View Full Version : سوال: شروع طراحی سایت ؟؟
HCSH90
پنج شنبه 13 تیر 1392, 18:52 عصر
سلام و خسته نباشید
من میخوام طراحی یاد بگیرم.ممنون میشم یه سایت خوب یا کتاب خوب معرفی کنید.فارسی یا انگلیسی فرقی نمیکنه.
HTML - css - Jquery و php رو هرکدوم بصورت مجزا یاد گرفتم و الان میخوان یه سایتی طراحی کنم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم.
سعید کشاورز
پنج شنبه 13 تیر 1392, 19:07 عصر
دوست عزیز توی انجمن یه ابزاری وجود داره به اسم جستجو..قبل از اینکه بخوای تاپیک رو ایجاد کنی بهتره که قبلش سرچ کنی..1000 تا تاپیک مشابه با این عنوان واست نمایش داده میشه..
mehbod.rayaneh
پنج شنبه 13 تیر 1392, 19:58 عصر
دوست عزیز توی انجمن یه ابزاری وجود داره به اسم جستجو..قبل از اینکه بخوای تاپیک رو ایجاد کنی بهتره که قبلش سرچ کنی..1000 تا تاپیک مشابه با این عنوان واست نمایش داده میشه..
سلام
سعید جان داداشم چرا خودتو ناراحت میکنی؟!
خوب این هفته همچین تاپیکی نداشتیم! الان دوستمون ایجاد کردن! :قهقهه:
سعید کشاورز
پنج شنبه 13 تیر 1392, 20:06 عصر
سلام
سعید جان داداشم چرا خودتو ناراحت میکنی؟!
خوب این هفته همچین تاپیکی نداشتیم! الان دوستمون ایجاد کردن! :قهقهه:
سلام داداش گلم....
ناراحت نیستم که..تذکر دادم :قهقهه:
آقا ما که فعلا نیستیم..هفته ای یه بار میتونم بیام نت..دارم دق میکنم:گریه:
شما که هستی تذکر بده..
جو نظامی بودن گرفته منو الان:قهقهه::قهقهه:
r4hgozar
شنبه 15 تیر 1392, 14:57 عصر
من هیچی نگم بهتره :عصبانی++:
:لبخند:
HCSH90
شنبه 15 تیر 1392, 15:19 عصر
چقدر اینجا اسپمر زیاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بارها شده افراد از من در مورد یادگیری php و یا جاوا پرسیدند و با کلی حوصله برای هر کدومشون توضیح دادم ( تو همین دنیای مجازی)....
اگر اینقدر اعصابتون ضعیفه مجبور نیستید تو سایتی که مربوط به برنامه نویسی است فعالیت داشته باشید شاید هم دنبال الکی پست ارسال کردن و 10 امتیاز گرفتن هستید.
nimak2
شنبه 15 تیر 1392, 15:34 عصر
شما هرچی دلتون خواست میتونی تایپیک ایجاد کنی.بد اخلاقی کار درستی نیست:لبخندساده: ولی مساله اینجاست ، نکه این جا لحن صحبت بچه ها مشخص نیست شما فکر کردی اعصاب ندارن:لبخندساده: اینطوری نیست .
HCSH90
شنبه 15 تیر 1392, 16:10 عصر
شما هرچی دلتون خواست میتونی تایپیک ایجاد کنی.بد اخلاقی کار درستی نیست:لبخندساده: ولی مساله اینجاست ، نکه این جا لحن صحبت بچه ها مشخص نیست شما فکر کردی اعصاب ندارن:لبخندساده: اینطوری نیست .
خیلی ممنون از پاسخ شما...
ولی بعضی از کاربرای این سایت رو انگار مجبور کردند که پست ارسال کنند .کسی مجبورشون نکرده بیان تو تمام تاپیک ها پست ارسال کنند یا البته بهتر بگیم اسپم کنند!!!
من برای مدیریت اینجا گزارش تخلفشون رو میزنم و امیدوارم مدیریت بیاد و بررسی کنه .
جالبه من چندتا تاپیک همین سایت که با موضوع طراحی سایت سوال پرسیده شده رو نگاه کردم بیشتر پاسخ ها اینکه از فلان زبان شروع کنید و برید جلو ولی دیگه کسی نیومده یه سایت یا کتاب یا فیلم آموزشی خوب معرفی کنه .اگر هم تاپیکی برای آمورش قالب سایت هست در حالت خیلی کلی هست ..
HCSH90
شنبه 15 تیر 1392, 16:13 عصر
من فعلا این کتاب رو پیدا کردم و بنظر خیلی خوب میاد. لینکش رو میذارم تا اگه کسی بعدا تو سرچ به این تاپیک رسید شاید به کارش اومد :
دانلود کتاب آموزش طراحی وب سایت - طراحی قالب در فتوشاپ تا کدنویسی css (http://mihandownload.com/2011/04/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA---%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%AA%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D8%AA%D8%A7-%DA%A9%D8%AF-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-css.php#)
mehbod.rayaneh
شنبه 15 تیر 1392, 16:29 عصر
چقدر اینجا اسپمر زیاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من بارها شده افراد از من در مورد یادگیری php و یا جاوا پرسیدند و با کلی حوصله برای هر کدومشون توضیح دادم ( تو همین دنیای مجازی)....
اگر اینقدر اعصابتون ضعیفه مجبور نیستید تو سایتی که مربوط به برنامه نویسی است فعالیت داشته باشید شاید هم دنبال الکی پست ارسال کردن و 10 امتیاز گرفتن هستید.
بعله! اسپمر ها زیادن!
اینجام امتیاز با 1 پست و 2 تا پست و 10 تا پست ب کسی نمیدن! پس خیالتون راحت باشه! کسی برا امتیاز اینجا نیست!
شما کافی بود تو تاپیکهای ایجاد شده تو ماه گذشته میگشتید! حداقل ماهی 3-4 تا دقیقا با عنوان تاپیک شما ایجاد میشه!
ضمنا! انتظار دارید بگن شما برو معجون بخور طراح شو؟! مطمئنا باید همون زبانهای برنامه نویسی ک دوستان گفتن را یاد بگیرید و تمرین کنید تا بتونید 1 سایت را طراحی کنید!
در مورد معرفی سایتها و کتابهای آموزش طراحی هم شما تو پست اول ک آقای PRO-MAN گذاشتن کافی بود ب امضای ایشون توجه کنید!
"معرفی وب سایت های فعال در زمینه آموزش طراحی وب سایت"
وقتی ایشون زحمت کشیدن این سایتها را با کمک دوستان جمع آوری کردن برا استفاده امثال شما توقع دارید وقتی با تاپیکی ک هفته ای 1 بار ایجاد میشه چطور برخورد کنن؟!
ب هر حال! تو تاپیکهای قبلی هم گفته شده ... صرف مطالعه كتاب كافي نيست ... شما باید تمرین کنید ... طراحی کنید ... تا یاد بگیرید!
موفق باشید دوست من.
HCSH90
شنبه 15 تیر 1392, 17:06 عصر
بعله! اسپمر ها زیادن!
اینجام امتیاز با 1 پست و 2 تا پست و 10 تا پست ب کسی نمیدن! پس خیالتون راحت باشه! کسی برا امتیاز اینجا نیست!
شما کافی بود تو تاپیکهای ایجاد شده تو ماه گذشته میگشتید! حداقل ماهی 3-4 تا دقیقا با عنوان تاپیک شما ایجاد میشه!
ضمنا! انتظار دارید بگن شما برو معجون بخور طراح شو؟! مطمئنا باید همون زبانهای برنامه نویسی ک دوستان گفتن را یاد بگیرید و تمرین کنید تا بتونید 1 سایت را طراحی کنید!
در مورد معرفی سایتها و کتابهای آموزش طراحی هم شما تو پست اول ک آقای PRO-MAN گذاشتن کافی بود ب امضای ایشون توجه کنید!
"معرفی وب سایت های فعال در زمینه آموزش طراحی وب سایت"
وقتی ایشون زحمت کشیدن این سایتها را با کمک دوستان جمع آوری کردن برا استفاده امثال شما توقع دارید وقتی با تاپیکی ک هفته ای 1 بار ایجاد میشه چطور برخورد کنن؟!
ب هر حال! تو تاپیکهای قبلی هم گفته شده ... صرف مطالعه كتاب كافي نيست ... شما باید تمرین کنید ... طراحی کنید ... تا یاد بگیرید!
موفق باشید دوست من.
بله خیلی ممنون از پاسخ شما
من به امضای ایشون دقت کردم و نگاه کردم پست هاشون رو. همون طور که به تاپیک های دیگری که در این سایت زده شده .
ولی من تو این سایت عضو فعالش نیستم که بدونم هرکی تو امضاش چی گذاشته!
ایشون اومدند گفتند یه سرچی کنید ولی بعدا افراد دیگر و بعد خود ایشون با لحن بد میاید سوال کننده رو به
سخره میگیرید که چی بشه واقعا؟؟ الان خیلی خندید و شاد شدید؟؟ اگر اینقدر جواب تکراری نوشتن براتون سخته , بنده و امثال من که میام سوال میپرسیم شماها رو مجبور نکردیم که حتما در تمام تاپیک ها پاسخ ارسال کنید و به مسخره گرفتن افراد و اسپم بپردازید و تاپیک رو خراب کنید !!!
از توضیحاتی که هم در مورد برنامه نویسی نوشتید خیلی ممنون
بنده در سوالم در پست اول نوشتم که من این زبانها رو بصورت جداگانه یادگرفتم ولی الان برای طراحی نمیدونم باید از کجا شروع کنم ؟؟!!
ولی در تمام تاپیک های "طراحی سایت "کاربرهایی که زحمت کشیدند و پاسخ دادند فقط نام زبانهای برنامه نویسی رو نوشتند و کسی هیچ منبعی که برای شروع طراحی سایت نیاز باشه رو نگفته در نتیجه من با توجه به معلومات خودم جوابی نگرفتم و مجبور شدم تاپیک بزنم ....
که البته الان با دانلود کتابی که انجام دادم متوجه مراحل کار شدم !!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.