ورود

View Full Version : ارسال اطلاعات از پایگاه داده به فایل متنی



RahmanAmiriSh
جمعه 14 تیر 1392, 15:53 عصر
سلام دوستان عزیز .
راستش مشکلی که برام پیش اومده اینه که من می خوام نتیجه حاصل از دستور Select رو که ممکنه فیلتر شده یک سری اطلاعات باشه ، به یک فایل متنی ارسال کنم و در جای دیگه همین اطلاعات رو از فایل متنی بردارم و به بانک اطلاعاتی وارد کنم ، در واقع بروزرسانی بانک اطلاعاتی مرکزی از طریق بانک های اطلاعاتی دیگه ، مثلا فرض کنید شما یه شرکت تو تهران دارید که یه شعبه تو اصفهان داره ، حالا اطلاعاتی که در شعبه اصفهان وجود داره رو شما می خواید وارد بانک اطلاعاتی مرکزی که در تهران قرار داره بکنید و هر ماه تغییرات رو ارسال کنید.
ممنون میشم اگر کسی از دوستان کمک کنه.

یوسف زالی
جمعه 14 تیر 1392, 16:21 عصر
سلام.
فایل متنی راه بدی محسوب می شه.
بهتره از فایل های XML استفاده کنید.
شی دیتاست خودش برای ذخیره و بازیابی در فایل XML متد داره.

RahmanAmiriSh
جمعه 14 تیر 1392, 16:46 عصر
سلام.
فایل متنی راه بدی محسوب می شه.
بهتره از فایل های XML استفاده کنید.
شی دیتاست خودش برای ذخیره و بازیابی در فایل XML متد داره.

دست شما درد نکنه ولی نیاز من فایل متنی هستش و من می خوام اطلاعات رو به کد تبدیل کنم با رمزنگاری که خودم نوشتم فک نکنم با Xml کار راحت تر بشه البته اگه اون متدی که می فرمایی رو بزاری ممنون می شم ولی کلا من با Xml بخاطر اینکه امنیت نداره کار نمی کنم.

یوسف زالی
جمعه 14 تیر 1392, 17:22 عصر
ADOTable1.SaveToFile();


برای ارسال به فایل متنی باید خودتون دست به کد بشید.
باید هر ردیف رو بخونید با حلقه و در استریم یا ... ذخیره کنید.
اگر در استریم ذخیره می کنید می تونید یکجا هم این کار رو انجام بدید. می تونید استریم رو فشرده هم کنید.

RahmanAmiriSh
جمعه 14 تیر 1392, 23:43 عصر
ADOTable1.SaveToFile();


برای ارسال به فایل متنی باید خودتون دست به کد بشید.
باید هر ردیف رو بخونید با حلقه و در استریم یا ... ذخیره کنید.
اگر در استریم ذخیره می کنید می تونید یکجا هم این کار رو انجام بدید. می تونید استریم رو فشرده هم کنید.

دوست عزیز ممنون از راهنماییت ، مشکلی در رابطه با کد کردن اطلاعات ندارم وقتی اطلاعات تو یه فایل متنی باشن کد کردنش راحته اون موضوع حل شده س ، این متدی که فرستادید رو می دونستم میخام نتیجه دستور Select که از طریق ADOQuery به SQL ارسال میشه رو به فایل متنی ارسال کنم نه کل اطلاعات رو ، مثلا یه تعدادی از رکوردها فیلتر بشن و رکورد های فیلتر شده رو بفرستم تو فایل متنی ، امیدوارم متوجه منظورم شده باشید و راهنمایی بفرمایید.

یوسف زالی
شنبه 15 تیر 1392, 01:10 صبح
خب همین کار رو می تونید با ADOQuery انحام بدید.
اگر الزام به ADOTable دارید اون رو فیلتر کنید.

Valadi
شنبه 15 تیر 1392, 14:57 عصر
اين ارتباط شعبه يك و دو چطوري ؟
اگر از بستر اينترنته شما بايد از soap server استفاده كنيد

یوسف زالی
شنبه 15 تیر 1392, 16:14 عصر
حتی اگر رو اینترنت باشه ولدی جان SOAP راه سادش نیست.
راه های ساده تری هم وجود داره، اما اجالتا این دوستمون که رو فایل داره کار می کنه، چی شد؟

RahmanAmiriSh
یک شنبه 16 تیر 1392, 10:04 صبح
سلام دوستان ، ببخشید گرفتاری داشتم نتونستم بیام نت،
خوب فک کنم باید اول اطلاعات رو Select کنم و نتیجه ش رو بفرستم تو فایل XML و دوباره اطلاعات رو از XML بخونم ، کد کنم و بفرستم تو فایل متنی ، این روش رو می خواستم اجرا کنم ولی گفتم شاید راه ساده تر و سریع تری هم باشه اما خوب به نتیجه ای نرسیدم ، به هر حال از همه دوستان عزیز متشکرم و امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید.

یوسف زالی
یک شنبه 16 تیر 1392, 10:26 صبح
لازم نیست.
شما اطلاعات رو سلکت می کنی و روی همون دیتاست مستقیم می ریزی تو فایل متنی.

RahmanAmiriSh
یک شنبه 16 تیر 1392, 10:42 صبح
باهمون متد میشه درسته؟راستی بازیابیش چطوریه؟

یوسف زالی
یک شنبه 16 تیر 1392, 11:31 صبح
نه، باید برای این کار با استفاده از یک حلقه کد بنویسید.
بازیابی اون هم اینطوره که فایل رو در یک استریم یا لیست لود می کنید و با حلقه اون رو در جدول می ریزید.
اگر جداول شما مستر دیتیل باشه یکم اوضاع پیچیده می شه.