View Full Version : مشکل در اتصال با mySql
yegane8
شنبه 15 تیر 1392, 00:04 صبح
سلام
نمی دونم چرا جدیدا هر چی پسورد می زنم که وارد mysql شم نمی ره مطمئنم که پسوردم رو درست دارم میزنم
باید چی کار کنم
باتشکر
afshin9032
شنبه 15 تیر 1392, 15:00 عصر
نگفتی که چه جوری ، با چه نرم افزاری ، چه خطایی ...............
yegane8
شنبه 15 تیر 1392, 22:34 عصر
من با mysql administrator وصل میشم
errore nember 2003
firewall رو هم چک کردم از اوون نطر مشکلی نیست
جالب اینکه تا چند روز پیش مشکلی نبود این مشکل تازه به وجود اوومده
لطفا کمک کنید کارم فوریه
سعید صابری
شنبه 15 تیر 1392, 22:41 عصر
هز دلیلی ممکنه داشته باشه مثل اینکه سرویس mysql شاید stop شده باشه یا هر مشکلی که باعث بشه سرویس اجرا نشده باشه
yegane8
یک شنبه 16 تیر 1392, 00:54 صبح
خوب چطوری باید start اش کنم
afshin9032
یک شنبه 16 تیر 1392, 13:47 عصر
لینک زیر دلیل خطا رو توضیح داده :
http://www.technetfixes.com/2010/03/mysql-error-number-2003-cant-connect-to.html
yegane8
یک شنبه 16 تیر 1392, 17:21 عصر
لینک زیر دلیل خطا رو توضیح داده :
http://www.technetfixes.com/2010/03/...onnect-to.html
من که گفتم مشکل از پورت نیست قبلا این هایی که شما می گین رو چک کردم چون به نتیجه نرسیدم اینجا سوال ام رو مطرح میکنم
در ضمن از وقتی برنامه ی easy php رو نصب کردم این مشکل به وجود اومده
وقتی هم که این برنامه رو اجرا میکنم می خوام به mysql وصل شم بدون هیچ پسوردی وصل میشم ولی به اطلاعات user اولی که داشتم دسترسی ندارم و وقتی می خوام user جدید اضافه کنم یا error می ده یا تو اتصال بعدی اوون user رو باز نمیشناسه و من مجبورم برنامه easyphp رو run کنم تا وصل شم به mysql با user رووت و بدون پسورد
واسه این مشکل ها باید چی کار کنم ؟
afshin9032
دوشنبه 17 تیر 1392, 13:38 عصر
من با mysql administrator وصل میشم
errore nember 2003
firewall رو هم چک کردم از اوون نطر مشکلی نیست
جالب اینکه تا چند روز پیش مشکلی نبود این مشکل تازه به وجود اوومده
لطفا کمک کنید کارم فوریه
توی اون چند روز نرم افزار خاصی رو نصب نکردی ؟
سعید صابری
دوشنبه 17 تیر 1392, 22:08 عصر
دلیلش اینه که شما دو تا Mysql نصب کردید یکی از قبل داشتید یکی همراه easyphp . الان هم با mysql که همراه easyphp است اجرا می شود و دیتابیس هاتون نمی بینید.بهر حال همزمان از یک سرویس Mysql بیشتر نمی تونید استفاده کنید یکیش پاک کنید و یا فایل my.ini را دستکاری و ادرس پوشه دیتا در اون یکی mysql که از قبل نصب کرده اید بدهید و یا پوشه data را کپی کنید راه آخر ساده تر است.
البته نظر شخصی من اینه که به جای استفاده از این نسخه پرتابل(مثل همین که همراه easyphp و wamp و xamp و...) است نسخه سروری را از سایت Mysql دانلود و استفاده کنیدچون مدیریتش راحت تر خواهد بود و با نصب این گونه برنامه هم خللی در کارش بوجود نمی آید
afshin9032
چهارشنبه 19 تیر 1392, 15:13 عصر
دلیلش اینه که شما دو تا Mysql نصب کردید یکی از قبل داشتید یکی همراه easyphp . الان هم با mysql که همراه easyphp است اجرا می شود و دیتابیس هاتون نمی بینید.بهر حال همزمان از یک سرویس Mysql بیشتر نمی تونید استفاده کنید یکیش پاک کنید و یا فایل my.ini را دستکاری و ادرس پوشه دیتا در اون یکی mysql که از قبل نصب کرده اید بدهید و یا پوشه data را کپی کنید راه آخر ساده تر است.
البته نظر شخصی من اینه که به جای استفاده از این نسخه پرتابل(مثل همین که همراه easyphp و wamp و xamp و...) است نسخه سروری را از سایت Mysql دانلود و استفاده کنیدچون مدیریتش راحت تر خواهد بود و با نصب این گونه برنامه هم خللی در کارش بوجود نمی آید
مشکل فکر نمی کنم این باشه ، چون من خودم از دو نسخه xampp , easyphp استفاده کردم و مشکلی بر نخوردم . در ضمن در easyphp و xampp نمیتوان به صورت همزمان mysql رو اجر کرد جون از یک پورت استفاده می کنند و با خطا مواجه می شویم .
هر نرم افزاری که فعال باشه ، mysql همون اجرا میشه و تداخلی پیش نمیاد .
yegane8
چهارشنبه 19 تیر 1392, 17:40 عصر
دلیلش اینه که شما دو تا Mysql نصب کردید یکی از قبل داشتید یکی همراه easyphp . الان هم با mysql که همراه easyphp است اجرا می شود و دیتابیس هاتون نمی بینید
بله دلیلش همین بود
نسخه سروری را از سایت Mysql دانلود و استفاده کنی
ولی از اول هم Mysql که نصب کرده بودم نسخه سروری بود پس نباید خللی وارد می شد ؟!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.