ورود

View Full Version : سوال: نحوه استفاده از environment variables(classpath ) java

lexical_error
شنبه 15 تیر 1392, 00:49 صبح
سلام دوستان
یه سوال داشتم راجع به CLASSPATH سیستم عامل موقع کامپایل کلاس ها
میخواستم بدونم اگر مسیر دایرکتوری که کلاسهای جاوا در آن قرار داره رو در این متغییر مشخص کنم ، کامپایلر اونها رو به صورت خودکار پیدا میکنه یه به طور صریح باید از سویچ -classpath استفاده کنم؟!!

hadi0x7c7
شنبه 15 تیر 1392, 01:21 صبح
بهترین کار به نظر من اینه که اون فایل jar یا هر چیزی هست رو drag کنی توی IDE و استفاده کنی و دیگر روش ها به نظر من غیر از اعصاب خوردی چیزی نداره (مگر این که بخای کار دیگه کنی !)

lexical_error
شنبه 15 تیر 1392, 09:26 صبح
من جاوا رو تازه شروع کردم ، این کار رو برای نوشتن برنامه ها میخواستم انجام بدم!
من به تازگی از C/C++ اومدم رو جاوا ، بعد یه عادتی هم که دارم معمولا از IDE استفاده نمیکنم ، کد رو با NotePad++ مینویسم و تو محیط CLI به صورت دستی کامپایل و لینک میکنم
تو رفرنسی که دارم ازش میخونم راجع به این موضوع صحبت کرده بود میخواستم بدونم امکانش هست یا خیر !

محمد فدوی
چهارشنبه 23 مهر 1393, 22:55 عصر
وابسته به سلیقتون می‌‌تونید هرکاری بکنید! من خودم اولا پوشه‌ی bin مربوط به JDK رو توی متغیر محیطی قرار دادم. ثانیا یه پوشه به اسم lib توی Home (همون My Documents) ساختم و اون رو هم توی متغیر محیطی قرار دادم. مثلا یه کتابخونه‌هایی مثل Gson خیلی برام کاربرد داره. Gson رو توی پوشه‌ی lib گذاشتم و دیگه لازم نیست برای هر پروژه از اول این کتابخونه رو جداگونه به پروژه اضافه کنم.

ولی اگه به هر دلیل دوست دارید می‌تونید مستقیما و بصورت دستی متغیر محیطی رو به کامپایلر Java معرفی کنید...

dasssnj
پنج شنبه 24 مهر 1393, 05:11 صبح
تاریخ تاپیک ماله پارساله . احتیاج به جوابگویی به این تاپیک ها نیست . اگه سوالی دارید تاپیک جدید بزنید .