ورود

View Full Version : كمك فوري فوري فوري در راه اندازي freeglut در 2010 visual studio

Abbasr7
شنبه 15 تیر 1392, 10:03 صبح
سلام دوستان.من قبلا freeglut رو در visual studio 2010 تو ويندوز xp 32 bit راه اندازي كردم.ولي الان كه بعد نصب ويندوز، مجددا مراحل راه اندازي رو دقيقا رعايت مي كنم بازم خطاي زير رو ميگه.
C:\Documents and Settings\Dear-User\My Documents\Visual Studio 10\Projects\9\Debug\9.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals
هر كاري ميكنم درس نميشه و پرو‍ژه پايانيم لنگ اين موضوع مونده.ديگه دارم ديوونه ميشم.ميشه لطفا بگيد اين error مربوط به چيه و بايد چيكار كنم تا درس شه؟؟؟؟؟:افسرده:

syntiberium
شنبه 15 تیر 1392, 14:02 عصر
شاید مشکلت با این راه حل درست بشه شاید هم نشه به هر حال امتحانش ضرری نداره .(شاید مال خطوط hidden باشه من خودم چنین مشکلی داشتم که بعد از نصب مجدد ویندوز خطوط hidden بعضی پروژه ها چنین مشکلاتی برام ایجاد کردن)
اول یه پروژه ی جدید باز کن . بعدش خطوط تمام صفحات پروژه ی قبلی رو یک به یک کپی کن توی notepad تا خطوط hidden از بین بره و بعد یک به یک از توی notepad کپی کن توی پروژه ی جدیدی که ایجاد کردی . احتمالا مشکلت حل می شه .(منظورم از یک به یک خطوط نبود منظورم صفحات بود . قبل از کپی کردن هم هر صفحه رو باید توی پروژه ی جدید ایجاد کنی و اسمش رو از صفحه ی قبلی توی پروژه ی قبلی کپی کنی توی پروژه ی جدید)

UfnCod3r
شنبه 15 تیر 1392, 15:04 عصر
یا لینک نکردی یا درست لینک نکردی یا تا حالا اصلا لینک نکردی ی سرچ بزن مشکل حل میشه
درضمن عوض این کار برو تاپیک زدن یاد بگیر اینجا سر میدون نیست که داد بزنی کمک فوری فوی فوری

Abbasr7
شنبه 15 تیر 1392, 16:29 عصر
ممنون از كاربر syntiberium كه تجربتو در اختيارم گذاشتي.لطف كردي.:لبخندساده:
امتحان كردم ولي درس نشد.فكر كنم مشكل جاي ديگه اي باشه.