View Full Version : سوال: طراحی یک رسید به همراه سربرگ و دارای چند فیلد خالی
microbit
شنبه 15 تیر 1392, 11:36 صبح
سلام دوستان
بنده یه فیش دارم که میخوام اونو به صورت نرم افزاری در بیارم با مشخصات زیر
1. دارای سربرگ ثابت که داخلش هم جای تاریخ و شماره داشته باشه
2. زیر سربرگ یک کادر باریک و بلند و داخلش نام مشتری در درج میشه
3. کادر متن اصلی که بخش از متن ثابته و چند جای خالی داره که مقدار کالا و مبلغ درج میشه
4. در پایین این کادر دوکادر برای درج کل مبلغ بصورت حروف و عدد هست. که میخوام با وارد کردن مقدار عددی، مقدار حروفی رو خودش تایپ کنه
5. و در انتها دو لیبل و دو چک باکس هست و پایین اون هم آدرس مکان و وبسایت
6. در نهایت پرینت کل صفحه به همراه کادری در دور این فیش هست که بر روی کاغذ A5 چاپ بشه
7. دکمه خروج و ذخیره این فرم با درج نام صاحب صورتحساب و تاریخ صدور بصورت خودکار به عنوان نام فایل.
خب میخوام دوستان راهنمایی کنن که همچین برنامه ای رو بغیر از VB6 دیگه با چه برنامه ای میشه طراحی کرد؟
و آیا کسی هست در قبال دریافت مبلغی اینکارو انجام بده؟
خودم دست و پا شکسته میتونم ولی چون عجله دارم که سریع آماده بشه ممکنه طولش بدم
شنبه 15 تیر 1392, 13:50 عصر
همون فاکتور فروش که در موردش زیاد بحث شده بگردی تو همین سایت موضوعات مختلفی وجود داره
vbhamed
یک شنبه 16 تیر 1392, 02:02 صبح
سلام
همچين چيزي رو به راحتي در نرم افزار Access ميتونيد پياده سازي كنيد
از فرم ها و ريپورتهاش استفاده كنيد
براي تاريخ هم ميتونيد همين متدهاي تبديل ميلادي به شمسي رو در اكسس استفاده كنيد يا dll هاي مربوطه
microbit
یک شنبه 16 تیر 1392, 13:18 عصر
ممنونم از راهنمایی دوستان
خب تا یه جایی کاراش انجام شده
الان فقط مونده سه تا چیز
1. ذخیره اطلاعات فرم
2. فراخوانی اطلاعات ذخیره شده
3. درج مبلغ به حروف بصورت خودکار (که از همه مهمتره)
vbhamed
یک شنبه 16 تیر 1392, 13:27 عصر
سلام
اگر از فرم اكسس استفاده كرده باشين كه خودش اتوماتيك ذخيره ميشه
براي فراخواني هم به صورت پيش فرض پايين فرم دكمه هاي پيمايش ركوردها هست البته با جستجو هم ميشه ركورد رو فراخواني كرد
براي مبلغ هم دقيقا كد تبديل عدد به حروف كه در vb6 مينويسيد تو اكسس هم ميشه نوشت
microbit
یک شنبه 16 تیر 1392, 15:21 عصر
سلام آقا حامد عزیز
کل طرح فعلا توی VB6 ایجاد شده
والله در مورد اکسس هم باید بگم که آخرین بار 8 سال پیش بود که باهاش دو سه تا پروژه درست کرده بودم
الان که نگاه کردم دیدم هیچی یادم نمیاد:لبخند:عین مونگولا زل زده بودم به صفحه
پروژه رو الان تا یه جایی آماده میکنم آپلود میکنم که ببینین، شاید به نتیجه بهتری برسیم. چطوره؟
m.4.r.m
یک شنبه 16 تیر 1392, 16:34 عصر
بفرست برات 3 سوت آبش کنیم بره پی کارش
microbit
دوشنبه 17 تیر 1392, 16:10 عصر
ممنونم از شما دوستان که لطف دارید
فایل پروژه رو ضمیمه کردم
الان کارایی که باقی مونده اینا هستن
1. اطلاعات وارد شده قابلیت ذخیره شدن در دیتابیس رو داشته باشن
2. اطلاعات ذخیره شده قابل فراخوانی مجدد باشن
3. با وارد کردن مبلغ عددی، در پایین کادر مبلغ بصورت حروفی و خودکار درج بشه
4. بعد از زدن دکمه چاپ، بشه پرینتر مربوطه رو انتخاب کرد چون روی سیستم سه تا دستگاه نصبه که هر کدوم برای برنامه خاصی کاربرد داره.
همین.... ممنونم عزیزان
m.4.r.m
دوشنبه 17 تیر 1392, 18:14 عصر
من برات درست می کنم اما چیکار کردی ؟ تو این برنامه فقط ظاهر برنامه رو ساختی ؟ ای ول بابا:بامزه:
ببین با این کارت راه میوفته ؟
microbit
سه شنبه 18 تیر 1392, 01:15 صبح
ببین با این کارت راه میوفته ؟
من که کلا برنامه نویسی رو با این پروژه قیمه قیمه کردم!!! :قهقهه:
دمت گرم دادا. خیلی هم عالی
فقط دو سه تا مورد
1. بعد از اجرای دستور پرینت میخوام بصورت پیشفرض روی A5 بندازه. الان اینطوری میندازه روی A4 و کل فرم رو میگیره. میدونم که از طریق تنظیمات پرینتر باید اینکارو بکنم منتهی این رفیقمون که صاحب رستورانه حسابدارش کلاً سیستم تعطیله و سرشون هم شلوغ. از یه پرینتر 100 تا کار میکشن. واسه همین میخوام پیشفرض اونحوری باشه اگر راه داشته باشه البته.
2. دکمه ذخیره غیرفعاله و بعد از اجرای برنامه حتماً باید یکبار "جدید" رو بزنیم تا دکمه "ذخیره هم روشن بشه"
3. بعد از ذخیره فرم آنلود میشه و اطلاعات میره و دستور Unload me رو هم که بر میدارم با ارور Runtime 400 مواجه میشم و برنامه رو میبنده
4. در صورت کنسل کردن عملیات پرینت، برنامه ارور میده و بسته میشه
--------->> و یه چیزی هم الان به ذهنم رسید.. میشه مثل اکسل برای فیلد نام مشتری یه حالت Recent تعیین کرد؟ مثلاً در حین تایپ اسم اگر تکراری بود خودش بقیه رو پیشنهاد بده.(البته فکر میکنم خیلی دیگه پیچیده بشه)
ولی در کل چیزایی که مد نظرم بود رو کامل اعمال کردین واقعاً ممنونم. جریمه ما رو هم بفرمایین:چشمک:
microbit
سه شنبه 18 تیر 1392, 01:22 صبح
چه قدر میتونید هزینه کنید. من یک همچین چیزی چند سال پیش واسه یک یرنامه یک آموزشگاه زبان طراحی کردم. 100% داینامیک تا هر جور دوست داشته باشن میتونن خودشون طراحی کنن
اگه دوست داشتین میتونم بر اساس نیاز های شما ادیتش کنم.
ممنونم از شما دوست من
ولی چیز زیاد پیچیده ای نمیخوام در همین حدی که خود پیاده کردم از سرشون هم زیاده. البته بهتره بگم دوست خوبمون جناب m.4.r.m (http://barnamenevis.org/member.php?247494-m.4.r.m) پباده کردن.
این بنده خداها هی هر سری باید این اطلاعات رو کاغذ بنویسن همراه ریز فاکتور بدن. و چون سرشون شلوغ میشه یخورده براشون سخته
منم اومدم همچین حرکتی رو براشون بزنم از سر رفاقت. بعید میدونم هزینه بکنن اگه هم چیزی باشه باید خودم از جیب بدم. تهش اینه که چند پرس پلو کباب بزنم جاش. جای شما هم خالی:لبخند:
m.4.r.m
سه شنبه 18 تیر 1392, 13:52 عصر
هر کاری که خواستی بگو رو پروژت مانور میدم اما الان که این پست رو میدم وی بی ندارم برات درستش می کنم
microbit
سه شنبه 18 تیر 1392, 18:08 عصر
هر کاری که خواستی بگو رو پروژت مانور میدم اما الان که این پست رو میدم وی بی ندارم برات درستش می کنم
قربون مرامت دادا
غیر از مواردی که در پست قبلی عرض کردم خدمتت چیز دیگه ای نیست.
فعلاً فقط میخوام یخورده مزه اش رو بچشن بلکه خوششون اومد. اونوقت اگه امکانات بیشتری خواستن بهشون بگم که هزینه داره باید دست به جیب بشن. نظر شما چیه
m.4.r.m
سه شنبه 18 تیر 1392, 19:04 عصر
اره بگو می تونید مواردی مثله : حسابداری کوچک میشه بهش اضافه کرد ، پشتیبان گیری از داده هاتون ، گزارش گیری های حرفه ای و .... بابت هر کدوم هم 20.000 تومان بگیر ( حداقل )
2. دکمه ذخیره غیرفعاله و بعد از اجرای برنامه حتماً باید یکبار "جدید" رو بزنیم تا دکمه "ذخیره هم روشن بشه"
این اگر اینطوری نباشه خطا رخ میده چون حساب کن هم دکمه جدید رو میزنه و هم سیو رو که همزمان در کار تداخل رخ میده و مشکل پیش میاد یا هم باید دکمه جدید رو کلا برداری و فقط ذخیره رو بزاری
3. بعد از ذخیره فرم آنلود میشه و اطلاعات میره و دستور Unload me رو هم که بر میدارم با ارور Runtime 400 مواجه میشم و برنامه رو میبنده
خودم اینکارو برات کردم تا بعد از ذحیره اطلاعات یکبار ریست بشن تا رکورد تکراری ذخیره نکنه یه نفر اگه آماتور بود .
در صورت کنسل کردن عملیات پرینت، برنامه ارور میده و بسته میشه
اینا مربوط میشه به کنترل خطا که اینارو هم میشه درست کرد . تا یک دو روز برات حلش می کنم .
و یه چیزی هم الان به ذهنم رسید.. میشه مثل اکسل برای فیلد نام مشتری یه حالت Recent تعیین کرد؟ مثلاً در حین تایپ اسم اگر تکراری بود خودش بقیه رو پیشنهاد بده.(البته فکر میکنم خیلی دیگه پیچیده بشه)
ولی در کل چیزایی که مد نظرم بود رو کامل اعمال کردین واقعاً ممنونم. جریمه ما رو هم بفرمایین
حرف خوبیه من یک نمونه برات میزارم حالشو ببری .
m.4.r.m
سه شنبه 18 تیر 1392, 20:26 عصر
اینم نسخه فاینال برنامه شما
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.