View Full Version : از چه واحد هایی برای اندازه گیری طول و عرض استفاده می کنید؟
jamejam123
یک شنبه 16 تیر 1392, 09:33 صبح
سلام به دوستان
یه سوال از تک تک بچه های انجمن طراحی وب داشتم.
خواستم ببینم از چه واحد هایی برای اندازه گیری طول و عرض دایو ها و اشیاء استفاده می کنید؟
پیکسل
درصد
و...
لطفا دلیل استفاده تان از آن واحد را بگویید با تشکر.
mehbod.rayaneh
یک شنبه 16 تیر 1392, 10:12 صبح
سلام
ب نام خدا ... پیکسل! :قهقهه:
چون استفاده ازش راحت تره!
درصدی دردسر داره! اندازه ها خیلی جاها رعایت نمیشه!
qartalonline
یک شنبه 16 تیر 1392, 11:14 صبح
بستگی داره به شرایط.
معمولا برای ارتفاع از پیکسل و برای عرض از درصد استفاده میکنم. ولی تو شرایط مختلف فرق میکنه.
درصد بیشتر در طراحی ریسپانسیو کاربرد داره.
H:Shojaei
یک شنبه 16 تیر 1392, 12:58 عصر
سلام
من يه بار تو يه پروژه دانشجويي از درصد استفاده كردم كه واقعا كار باهاش سخته يعني وقتي تو چند تا مانيتور با چند رزولوشن مختلف ببينيش ميفهمي چرا سخته يه جاشو درست ميكني يه جاي ديگش بهم ميريزه اگه صفحه رو كوچيك يا بزرگ كنن همه چيز به هم ميريزه و... البته اينها همه مشكلاتيه كه رفع ميشه و نياز به تجربه و دانش كافي داره كه من نداشتم ولي در كل كار با درصد خيلي شيرينه.(از اين لحاظ كه احساس توانا بودن تو اين كار بهت دست ميده)
و در كل استفاده از هر كدوم بستگي به چيزي كه انتظار داري بسازي داره كه دوستان هم اشاره كردن.
maktoom
یک شنبه 16 تیر 1392, 15:32 عصر
سلام
ما معمولا با یک مانیتور و یک سیستم طرحامون رو میزنیم. بنابراین متوجه تفاوت استفاده از واحدهای مختلف رو خیلی بطور ملوس متوجه نمشیم.
اغلب تا مشتری یا کس دیگه ای بهمون نگه هم متوجه نمیشیم.
اما قابلیتی در فایر فاکس وجد داره که میتونید سایت خودتون رو رزولوشن های مختلف ببینید.
در قسمت tools و بعدش Web Developer و بعدش Resposive Design View یا با میانبر Ctrl+Shft+M
شما میتونید سایت خودتون رو در رزولوشن های مختلف ببینید.
واحد اندازه دهیتون رو عوض کنید تا متوجه بشید.
ضمن اینکه در بعضی روش ها شما میتونید اول یک مقیاسی رو تعیین کنید بعد بگید به نسبت اون مقیاس فونتتون چقدری باشه.
موفق باشید./
mohamad_torabi
یک شنبه 16 تیر 1392, 23:16 عصر
بستگی به نیاز شما داره گاهی درصد و گاهی پیکسل به کار میاد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.