ورود

View Full Version : سوال: اسلاید شو - کمک

crafcrab
یک شنبه 16 تیر 1392, 22:17 عصر
سلام
یه یه کد اسلاید شو دارم میخوام یک قسمت از کد رو دست کاری کنم
css و html فایل رو گشتم چیزی پیدا نکردم
این اسلاید شو رو از یه سایت به نام WOW Slider گرفتم اسلاید مجانی و خوبی داره تنها مشکل من این هست که این سایت در کدی که به ما میده زیر هر عکس آدرس سایت خودش WOWSlider.com رو قرار میده من میخوام این قسمت رو حذف کنم اگه میشه کمک کنید کد اسلاح شده رو در اینجا قرار بدید و اگه ممکن هست اشاره کنید در کدام قسمت فایل تغییر ایجاد باد انجام داد
فایل رو زمیمه کردم
لطفا فقط کسایی که بلدن جواب بدن
با تشکر

crafcrab
یک شنبه 16 تیر 1392, 22:24 عصر
تو آپلود سنتر این سایت زمیمه کردم اما چیزی اضافه نشد برای همین یه جا دیگه up کردم
لینک فایل :

http://www.mediafire.com/download/o6c304qz18h2bia/WOW_Slider.rar

crafcrab
یک شنبه 16 تیر 1392, 22:38 عصر
راستی اگه دقت کنید این چیزی که گفتم پایین دست راست هست

ali_autumnal
دوشنبه 17 تیر 1392, 09:44 صبح
خوب فایل wowslider.js رو از داخل engine باز می کنی.

اواسط کد تیکه کدی رمز شده!!!
اون رو به سمت پایین شیفت بده. من خودم مقدار bottom اون رو به 50- تغییر دادم.

ah.append(ad)}J(ah).css({zIndex:11,right:"5px",bottom:"-50px"}).appendTo(P);S+=ae("czvex5oxxd1amnamp9ctTp%{sun4~v{|xj(]elgim+M{iib`?!<");

فقط یه ایرانی میتونه همچین دستکاری هایی بکنه!!!!

ali_autumnal
دوشنبه 17 تیر 1392, 09:47 صبح
از طرفی اون چیز نیست!!! امضای نویسنده اسلاید شو هست. در واقع این اسلاید شو رایگان نیست!

afshin9032
دوشنبه 17 تیر 1392, 13:50 عصر
اگه به تصاویر هم نگاه کنی ، آدرس سایت توی تصاویر اضافه شده ، میتونی از اونجا تغییرش بدی آدرس سایت خودت رو بذاری .
نیازی نیست کد رو تغییر بدی .

ali_autumnal
دوشنبه 17 تیر 1392, 14:21 عصر
اگه به تصاویر هم نگاه کنی ، آدرس سایت توی تصاویر اضافه شده ، میتونی از اونجا تغییرش بدی آدرس سایت خودت رو بذاری .
نیازی نیست کد رو تغییر بدی .

دوست عزیز تصاویر باید عوض بشن!!!!!! چون روی تصاویر آدرس سایت نوشته شده
از طرفی پس از عوض کردن تصاویر آدرس سایت دوباره در همون قسمت بصورت Text ظاهر میشه!!! به این جهت من کدبالا رو تغییر دادم تا آدرس سایت نمایش داده نشه.

crafcrab
دوشنبه 17 تیر 1392, 16:19 عصر
ممنون یه سوال دیگه هم دارم
زیر هر عکس یه کادر سیاه میاد که نام اون عکس هست در واقع داره متن اون قسمت رو از داخل خاصیت alt هر img دریافت میکنه و نمایش میده چطوری با jquery میشه فهمید داخل alt هر img چه متنی هست ؟

crafcrab
سه شنبه 18 تیر 1392, 12:51 عصر
یه سوال دیگه :
زمان رفتن به عکس بعدی در کدام قسمت تعریف شده مثلا میخوام بگم 15 ثانیه هر عکس رو نگه داره بعد بره عکس بعد رو نمایش بره
سوال بعد اینکه چطوری میشه کاری کرد وقتی کاربر ماوس را روی هر عکس برد عکس تغییر نکند و و قتی موس از روی عکس برداشته شد به کار خودش ادامه بدهد

ali_autumnal
سه شنبه 18 تیر 1392, 12:59 عصر
دوست عزیز شما هیچ تغییری در کدها ندهید جزء اون تیکه کدی که گفتم .
بقیه تغییرات یا بهتر بگم تنظیمات فقط توسط خود نرم افزار WOWSlider انجام میشه. همه امکانات رو گذاشته. در بخش تنظیمات نرم افزار شما می تونید زمان نمایش اسلاید ها رو هم شخصی سازی کنید. کمی با نرم افزار کار کنید تا بیشتر یاد بگیرید.

crafcrab
سه شنبه 18 تیر 1392, 17:33 عصر
برنامه رو میدونم با خودش میشه من همین کدی که گذاشتم با همون ساختم
ولی میخوام بدونم بعد از ساخت کد قسمت زمان نمایش اسلاید ها تو کدام فایلش کجاش ثبت میشه

crafcrab
یک شنبه 23 تیر 1392, 16:29 عصر
تایم بین اسلاید ها رو یافتم
delay:100*100
یعنی هر 10 ثانیه

crafcrab
یک شنبه 23 تیر 1392, 16:30 عصر
الان فقط یه سوال دارم
چطوری میشه کاری کرد وقتی کاربر ماوس را روی هر عکس برد عکس تغییر نکند و و قتی موس از روی عکس برداشته شد به کار خودش ادامه بدهد