ورود

View Full Version : سوال: 3 تا مشكل در پارامترهاي فرم

linktaz
دوشنبه 17 تیر 1392, 22:31 عصر
سلام .وقت بخير.
توي فايل پيوست 3 تا اشكال دارم اگه ميشه كمكم كنيد تا درستش كنيم
.: 1- ميخوام وقتي نام قطعه رو از كمبو باكس انتخاب كردم ،بصورت خودكار كد اش توي فيلد مقابلش بيافته

2-ظرفيت شيفت بصورت محاسباتيه،يعني فرمول براش نوشتم اما توي جدول ذخيره نميشه ،ميخوام تي جدول هم ذخيره بشه. و با تغيير مدت شيفت و يا زمان استاندارد كه ظرفيت تغيير ميكنه اين تغيير در جدول هم اعمال بشه

3-براي هر ركورد وقتي تيك "تكميل كاري" رو ميزنم دكمه "details" فعال بشه و با برداشتنش غير فعال بشه.الان درست كار نميكنه.در وقع انگار دستوري كه واسش نوشتم واسه همه ركورد ها ميشه ،غير فعالشون ميكنه اما فعال نميشه!!

ممنونم

mhamedm2008
سه شنبه 18 تیر 1392, 23:51 عصر
سلام دوست عزیز
فایل شما را دیدم.به نظر من از کلا فرم هاتو Unbound تعریف کن.من این راه و رفتم.به یه جاهایی می رسی که فرم های bound شده واست مشکل ساز میشه و اگر کاربرای دیگه بخوان از این فایل استفاده کنم ، خطا در اون بالا میره
به نظر من تمامی کمبو و تکس باکس ها رو unbound تعریف کن.اونجوری دستت هم توی طراحی خیلی خیلی بازتره
موفق باشی

linktaz
چهارشنبه 19 تیر 1392, 15:33 عصر
ميشه بيشتر راهنمائي كنيد؟
متشكرم

mhamedm2008
چهارشنبه 19 تیر 1392, 23:32 عصر
یعنی اینکه مستقیم تکس باکس ها را به جدوال لینک نکنید.
از طریق کد نویسی مقادیر را در تکس باکس ها فراخوانی کنید

linktaz
پنج شنبه 20 تیر 1392, 20:26 عصر
یعنی اینکه مستقیم تکس باکس ها را به جدوال لینک نکنید.
از طریق کد نویسی مقادیر را در تکس باکس ها فراخوانی کنید
ممنون.راستش با توجه به اينكه كدنويسي را در حد حرفه اي بلد نيستم قادر به انجام اين كار نيستم.دوست عزير آيا اون 3 مورد رو ميشه حل كرد؟

linktaz
شنبه 22 تیر 1392, 18:48 عصر
سلام.از دوستان كسي ميتونه كمك كنه؟
مشكل اصلي من اينه كه با برداشتن تيك،دكمه ام غير فعال ميشه،اما وقتي ميزنمش ديگه فعال نميشه!!

mhamedm2008
دوشنبه 24 تیر 1392, 00:07 صبح
شما باید در رویداد afterupdate چک باکس به جای on click دستور رو بنویسید