ورود

View Full Version : گفتگو: راهنمایی برای انتخاب زبان برای طراحی سایت

mehdy.programmer
سه شنبه 18 تیر 1392, 11:32 صبح
سلام به همه !
همیشه توی این جور تاپیک ها که چند زبان مقایسه میشن، کل کل راه میفته! که ازتون خواهش میکنم از دفاع متعصبانه از زبان مورد نظرتون و توهین به همدیگه اجتناب کنید که هم مشکلی پیش نیاد هم من به جواب سوالم برسم.

من می خوام یه سایت طراحی کنم که می خواستم ببینم نظر شما به سمت کدوم زبون برنامه نویسیه؟
سایتی که میخوام بسازم تقریبا بزرگه (صفحات و قسمت ها زیادی داره) و اگه خدا بخواد و استقبال بشه پر ببینده و شلوغ هم خواهد بود (بنا به خاصیتی که سایت داره تعداد کاربرهایی که همزمان آنلاین میشن زیاده)
حجم اطلاعاتی که میخوام ذخیره و پردازش کنم خیلی زیاده و برای پردازش به خیلی از قسمت های ویندوز نیاز دارم...

فعلا همین چیزها میاد تو ذهنم ، اگه پارامتر دیگه لازم بود بگید تا توضیح بدم! حالا با این مشخصات از چه زبونی استفاده کنم که بیشترن سازش رو با سایتم داشته باشه؟
زبون هایی که مد نظر خودم هستن اینا هستن :
ASP.net
PHP
Ruby

پیشنهاد شما کدومه

afshin9032
سه شنبه 18 تیر 1392, 14:07 عصر
ASP.Net با توجه به تکنیک هایی که پیاده سازی کرده و با توجه به سیستم های کش سرعت لود سایت رو سریعتر می کنه ، اما باید توجه داشته باشید که منابع سخت افزاری برای این زبان گران می باشد و با توجه به ویژگی های ذکر شده برای سایت قاعدتا باید سرور اختصاصی یا VPS تهیه کنید که قیمت آن با توجه به موارد مشابه برای سرور های PHP بیشتر می باشد .

در مورد PHP که من خودم کار می کنم ، به نظر من علاوه بر قیمت مناسب تر سرور ها ، از لحاظ امنیت و سرعت فرقی با ASP نداره ، اما تنها تفاوت آن در یادگیری مطالب می باشد .

در ASP تمام تکنیک های امنیتی و سرعت تنها با فعال کردن چند گزینه با ماوس فعال می شود و نیازی به یادگیری تکنیکهای امنیت و افزایش سرعت ندارید ، در حالی که در php باید علاوه یادگیری آن تکنیک ها ، آن ها را پیاده سازی و یا از بین چندین برنامه نوشته شده توسط دیگران یکی را انتخاب و استفاده کنید .

برای چنین سایت های بزرگی ، در php باید از یک فریم وورک استفاده کنید تا توسعه و پشتیبانی اون راحت تر انجام بشه .

در کل اگر زمان ندارید ASP.Net مناسب هست و اگر زمان دارید پیشنهاد من PHP است .

مورد دیگری هم که باید مد نظر داشته باشید در مورد رایگان بودن PHP و پولی بودن ASP.Net می باشد ، چون در هاست خارجی آپلود می کنید باید عواقب احتمالی را نیز پیش بینی کنید .

----------------------
در مورد ruby اطلاعات خاصی ندارم و از نظر سرور هم سخت پیدا میشه گزینه برای انتخاب .
پیشنهاد می کنم سراغ این گزینه نرید .

mehdy.programmer
سه شنبه 18 تیر 1392, 15:14 عصر
مورد دیگری هم که باید مد نظر داشته باشید در مورد رایگان بودن PHP و پولی بودن ASP.Net می باشد ، چون در هاست خارجی آپلود می کنید باید عواقب احتمالی را نیز پیش بینی کنید .

مرسی برای مقایسه و جوابی که دادین!

منظورتون از عواقب و پولی بودن asp چی هستش یعنی علاوه بر هزینه سرور چه هزینه دیگه ایی باید بپردازم؟ بابت چی؟

و اینکه اگه میشه چندتا سرویس دهنده ی VPS خوب معرفی کنید! حالا چه ایرانی چه خارجی...

afshin9032
سه شنبه 18 تیر 1392, 20:38 عصر
منظور از عواقب فکر کنید یک زمانی copyright در ایران اجرا بشه و به دلیل اینکه سایت های ASP.Net اکثرا با visual studio بدون license هستند و ممکن است بحث شکایت microsoft ، این چنین مواردی پیش بیاد :لبخندساده:

mihanwebhost.com (http://mihanwebhost.com)
iranserver.com (http://iranserver.com)