View Full Version : c# یا دلفی؟
alireza es
سه شنبه 18 تیر 1392, 12:36 عصر
با عرض سلام.من حدود هزار تایپک در مورد زبان های برنامه نویسی خوندم اما نتونستم به جواب سوالم برسم.
برنامه من اینه که اول یکی از دو زبان دلفی و c# رو یاد بگیرم و بعد برم c++
مشکلم اینه که بین c# و دلفی کدوم رو انتخاب کنم؟میشه کاربرد های هر کدوم و مزایا و معایبشون رو مثل راحتی،قدرت و بازار کار و ....... برام توضیح بدین ؟
خیلی ممنون :لبخندساده:
httplistener
سه شنبه 18 تیر 1392, 20:23 عصر
سلام.
خوندن و مقایسه بس هست . این ها هردو از زبان های برنامه نویسی خوب دنیا هستند، معمار اولیه هردوی آنها یکی هست. در کل معایب و مزایایی نسبت بهم ندارند.تفاوت عمده این دو زبان در اینه هست که Csharp به IL زبان ماشین مجازی،کامپایا می شود اما Delphi به کد ماشین محلی.و دیگر تفاوت Syntax آنها هست که زیاد مهم نیست.منتها اگر هدف نهایی شما ++C هست،سینتکس Csharp به آن نزدیکتر هست،در عین حال اگر در آینده بخواهید با C++ Builder کار بکنید،تجربه در دلفی به شما کمک خواهد کرد چون محیط اینها و تعدادی کامپوننت های مورد استفاده یکی هستند
بازار کار هردو هم در ایران و هم در خارج از ایران خوب هست به شرطی که خوب بلد باشید.
پیروز باشید
alireza es
سه شنبه 18 تیر 1392, 22:06 عصر
سلام.
خوندن و مقایسه بس هست . این ها هردو از زبان های برنامه نویسی خوب دنیا هستند، معمار اولیه هردوی آنها یکی هست. در کل معایب و مزایایی نسبت بهم ندارند.تفاوت عمده این دو زبان در اینه هست که Csharp به IL زبان ماشین مجازی،کامپایا می شود اما Delphi به کد ماشین محلی.و دیگر تفاوت Syntax آنها هست که زیاد مهم نیست.منتها اگر هدف نهایی شما ++C هست،سینتکس Csharp به آن نزدیکتر هست،در عین حال اگر در آینده بخواهید با C++ Builder کار بکنید،تجربه در دلفی به شما کمک خواهد کرد چون محیط اینها و تعدادی کامپوننت های مورد استفاده یکی هستند
بازار کار هردو هم در ایران و هم در خارج از ایران خوب هست به شرطی که خوب بلد باشید.
پیروز باشید
بسیار ممنونم ولی من در اول هم گفتم که نمیخوام این دو رو مقایسه کنم بلکه میخوام خصوصیات و معیاب هر کدام را بدانم
فکر کنم شما منظر من اشتباه فهمیدید. به هر حال ممنون
darkcms
چهارشنبه 19 تیر 1392, 22:45 عصر
با سلام.
من سایت های خارجی و ایرانی زیادی را دیده ام!
و تاکنون به این پی برده ام که زبان #C بازار کار بهتری دارد.
البته نمی خواهم بگویم که زبان دلفی بازار کار خوبی ندارد اما به نظر من #C خیلی بهتر است و طبق تحقیقاتی که کرده ام زبان #C به روز تر از زبان دلفی است!
به امید فردایی بهتر!:لبخندساده:
adelmobasheri
پنج شنبه 20 تیر 1392, 02:17 صبح
دلفی برای تولید نرم افزار های تجاری بهتر است
سی شارپ = بن بست پشتیبانی نرم افزار
alireza es
پنج شنبه 20 تیر 1392, 22:01 عصر
با سلام.
من سایت های خارجی و ایرانی زیادی را دیده ام!
و تاکنون به این پی برده ام که زبان #C بازار کار بهتری دارد.
البته نمی خواهم بگویم که زبان دلفی بازار کار خوبی ندارد اما به نظر من #C خیلی بهتر است و طبق تحقیقاتی که کرده ام زبان #C به روز تر از زبان دلفی است!
به امید فردایی بهتر!:لبخندساده:
دلفی برای تولید نرم افزار های تجاری بهتر است
سی شارپ = بن بست پشتیبانی نرم افزار
یه سوال دیگه هم داشتم
سرعت تولید برنامه توی کدوم یکی بیشتر هست تو کدوم میشه برنامه ر سریع تر طراحی کرد؟
خیلی ممنون
ghasemc
دوشنبه 24 تیر 1392, 21:09 عصر
به نظر من در آینده سی شارپ اهمیت بیشتری پیدا می کنه
و به دلیل حمایت هایی که از اون میشه به یک استاندارد تبدیل میشه
IamOverlord
سه شنبه 25 تیر 1392, 14:36 عصر
یه سوال دیگه هم داشتم
سرعت تولید برنامه توی کدوم یکی بیشتر هست تو کدوم میشه برنامه ر سریع تر طراحی کرد؟
خیلی ممنون
ببین شعار دلفی RAD (en.wikipedia.org/wiki/Rapid_application_development) هست...
Delphi vs C# for GUI programming (http://programmers.stackexchange.com/questions/29743/delphi-vs-c-for-gui-programming)
Delphi vs C# & WPF for a new project (http://stackoverflow.com/questions/4210683/delphi-vs-c-sharp-wpf-for-a-new-project)
Nima NT
سه شنبه 25 تیر 1392, 16:31 عصر
یه سوال دیگه هم داشتم
خیلی ممنون
مسلما" سرعت تولید در دلفی خیلی بهتر هستش و نسبت به رقیب خودش خیلی بهتر عمل کرده
BORHAN TEC
سه شنبه 25 تیر 1392, 17:09 عصر
سلام
این تاپیک هم میتونه تا حدودی مزایا و معایب Delphi و C# رو نشون بده:
http://barnamenevis.org/showthread.php?404608
موفق باشید...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.