PDA

View Full Version : امنیت در سیستم عامل جدید

ehsan7007
سه شنبه 18 تیر 1392, 13:50 عصر
سلام دوستان ، بعد از ظهر تابستونی تون بخیر ( یعنی تو همین یکی دوساعت جواب بدین دیگه :لبخند:)!

راستش رو بخواین تو مبحث سیستم عامل مبتدی هستم و دو هفته ای هست که به فکرش افتادم.
از اون موقع کل نت و منابع موجود رو زیر و رو کردم تا یه چیزایی گیر اوردم.

می خوام بپرسم که اگه از 0 تا 100 ( دقت کنید 0 تا 100 کامل ) بخش نرم افزاری یک رایانه رو خودمون طراحی کنیم ؛ امنیتش تا چه اندازه بالاست ؟ البته در مرحله ی اول به چونگی اش کار ندارم . گاماس گاماس :لبخند:

اگه می پرسید تا تعریفت از امنیت چه باشه می گم : دستیابی به اطلاعات موجود .

حالا از نظر شما چقدر کار می بره تا همچین چیزی پیاده بشه؟ سیستم عامل جدید ، زبان برنامه نویسی جدید و فایل هایی با فرمت و کدکهای جدید؟

برای من پیشرفته بودن os ام مهم نیست ، از همه مهم تر امنیتشه ، می خوام کامل و بی نقص باشه .
هدف من از این سیستم عامل فقط امنیته !

نکات دیگه هم این که :

سی شارپ که به درد نمی خوره ولی تخصصم c++ که چند سالی روش کار کردم . اسمبلی هم چیزایی میفهمم. ( چیزی دیگه ای هم بخواد پاش هستم تا اخر !)

حالا با این شرایط چنین امنیتی ممکنه یا باید پا به حوزه ی سخت افزار هم گذاشت؟

m.j_banitaba
چهارشنبه 19 تیر 1392, 09:54 صبح
امنیت یک مفهوم چند بعدی . کد امن . سخت افزار امن . محیط امن .کاربر امن . دیتای امن . کامپایلر امن . سیستم عامل امن . اما یک نکته پیش میاد هزینه و فایده . مثلا شما برای نگه داشتن یک شماره حساب این همه امنیت ایجاد می کنید فرض کنید چند میلیون دلار میشه بعد تو حساب فقط پنج هزار دلار دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا فرض کنید این اطلا عات واقعا ارزش مند هستند هزینه بعدی زمانه فرض کنید شما برای رسیدن به یک کاربر امن بیست سال زمان نیاز دارید تو این بیست سال می خواهید همه را منتظر بذارید که قرار یک سیستم امن به وجود بیاد ؟؟؟؟ بزک نمیر بهار میاد کمبزه با خیار میاد!
و در نهایت اینکه اصلا چرا دارید از یک کامپیوتر استفاده می کنید ؟ به قول بعضی از دوستان یک سیستم امن یک سیستم خاموشه!
و در نهایت جواب سوال شما

حالا از نظر شما چقدر کار می بره تا همچین چیزی پیاده بشه؟ سیستم عامل جدید ، زبان برنامه نویسی جدید و فایل هایی با فرمت و کدکهای جدید؟
همون قدر که لینوکس تا اینجا رسیده رو ضبدر چهار بکن . البته این بجز بقیه هزینه های جاری سرمایه مالی . نیروی انسانی .دانش....