ehsan7007
سه شنبه 18 تیر 1392, 13:50 عصر
سلام دوستان ، بعد از ظهر تابستونی تون بخیر ( یعنی تو همین یکی دوساعت جواب بدین دیگه :لبخند:)!
راستش رو بخواین تو مبحث سیستم عامل مبتدی هستم و دو هفته ای هست که به فکرش افتادم.
از اون موقع کل نت و منابع موجود رو زیر و رو کردم تا یه چیزایی گیر اوردم.
می خوام بپرسم که اگه از 0 تا 100 ( دقت کنید 0 تا 100 کامل ) بخش نرم افزاری یک رایانه رو خودمون طراحی کنیم ؛ امنیتش تا چه اندازه بالاست ؟ البته در مرحله ی اول به چونگی اش کار ندارم . گاماس گاماس :لبخند:
اگه می پرسید تا تعریفت از امنیت چه باشه می گم : دستیابی به اطلاعات موجود .
حالا از نظر شما چقدر کار می بره تا همچین چیزی پیاده بشه؟ سیستم عامل جدید ، زبان برنامه نویسی جدید و فایل هایی با فرمت و کدکهای جدید؟
برای من پیشرفته بودن os ام مهم نیست ، از همه مهم تر امنیتشه ، می خوام کامل و بی نقص باشه .
هدف من از این سیستم عامل فقط امنیته !
نکات دیگه هم این که :
سی شارپ که به درد نمی خوره ولی تخصصم c++ که چند سالی روش کار کردم . اسمبلی هم چیزایی میفهمم. ( چیزی دیگه ای هم بخواد پاش هستم تا اخر !)
حالا با این شرایط چنین امنیتی ممکنه یا باید پا به حوزه ی سخت افزار هم گذاشت؟
راستش رو بخواین تو مبحث سیستم عامل مبتدی هستم و دو هفته ای هست که به فکرش افتادم.
از اون موقع کل نت و منابع موجود رو زیر و رو کردم تا یه چیزایی گیر اوردم.
می خوام بپرسم که اگه از 0 تا 100 ( دقت کنید 0 تا 100 کامل ) بخش نرم افزاری یک رایانه رو خودمون طراحی کنیم ؛ امنیتش تا چه اندازه بالاست ؟ البته در مرحله ی اول به چونگی اش کار ندارم . گاماس گاماس :لبخند:
اگه می پرسید تا تعریفت از امنیت چه باشه می گم : دستیابی به اطلاعات موجود .
حالا از نظر شما چقدر کار می بره تا همچین چیزی پیاده بشه؟ سیستم عامل جدید ، زبان برنامه نویسی جدید و فایل هایی با فرمت و کدکهای جدید؟
برای من پیشرفته بودن os ام مهم نیست ، از همه مهم تر امنیتشه ، می خوام کامل و بی نقص باشه .
هدف من از این سیستم عامل فقط امنیته !
نکات دیگه هم این که :
سی شارپ که به درد نمی خوره ولی تخصصم c++ که چند سالی روش کار کردم . اسمبلی هم چیزایی میفهمم. ( چیزی دیگه ای هم بخواد پاش هستم تا اخر !)
حالا با این شرایط چنین امنیتی ممکنه یا باید پا به حوزه ی سخت افزار هم گذاشت؟