View Full Version : سوال: مشکل ورود داده در گرید ویو
manit44
چهارشنبه 19 تیر 1392, 00:20 صبح
سلام
من میخوام وقتی دکمه ی new رو زدم یک فیلد خالی در گرید ویو ایجاد بشه و اشاره گر گرید ویو روی اون فیلد خالی بره و داده هامو وارد کنم چکار باید بکنم؟
ممنون
fa_karoon
چهارشنبه 19 تیر 1392, 11:10 صبح
اگر منظورت اینه که یه سطر جدید به گریدت اضافه بشه که این کد رو می نویسی Gridview1.Rows.Add()
و اگر منظورت اضافه کردن یه ستون جدید هست Gridview1.Columns.Add("colname","Header")
البته اول می تونی یه متغیر از نوع column ایجاد کنی بعد که تمام تنظیماتش رو مشخص کردی به گرید اضافش کنی
موفق باشی
manit44
چهارشنبه 19 تیر 1392, 11:24 صبح
منظورم اینه که یک سطر جدید اضافه بشه، کد بالا رو نوشتم ولی نشد و این ارور را داد: Rows cannot be programmatically added to the DataGridView's rows collection when the control is data-bound.
parvizwpf
پنج شنبه 20 تیر 1392, 16:46 عصر
کنترلی که بایند شده به یکسری دیتا قابل تغییر نیست. اگه میخواید کل ارتون روی گرید انجام بشه بهتره سرچ کنید تو گوگل : crud in datatagridview.
اگه نه پس باید بیاید براش تکست و کنترلهای دیگه بزارید و پس از crud دیتا گرید رو رفرش کنید.
manit44
پنج شنبه 20 تیر 1392, 18:10 عصر
من جدولم رو داخل یک binding list ریختم و تونستم این کار رو انجام بدم ولی موقع وارد کردن اطلاعات چون اشاره گر گرید ویو روی سطر اول هست وقتی میخوام اطلاعات جدید را وارد کنم اطلاعات سطر اول تغییر می کنه چکار کنم که اطلاعات سطر اول تغییر نکنه یا به عبارتی اطلاعات گرید ویو فیلتر بشه؟
parvizwpf
جمعه 21 تیر 1392, 17:27 عصر
دوبار چرا سوال پرسیدید؟
اونجا هم گفتم بهتر توضیح بدید سوال گنگه مشکل اول رو چطور حل کردید؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.