ورود

View Full Version : مبتدی: راهنمایی در مورد نرم افزار ثبت اطلاعات مشترکین (تحت شبکه)

hossoleymani
چهارشنبه 19 تیر 1392, 10:45 صبح
با سلام خدمت همه اساتید و کاربران

من یه برنامه نویس تازه کار هستم (البته در سالهای دور با ویژوال بیسیک کد نویسی می کردم )

می خواهم یه برنامه تحت شبکه بنویسم برای ثبت اطلاعات ، گزارش گیری از مشترکین شرکتم و خدماتی که به آنها داده شده فکر می کنم حدود 20 هزار مشترک باشند

اطلاعات شامل نام ، تلفن ، آدرس ، همراه و ... خدمات داده شده – آموزشهای داده شده – تماسهای گرفته شده و ...

حدود 15 تا کلاینت تحت شبکه محلی داریم (درصورتیکه کار خیلی سخت تر نمیشه ترجیح بر این است که از طریق اینترنت هم تعدادی کاربر بتونن به سرور وصل بشوند و اقدام به ثبت اطلاعات بکنند)

کاربران بتوانند در محیط نرم افزار برای هم پیغام و فایل بفرستند (چت)

سرور از طریق پورت سریال به دستگاه تلفن مرکزی (سانترال) وصل بشه و تماسها به خدمات داده شده به مشترکین مرتبط بشه و معلوم بشه چه مشترکی در چه تاریخ و ساعتی تماس گرفته و چه خدماتی بهش داده شده

به نظر شما عزیزان از چه متدی استفاده بکنم که هم خیلی سخت و زمان بر نباشه و حتی الامکان بتونه این امکانات رو پوشش بده

ممنون میشم که وقت بگذارید و من تازه کار رو راهنمایی کنید

hp1361
چهارشنبه 19 تیر 1392, 11:57 صبح
سلام

فکر کنم با Datasnap به خوبی بتونی این کارو انجام بدی. از تاپیک منابع Datasnap کتاب bobswart رو دانلود کنی یک مثال خیلی خوب شبیه کار شما زده شده.

موفق باشی

hossoleymani
جمعه 21 تیر 1392, 10:44 صبح
با سلام و تشکر از توجه شما
من در مورد Datasnap که فرمودین خیلی گشتم اما کتابی که فرموده بودین رو نتونستم دانلود کنم توی سایت هم سرچ زدم و مطالبی هم خوندم و مفید بود .
اما یه سوال باتوجه به تازه کار بودن من و سنگین بودن این مبحث اگر قید اتصال کاربران از طریق وب را بزنیم باز هم نیاز است که از این تکنولوژی استفاده کنم یا راههای آسان تری هم وجود دارد ؟

باز هم ممنون