ورود

View Full Version : سوال: مشکل چاپ در نوع های مختلف چاپگر ها

darrudi
چهارشنبه 19 تیر 1392, 23:36 عصر
سلام

دوستان من یک گزارشی رو با ابعادی که خودم بهش دادم که از A5 کوچیکتره رو با فست ریپورت طراحی کردم ، مشکل من اینه که زمان چاپ ، زمانی که کاغذ با اون ابعاد دلخواهم رو داخل پرینتر میزارم در بعضی از پرینتر ها کاملا درسته در بعضی از اونها فاصله داره یعنی اینکه مثلا زمانی که اونو با چاپگر اچ پی چاپ میگیرم زمانی که کاعذ رو در وسط تنظیم میکنم پرینت میگیرم یک فاصله مشخصی رو پایین تر چاپ میکنه ، طبق تحقیق که من کردم ۶ حالت برای چاپگر ها زمانی که اندازه چاپ رو ما خودمون میدیم ، موقع چاپ وجود داره که تیونر یا هد (نمیدونم دقیقا )از اون قسمت شروع میکنه به چاپ گرفتن (بالا وسط بالا چپ و .... ) حالا میی خواستم از اساتید این سوال رو بکنم که چطور به این ۶ حالت دسترسی پیدا کنم ، تویه فست ریپورت وجود داره ؟

darrudi
پنج شنبه 20 تیر 1392, 20:24 عصر
کسی نیست جواب مارو بده خیلی وقتم کمه

darrudi
جمعه 21 تیر 1392, 13:17 عصر
دوستان اگه کسی میدونه لطفا منو راهنمایی کنه که خیلی در گیر اینم

gholami146
جمعه 21 تیر 1392, 13:31 عصر
من تا حالا به مشکل شما برنخوردم ولی آیا تا حالا مارجین رو تغییر دادید با این گزینه میتونید فاصله دلخواه خود رو در اطراف فرم داشته باشید و اگه اون رو برابر صفر قرار بدید هیچ فاصله ای در طرف مشخص شده قرار داده نمیشه

darrudi
جمعه 21 تیر 1392, 13:46 عصر
من تا حالا به مشکل شما برنخوردم ولی آیا تا حالا مارجین رو تغییر دادید با این گزینه میتونید فاصله دلخواه خود رو در اطراف فرم داشته باشید و اگه اون رو برابر صفر قرار بدید هیچ فاصله ای در طرف مشخص شده قرار داده نمیشه
ممنونم ازتون که مطلب ارسال کردین ، من امتحان کردم ربطی به مارجین و ... نداره یه حالتی هستش رویه پرینتر ها

darrudi
جمعه 21 تیر 1392, 16:20 عصر
دوستان کسی نیست جواب منو بده ؟

gholami146
جمعه 21 تیر 1392, 16:52 عصر
بنا به گفته شما اگر مربوط به ساختار سخت افزاری پرینتر ها باشه پس نمیشه کاری انجام داد

darrudi
جمعه 21 تیر 1392, 17:23 عصر
بنا به گفته شما اگر مربوط به ساختار سخت افزاری پرینتر ها باشه پس نمیشه کاری انجام داد
چون عملی شده با نرم افزار و دیدم تو چند تا برنامه های همکاران واسه همون میگم جوری که من تحقیق کردم با فست هم حل میشه :گریه: