View Full Version : خطا در حین نصب sql express 2008 در ویندوز xp
hassan_sayfi69
پنج شنبه 20 تیر 1392, 02:09 صبح
سلام دوستان
در vs2010 از پروژه ستاپ ایجاد کردم ولی در win xp در حین نصب sql express 2008 خطا می ده که نمی تونه کمپوننتا را نصب کنه. اینم بگم که تو win 7 مشکل نداره ..
راه حل چیه دوستان؟
clicknow
چهارشنبه 26 تیر 1392, 14:41 عصر
سلام، متن زیر شاید بتواند مشکل شما را حل کند من خودم تازه کار هستم .
برای نصب این نرم افزار باید سیستم عامل ما اگر windows XP است باید حداقل Service Pack 2 و یا بالاتر باشد و قبل از نصب SQL Server بر روی server سازمان، باید Windows Server 2008 و یا بالاتر روی کامپیوتری که نقش سرور را دارد نصب شده باشد البته در windows 7 این مشکل نیز حل شده است و همچنین توصیه می شود موقع نصب Sql server حتماً از طریق username و password مدیر Login کرده باشید تا بتوانید بدون هیج گونه مشکلی فایل ها و پوشه های مورد نیاز را ایجاد نموده و در جریان نصب برنامه با خطای عدم مجوز دسترسی مواجه نشوید(در حالت کلی توصیه می شود که روی windows XP از نسخه SQL Server Developer استفاده شود که دارای سازگاری بیشتری با این سیستم عامل می باشد). ولی در صورتی که سیستم عامل ما windows 7 Service Pack 1 و بالاتر باشد حتی می توان SQL Server2012 Enterprise را روی سیستم نصب نمود، نسخه Enterprise نسبت به بقیه نسخه ها حالت کاملتری دارد و بیشتر حالت تجاری و کاربردی دارد که اکثر شرکت ها از این نسخه در محیط های کاری خود استفاده می کنند.
kebriya
یک شنبه 26 مرداد 1393, 19:52 عصر
منم همین مشکل رو دارم کسی نیست کمکم کنه؟
kebriya
دوشنبه 27 مرداد 1393, 22:44 عصر
powershell نصب کنین درست میشه. از سایت مایکروسافت میتونین بگیرین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.