ورود

View Full Version : برنامه نویسی اندروید با زبان C#

malekabadi_a
پنج شنبه 20 تیر 1392, 12:50 عصر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز. من در اینترنت خواندم که میشه برنامه های اندروید را با زبان سی شارپ نوشت. من از دوستانی که این کار را انجام داده اند چند تا سوال داشتم. سوال اولم این هست که آیا چنین کاری مشکلی ایجاد نمی کند و برنامه ها را از حالت استاندارد خارج نمی کند؟
سوال دوم این هست که آیا با این کار می شود از تمام کلاس های دات نت و کامپوننت های سی شارپ برای برنامه نوسی اندروید استفاده کرد؟.
دوستان خواهشا کمک کنید. واقعا دانستن جواب این سوال ها , به خصوص دانستن جواب سوال دوم برای من جنبه ی حیاتی دارد. با تشکر.

malekabadi_a
پنج شنبه 20 تیر 1392, 15:17 عصر
دوستانی که پاسخ را می دانند لطفا کمک کنند. واقعا به کمک احتیاج دارم.

sobhan1990
پنج شنبه 20 تیر 1392, 15:50 عصر
سلام

اگر از سی# استفاده کنی نمیتونی از توابع دات نت استفاده کنی! فقط از سینتکس سی# استفاده میکنی.

سی# یکی از زبانهایی است که امکان برنامه نویسی برای اندروید رو به شما میده ولی زبان پیشنهادی گوگل جاواست.

rubiks.kde
پنج شنبه 20 تیر 1392, 16:01 عصر
سلام دوست عزیز من هم یه سال پیش به این فکر افتادم ولی منصرف شدم بهترین sdk که باهاش میشه از سی شارپ برای آندروید استفاده کرد http://xamarin.com/ هست که پولیه ، بقیه هم از پروژه مونو(حتی این هم از مونو استفاده میکنه) حالا خودتون میدونید که مونو چقد مشکلات داره و ...

rubiks.kde
پنج شنبه 20 تیر 1392, 16:04 عصر
سلام

اگر از سی# استفاده کنی نمیتونی از توابع دات نت استفاده کنی! فقط از سینتکس سی# استفاده میکنی.

سی# یکی از زبانهایی است که امکان برنامه نویسی برای اندروید رو به شما میده ولی زبان پیشنهادی گوگل جاواست.

نه دوست عزیز اون طوری هم که فک میکنید نیست.چون هسته آندروید لینوکسه با هر زبانی که بشه به صورت native برنامه نوشت میشه براش برنامه نوشت ولی در حال حاظر تنها پرطرفدارترین ها به آندورید پورت شدن

malekabadi_a
پنج شنبه 20 تیر 1392, 17:10 عصر
با سلام. از همه ی دوستان بابت اظهار نظر و عقیدشون تشکر می کنم. حالا من این کار رو تست می کنم و نتیجه اش رو دز همین جا خواهم گفت. با تشکر

parvizwpf
پنج شنبه 20 تیر 1392, 17:18 عصر

بله انتظاری بیشتر هم نیست. هر کاری کنید حتی با mono باز هم کدی شبیه به جاوا باید پیاده کنید. یعنی دقیقا دوستمون درست میگه سینتکس سی شارپی به اون عنوان وجود نخواهد داشت.

sobhan1990
پنج شنبه 20 تیر 1392, 19:41 عصر
نه دوست عزیز اون طوری هم که فک میکنید نیست.چون هسته آندروید لینوکسه با هر زبانی که بشه به صورت native برنامه نوشت میشه براش برنامه نوشت ولی در حال حاظر تنها پرطرفدارترین ها به آندورید پورت شدن

مطمئنا" نمیشه از توابع دات نت استفاده کرد و باید native کد نوشت.