PDA

View Full Version : کارآموزی

arash.k
پنج شنبه 20 تیر 1392, 17:20 عصر
سلام خدمت همه ی دوستان
من مدتیه که به واسطه ی پروژه های دانشگاهی و علاقه ی شخصیم جاوا و همینطور اندروید رو از منابع مختلف تو خونه میخونم و یاد میگیرم. الان ترجیح میدم یه کمی بیشتر وارد بازار کار بشم و انجام پروژه های جدی رو تجربه کنم. اما چون رزومه ای ندارم و سابقه کارم صفره، امید به استخدام شدن ندارم. صرفا دنبال یه شرکت معتبر جاواکار تو تهرانم که منو به عنوان کارآموز بپذیره. ممنون میشم اگه همچین شرکتی میشناسید معرفی کنیدش.
با تشکر

parvizwpf
پنج شنبه 20 تیر 1392, 17:28 عصر
وقتی میگی جاواکار یعنی ...... . ببینید شروع کنید خودتون یه پروژه حالا نه چندان مفصل پیاده کنید. حتما چون دست خالی نمیتونید. اگه وبه وب بنویسید اگه وین که بعید میدونم زیاد باشه . معمولا ملت میرن دنبال jsp. خودتون شروع کنید به پیاده سازی اگه توی jsp هست میخوای با هم کار کنیم.

arash.k
پنج شنبه 20 تیر 1392, 19:15 عصر
وقتی میگی جاواکار یعنی ...... . ببینید شروع کنید خودتون یه پروژه حالا نه چندان مفصل پیاده کنید. حتما چون دست خالی نمیتونید. اگه وبه وب بنویسید اگه وین که بعید میدونم زیاد باشه . معمولا ملت میرن دنبال jsp. خودتون شروع کنید به پیاده سازی اگه توی jsp هست میخوای با هم کار کنیم.

منظورم از جاواکار اینه که تمرکزش رو استفاده از جاوا باشه و تو این زمینه تجربه داشته باشه. من تا حالا تمرکز اصلیم رو وین بوده و برای وب فکر کنم نیاز به مطالعه بیشتری دارم...