View Full Version : گفتگو: کار از راه طراحی وب
هزاره سوم
پنج شنبه 20 تیر 1392, 23:15 عصر
با سلام به کاربران و پیشکسوتان عرصه طراحی وب
من دانشجوی آی تی هستم
و میخواهم از راه طراحی وبسایت کسب درآمد کنم
راستش نمیدونم چطور باید پروژه واسه کار پیدا کنم :ناراحت:
توی دانشگاه هم بچه ها یا خیلی سر به هوا هستن یا خیلی فاز بالا که اکثرا پسر هستن(همشون)
اینکه میگم فاز بالا یعنی توی کارشون خیلی موفق هستن
سعی کردم میون دختر ها گروهی تشکیل بدم و گروهی این کار رو از آموزش تا اجرا داشته باشم
ولی به دلایل بالا نشد
پس خودم شروع کردم و با مطالعه و سرچ توی اینترنت تونستم توانایی هامو بالا ببرم
میشه دوستانی که از این راه کسب درآمد میکنن یا حتی جهت داشتن رزومه کاری خوب فعالیت داشتن منو راهنمایی کنن؟
چطور پروژه گیر بیارم؟طوری نباشه که طرف بخواد کار بکشه و فقط این وسط من انرژی و وقتم رو بزارم و چیزی عایدم نشده :ناراحت:
به کار هم احتیاج دارم
mg_mahyar
پنج شنبه 20 تیر 1392, 23:46 عصر
سه حالت داره:
1- ایده ناب دارید پس برید ثبت کنید در شورای عالی انفورماتیک و بعدم دنبال مشتری خاصش برید و بفروشید.(مثلا یه خدمت بانکی بر پایه ای تی داری برید با بانکها خصوصی پس از ثبت ایده مذاکره کنید همشونم تماس با ما دارند)
2- ایده ناب ندارید و تجربه بالا و خفن ندارید در این صورت در جایی کار کنید به عنوان طراح وب و برنامه نویس طبیعتا پول کم و زحمت زیاد. (البته اقراق کردم)
3- شما حالت دوم رو چند سال ادامه دادید و تجربه بالایی دارید و به عنوان مشاور یا مدرس یا برنامه نویس حرفه ای میتونید درآمد خوبی داشته باشید.
هزاره سوم
پنج شنبه 20 تیر 1392, 23:52 عصر
سه حالت داره:
1- ایده ناب دارید پس برید ثبت کنید در شورای عالی انفورماتیک و بعدم دنبال مشتری خاصش برید و بفروشید.(مثلا یه خدمت بانکی بر پایه ای تی داری برید با بانکها خصوصی پس از ثبت ایده مذاکره کنید همشونم تماس با ما دارند)
2- ایده ناب ندارید و تجربه بالا و خفن ندارید در این صورت در جایی کار کنید به عنوان طراح وب و برنامه نویس طبیعتا پول کم و زحمت زیاد. (البته اقراق کردم)
3- شما حالت دوم رو چند سال ادامه دادید و تجربه بالایی دارید و به عنوان مشاور یا مدرس یا برنامه نویس حرفه ای میتونید درآمد خوبی داشته باشید.
واسه گزینه 1 و 3 : فکر کنم توی حرفام اینو که تازه شروع میخوام به کار کنم گفتم پس نه ایده خوب میاد نه تدریس و....
توی گزینه دومم هم کار توی یه جای خاص رو مطرح فرمودین
واسه طراحی سایت کار پروژه ای و آزاد هم جواب میده ولی اینکه چجوری اینا رو پیدا کنیم...
ateryad
جمعه 21 تیر 1392, 00:05 صبح
دوست عزیز اگه میخواید درآمد متوسط ولی پروژه های زیادی بگیرید در سایت پونیشا ثبت نام کنید و از اونجا کار خودتون رو شروع کنید، البته اونجا رقابت بالا هست.
mg_mahyar
جمعه 21 تیر 1392, 00:16 صبح
ایده ربطی به تازه کار بودن نداره
ممکنه یک نفر اصلا برنامه نویسی نداند ولی معدن ایده باشه
سعید کشاورز
جمعه 21 تیر 1392, 09:10 صبح
من خودم به شخصه طراحی وب رو به عنوان شغل دوم میپسندم.
شما همیشه سعی کنید که یه شغل با حقوق ثابت داشته باشین.بعدش میتونید از طریق برنامه نویسی و طراحی وب در آمد کسب کنید.
به نظرم من نمیشه زیاد به عنوان شغل اول روی این کار حساب باز کرد.
زمانی میتونید روی این کار حساب باز کنید که مطمئن هستین که میتونید ماهیانه 1 تومن در بیارید.
arefba
جمعه 21 تیر 1392, 09:16 صبح
در اوایل کار خودتون باید مشتری رو پیدا کنید
به اینصورت که یک هدف و یا موضوع رو پیدا کنید و براش کد بنویسید و بعدش برید مشتریش رو پیدا کنید
اما همین که برنامه هاتون چند جا نصب شد خود به خود میان سراغتون
soroush.r70
جمعه 21 تیر 1392, 09:52 صبح
مجانی کار کنید تا پولدار شوید (خودتون رو با چند تا پروژه نشون بدید واسه شروع درآمد براتون مهم نباشه کاری که خودم انجام دادم صد درصد جواب داد الان دارم سودشو می برم)
mg_mahyar
جمعه 21 تیر 1392, 10:24 صبح
یه چیزی که در خلق ایده به ذهنم رسید اینه که اول برو دنبال مشکل
مثلا ببین فلان نهاد دولتی یا خصوصی چه مشکلاتی دارند.
مثلا همیشه گرفتنمالیات و عدم فرار مالیاتی مشکل سازمان امور اقتصاد و دارایی بوده.
بعد که مشکل رو بشناسی میتونی دنبال راه حل باشی.
وقتی راه حل رو یافتی یعنی ایده دارهی برو بررسی کن ببین ایدت در چه حدی هست و بعد ...
moslem.hady
جمعه 21 تیر 1392, 17:25 عصر
طوری نباشه که طرف بخواد کار بکشه و فقط این وسط من انرژی و وقتم رو بزارم و چیزی عایدم نشده
اگه تجربه و یا ایده جدید نداشته باشی این امکان پذیر نیست.
باید یه مدتی حتی شده مجانی کار کنی و چیزی عایدت نشه تا راه و چاه دستت بیاد
پونیشا و پارسکدرز خوبن
هزاره سوم
جمعه 21 تیر 1392, 18:43 عصر
یه چیزی که در خلق ایده به ذهنم رسید اینه که اول برو دنبال مشکل
مثلا ببین فلان نهاد دولتی یا خصوصی چه مشکلاتی دارند.
مثلا همیشه گرفتنمالیات و عدم فرار مالیاتی مشکل سازمان امور اقتصاد و دارایی بوده.
بعد که مشکل رو بشناسی میتونی دنبال راه حل باشی.
وقتی راه حل رو یافتی یعنی ایده دارهی برو بررسی کن ببین ایدت در چه حدی هست و بعد ...
ببخشید من متوجه منظورتون نشدم
داریم در مورد طراحی وب صحبت میکنیم
اینی که میگید ابتکار ...یا مثالی که زدید...چه ارتباطی به طراحی وب داره؟
مثلا من با یه طرح کاملا ابتکاری برم اداره مالیات بگم سایتی طراحی میکنم که همه بیان مالیات رو زود پرداخت کنن؟ :لبخند:
میشه بیشتر توضیح بدید.ممنون میشم
mehbod.rayaneh
جمعه 21 تیر 1392, 19:14 عصر
سلام
چطور پروژه گیر بیارم؟!
خوب این برمیگرده ب بازار یابی و ...! اگه در حد دانشجویی میخواید کار کنید از استادای دانشگاهتون شروع کنید! :لبخند:
و شرکتهای تازه تاسیس و ...!
بین دوستاتون دنبال بازاریاب با پورسانت عالی باشید!
و . . .
1 مقاله ای هم یکی از دوستان نوشته بودن با موضوع : رایگان کار کنید تا پولدار شوید!
اونم بخونید! راهگشا خواهد بود!
موفق باشید.
mg_mahyar
جمعه 21 تیر 1392, 21:12 عصر
ببخشید من متوجه منظورتون نشدم
داریم در مورد طراحی وب صحبت میکنیم
اینی که میگید ابتکار ...یا مثالی که زدید...چه ارتباطی به طراحی وب داره؟
مثلا من با یه طرح کاملا ابتکاری برم اداره مالیات بگم سایتی طراحی میکنم که همه بیان مالیات رو زود پرداخت کنن؟ :لبخند:
میشه بیشتر توضیح بدید.ممنون میشم
ببین مالیات رو مثال زدم
شما میتونید یک خدمت بانکی جدید ایجاد کنید و به بانک های خصوصی پیغام بدید
حتی اگر طرح مالیاتی دارید ببری اداره مالیات و ارایه کنی و بگی اینو من براتون با فلان رقم پیاده سازی میکنم، اینقدر فساد رو کم میکنه اینقدر مالیات رو بیشتر وصول میکنه اینقدر مراجعات حضوری رو کم میکنه و شما اگر دوست دارید این اتفاقات بی افته فلان رقم با من قرار داد بنویسید تا پیاده سازیش کنم.
ضمنا الان سایت برای مالیات داریم شما لازم نیست طراحی کنی ولی بگرد سازمان ها نهاد ها و.... که مشکلی دارند رو پیدا کن و بعدم راه حل منطقی و درست پیدا کن مبتی بر ای تی قطعا میتونی بهشون بفروشی.
mg_mahyar
جمعه 21 تیر 1392, 21:14 عصر
ضمنا اینم بگم برای ایده بزرگ این روش خوبه.
وقتی ایده نداری طبیعتا کار بازاریابی هم جواب نمیده. شما الان هر جا برید پر از نرم افزارهای اتوماسیون اداری و.... باید یه چیزی ایجاد کنی که نسبت به همشون مزیت داشته باشه و حواست هم باشه حتی اگر بهترین برنامه دنیا رو ایجاد کنی اگر مشتری برنامه قبلی از برنامش متفنر نباشه سراغ شما نمیاد.
css-man
جمعه 21 تیر 1392, 22:32 عصر
چی بلدی؟
چقدر بلدی آمادگی کار تو تیم طراحی وب داری؟
html
xml
css
javascript,jauery
php
مهارتت تو اینا چقدره؟
mohamad_torabi
جمعه 21 تیر 1392, 23:56 عصر
سلام
چطور پروژه گیر بیارم؟!
خوب این برمیگرده ب بازار یابی و ...! اگه در حد دانشجویی میخواید کار کنید از استادای دانشگاهتون شروع کنید! :لبخند:
و شرکتهای تازه تاسیس و ...!
بین دوستاتون دنبال بازاریاب با پورسانت عالی باشید!
و . . .
1 مقاله ای هم یکی از دوستان نوشته بودن با موضوع : رایگان کار کنید تا پولدار شوید!
اونم بخونید! راهگشا خواهد بود!
موفق باشید.
سلام همونطور که اقای mehbod.rayaneh گفتن مقاله را بخونید
http://hamid.aftab.cc/1387/10/%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D9%84%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D9%88%DB%8C%D8%AF/
هزاره سوم
شنبه 22 تیر 1392, 00:49 صبح
سلام همونطور که اقای mehbod.rayaneh گفتن مقاله را بخونید
http://hamid.aftab.cc/1387/10/%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D9%84%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D9%88%DB%8C%D8%AF/
لینکی که گذاشتید رو دیدم
بسیار عالی بود...دست نویسنده ش هم درد نکنه
mohamad_torabi
شنبه 22 تیر 1392, 00:52 صبح
لینکی که گذاشتید رو دیدم
خوش حالم از این که به دردتون خورد
r4hgozar
شنبه 22 تیر 1392, 12:10 عصر
من با css-man موافقم.
اول ببین چقدر بلدی. بعد برو دنبال هدف های بزرگ.
ateryad
شنبه 22 تیر 1392, 13:59 عصر
لینکی که گذاشتید رو دیدم
جای داره که بگم این نوشته از حمیدرضا نیرومند هست، استاد کاردانی بنده :لبخند:
عجب کیفی کردم من....
IamOverlord
دوشنبه 24 تیر 1392, 15:47 عصر
از طرفی نمیدونم طراحی وب رو انتخاب کنم یا برم سراغ برنامه نویسی وب
دوتاش! :لبخند:
hamedfarahabady
سه شنبه 25 تیر 1392, 01:46 صبح
به نظر من شغل ثابتی نیست به خصوص الانه که کدها به صورت آماده روانه بازار شدن مثل جوملا که دیگه اصلا نیازی به برنامه نویسی چندانی نیست. به نظرم آدم بره مدیریت هاست رو بر عهده بگیره و هاست و دامین ثبت کنه و در کنارش سایت طراحی کنه خیلی بهتره تا فقط طراحی سایت
هزاره سوم
سه شنبه 25 تیر 1392, 01:56 صبح
به نظر من شغل ثابتی نیست به خصوص الانه که کدها به صورت آماده روانه بازار شدن مثل جوملا که دیگه اصلا نیازی به برنامه نویسی چندانی نیست. به نظرم آدم بره مدیریت هاست رو بر عهده بگیره و هاست و دامین ثبت کنه و در کنارش سایت طراحی کنه خیلی بهتره تا فقط طراحی سایت
ببخشید آخر فرمایشتون گفتید " تا فقط طراحی سایت " .
برنامه نویسی وب رو هم شامل میشد یا صرفا طراخی؟
mohammad kafiyan
سه شنبه 25 تیر 1392, 09:45 صبح
برنامه نویسی وب رو هم شامل میشد یا صرفا طراخی؟
منظورشون به صورت کامل یک سایت از همان ابتدا طراحی پیاده سازی شده و upload بشه و دقیقا فکر می کنم بهترین گزینه باشه
اگر به خصوص بتونی کار با جوملا و وردپرس هم بلد باشی که خیلی خوبه
soroush.r70
سه شنبه 25 تیر 1392, 10:48 صبح
برنامه نویسی و طراجی وب تو ایران به نظر من شغل دوم سوم می شه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.