ورود

View Full Version : سوال: »»»»» نــــرم افزاری بــــرای قفــل گـــذازی بــر روی محصـــولات آمـــــوزشــی (تصویری)

Sohrab-112
جمعه 21 تیر 1392, 18:09 عصر
روز بخیر

یک پرسش و به عبارتی درخواست راهنمائی داشتم که تخصصی ترین انجمنی که پیدا کردم تا درخواستم رو مطرح کنم همین جا بود ، و عضو شدم به امید این که پاسخ مناسبی دریافت کنم

بنده به کمک یک استادی در حال تولید یک سری محصولات آموزشی هستیم که غالبا به صورت فیلم هست

برای فروش این محصولات نیاز به نرم افزاری داریم که برای هر بار فروش یک کد لایسنس ایجاد کرده تا در اختیار خریدار قرار بگیره و این محصول فقط برای اون فرد و یک سیستم کامپیوتری قابل اجرا باشه

یا الگوریتم های دیگری که امنیت محصولات رو بالا ببره تا از سو استفاده جلوگیری بشه

اما حقیقتا هیچ اطلاعاتی در این زمینه و حتی اینکه چه درخواست هایی به برنامه نویس باید داده بشه تا همچین نرم افزاری نوشته بشه هم ندارم و هدفم از ایجاد این تاپیک استفاده از تجربه و دانش شما بزرگوارن هست تا بتونم برای تهیه این نرم افزار دید روشن تری داشته باشم

ممنون میشم راهنمائی هاتون رو در اختیارم بزارید

joker
جمعه 21 تیر 1392, 18:53 عصر
از نظر انجام، قابل انجامه ولي قبلش يه سوال مهم هست :
چقدر ميخواي براش هزينه كني ؟

پيوست:
معمولا افراد ميگن ميخوايم با قيمت كم بفروشيم كه مشتري زياد بشه ( درست هم هست ، نرم افزارهاي آموزشي عمومي ( نه تخصصي) بايد با قيمت كم وارد بازار فروش بشه ، و اين قيمت كم يعني : ممكنه سود آنچناني نداشته باشه كه توليد كننده ريسك كنه و بيشتر از سودي كه فكر ميكنه داره ، خرج لوازم جانبي مثلا امنيتش بكنه ...

Sohrab-112
جمعه 21 تیر 1392, 19:23 عصر
از نظر انجام، قابل انجامه ولي قبلش يه سوال مهم هست :
چقدر ميخواي براش هزينه كني ؟

پيوست:
معمولا افراد ميگن ميخوايم با قيمت كم بفروشيم كه مشتري زياد بشه ( درست هم هست ، نرم افزارهاي آموزشي عمومي ( نه تخصصي) بايد با قيمت كم وارد بازار فروش بشه ، و اين قيمت كم يعني : ممكنه سود آنچناني نداشته باشه كه توليد كننده ريسك كنه و بيشتر از سودي كه فكر ميكنه داره ، خرج لوازم جانبي مثلا امنيتش بكنه ...

سپاس از اینکه پاسخ دادید

راستش یک موردی که از این تاپیک میخواستم بهش برسم و شما بهش اشاره کرید هزینه هست ، به نظر شما حداقل و حداکثر برای یک نرم افزار امنیت اونم به این شکل چقدر هست ؟

Nima NT
شنبه 22 تیر 1392, 00:09 صبح
زیاد بحث رو کش نمیدم ؛ اگر تمایل به هزینه دارید گزینه های کم هزینه در بازار موجود نیست حداقل اونها 700 هزارتومان هستش (قفل شتاب) ولی اگر نمیخواهید هزینه کنید یا این مقدار براتون معقول نیست میتونید از پروتکتورهای کرک شده که به وفور یافت میشن استفاده کنید بعلاوه اینکه میتونید با استفاده از تکنیک های برنامه نویسی که معمولا" تو راهنمای خود پروتکتورها هست تا حدودی امنیت اون رو تامین کنید.

nasrin55
شنبه 22 تیر 1392, 08:42 صبح
قفل سخت افزاری منشور سیمین خیلی ارزونتر از این حرفاست!! حدود 10 هزار تومن. اینم سایتش : http://www.dedj.com/

aryasoft2872
شنبه 22 تیر 1392, 14:59 عصر
امنیت نرم افزار خیلی نکته داره و روتین کلی رو قبلا هم من هم دوستان دیگه گفتن این لینک (http://barnamenevis.org/showthread.php?370149-%D9%82%D9%81%D9%84%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C&p=1633892&viewfull=1#post1633892) یک نمونش.
در کل سه راه حل بیشتر ندارید:
1-بشینید مطالعه کنید و شاید لازم باشه تا یک ماه وقت صرف کنید تا بتونید یک سیستم درست و بدون مشکل بنویسید و البته اطلاعات ریاضیاتیتون هم باید خوب باشه.
2-از قفل های آماده ای که دوستان معرفی کردن استفاده کنید که من هیچکدومشون رو تست نکردم ولی طبیعتا امنیت نرم افزار مقداری زیر سوال می ره. چون بالاخره اون شیوه توی نرم افزارهای دیگه استفاده شده و همچنین شرکت سازنده قفل به کد دسترسی داره.
3-سفارش بدید برنامه نویس دیگه ای براتون کاراشو انجام بده.

Sohrab-112
یک شنبه 23 تیر 1392, 12:31 عصر
زیاد بحث رو کش نمیدم ؛ اگر تمایل به هزینه دارید گزینه های کم هزینه در بازار موجود نیست حداقل اونها 700 هزارتومان هستش (قفل شتاب) ولی اگر نمیخواهید هزینه کنید یا این مقدار براتون معقول نیست میتونید از پروتکتورهای کرک شده که به وفور یافت میشن استفاده کنید بعلاوه اینکه میتونید با استفاده از تکنیک های برنامه نویسی که معمولا" تو راهنمای خود پروتکتورها هست تا حدودی امنیت اون رو تامین کنید.
دوست گرامی سپاس از اینکه پاسخ دادید ؛ راستش ما هم قصد هزینه کردن داریم اما دقیق نمی دونیم باید چکار کرد ، از قفل های آماده استفاده کرد ؟ آیا اونها قابل اطمینان هستند ؟ ایا باید سفارش داد برای نوشتن نرم افزار قفل ؟ به چه صورتی باید این کار رو انجام داد ؟ کلا یک تعداد نا معلومی پرسش هست در این مورد که از روی عدم آگاهی و تجربه من پیش میاد و نیاز به راهنمائی شما بزرگواران دارم

قفل سخت افزاری منشور سیمین خیلی ارزونتر از این حرفاست!! حدود 10 هزار تومن. اینم سایتش : http://www.dedj.com/
دوست من فکر می کنم این مورد زیاد توجیه اقتصادی نداشته باشه در کار ما ، به هر حال سپاس از شما.

امنیت نرم افزار خیلی نکته داره و روتین کلی رو قبلا هم من هم دوستان دیگه گفتن این لینک (http://barnamenevis.org/showthread.php?370149-%D9%82%D9%81%D9%84%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C&p=1633892&viewfull=1#post1633892) یک نمونش.
در کل سه راه حل بیشتر ندارید:
1-بشینید مطالعه کنید و شاید لازم باشه تا یک ماه وقت صرف کنید تا بتونید یک سیستم درست و بدون مشکل بنویسید و البته اطلاعات ریاضیاتیتون هم باید خوب باشه.
2-از قفل های آماده ای که دوستان معرفی کردن استفاده کنید که من هیچکدومشون رو تست نکردم ولی طبیعتا امنیت نرم افزار مقداری زیر سوال می ره. چون بالاخره اون شیوه توی نرم افزارهای دیگه استفاده شده و همچنین شرکت سازنده قفل به کد دسترسی داره.
3-سفارش بدید برنامه نویس دیگه ای براتون کاراشو انجام بده.

درود بر شما و سپاس
راستش مورد 1 که فرمودین برای ما امکان پذیر نیست چون دانشش رو نداریم

مورد 2 هم خوب هست اما متاسفانه اطلاع نداریم چه موردی در راستای کار ما قرار داره و بیشتر میشه بهش اعتماد کرد تا امنیت ما رو بیشتر کنه! شما مورد خاصی پیشنهاد دارید ؟

گزینه 3 هم که به نظر من بهترین راه حل هست برای ما اما حقیقتش همونطور که چند سطر بالا تر عرض کردم برای این کار تجربه کافی نداریم که چطور باید این کار رو انجام داد! ممکنه در این زمینه توضیحی بفرمائید ؟

joker
یک شنبه 23 تیر 1392, 13:31 عصر

خود قفل مهم نيست ، پروتكت نرم افزار مهمه.
تايني را به خودي خود و به صورت عادي در نرم افزار استفاده كني ، 10 هزارتومن هم ضرر كردي :) چون شرط وجود قفل را ميشه راحت برعكس كرد.
حتي ميشه عينشو ساخت :) حتي ميشه با يه كم دستكاري يه قفل خام ديگه را به جاي قفل اصلي جايگزين كرد و ...............

nasrin55
یک شنبه 23 تیر 1392, 14:03 عصر
خود قفل مهم نيست ، پروتكت نرم افزار مهمه.
تايني را به خودي خود و به صورت عادي در نرم افزار استفاده كني ، 10 هزارتومن هم ضرر كردي :) چون شرط وجود قفل را ميشه راحت برعكس كرد.
حتي ميشه عينشو ساخت :) حتي ميشه با يه كم دستكاري يه قفل خام ديگه را به جاي قفل اصلي جايگزين كرد و ...............

خب منظورم امنیت هم بود! وقتی با 10 هزار تومان میشه یه قفل خوب گرفت چرا از مدل دیگری در همون سطح و البته با 700 هزار تومن ، خریدش؟؟ اینجوری 690 هزار تومن ضرر کردین!!!
واسه یه نرم افزار قوی سراغ دارم که از این استفاده می کنن که واسه اونا هم خیلی امنیت مهمه و گفت تازگیا یه ورژن جدیدتری هم ازش اومده که امنیتش بهتر هم شده. تا حالا نشنیدم که با این قفل مشکلی داشته باشن.

joker
یک شنبه 23 تیر 1392, 16:01 عصر
اين چيزايي كه گفتي چه ربطي بهم داره ؟
شما بايد اول فرق بزاريد بين قفل سخت افزاري و پروتكتور نرم افزاري :)
شتاب كارش حفاظت از نرم افزار در مقابل ابزارهاي معمولي كرك هست ( البته آخرين باري كه ديدمش از پروتكتور خارجي molebox استفاده كرده بودند كه خودش فرتي آنپك ميشه )
شما ميتوني برنامه ات را روش قفل تايني بزاري و بعد بدي يه نرم افزار پروتكتور كدهاشو درهم سازي و رمزنگاري بكنه كه راحت اون شرط قفل پيدا نشه

Sohrab-112
یک شنبه 23 تیر 1392, 16:25 عصر
دوستان گرامی من خیلی خیلی مطالعه کردم در انجمن و جاهای دیگه و همچنین قفل های موجود رو بررسی کردم و نقطه نظرات مربوط به اونها رو به دقت خوندم

همونطور که واضحه امنیت صد در صد در دنیای امروزی خیال واهی بیش نیست و من هم همچین انتظاری نداشته و نخواهم داشت! اما به دنبال چیزی هستم که یک امنیت مقبول رو برای یک تعداد نا مشخصی از محصولات آموزشی ما که به صورت فایل های تصویری و یا کتاب الکترونیکی هست فراهم کنه

از دوستان تقاضا می کنم بنده رو در این راستا راهنمائی بفرمایند تا بتونم به مطلوب برسم

با سپاس از دوستانی که تا این لحظه تاپیک رو همراهی کردن و با سپاس از انجمن برنامه نویس که این بستر رو فراهم کرده تا بشه از متخصصان هر حوزه استفاده کرد

Sohrab-112
سه شنبه 25 تیر 1392, 13:34 عصر
دوستان برای عدم دسترسی کاربر به سورس ها چه لایه ی محافظتی قوی تر هست الان ؟

اگر میشه رفرنس برای مطالعه بیشتر بدید

من قصد دارم برای فراهم کردن امنیت سفارش طراحی نرم افزار بدم ولی نمی دونم باید از برنامه نویس چی بخوام! و اینکه از کجا بدونم اونی که برنامه نویس انجام میده قابل اطمینان هست از لحاظ امنیت

دوستان سپاس گزار میشم اگر در تاپیک شرکت کنید