ورود

View Full Version : سوال: دسته بندی اطلاعات بر اساس تاریخ (ماهیانه)

smhd79
شنبه 22 تیر 1392, 15:32 عصر
با سلام خدمت دوستای خوبم
من یه جدول اطلاعات دارم که مبلغ فروش و تاریخ فروش در آن ثبت شده
حالا می خوام گزارشی تهیه کنم که در هر ماه چقدر فروش داشتم (یعنی فروش بر اساس ماه)
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه

البته می دونم که اگه یه فیلد درست کنم و اونجا شماره ماه را برای هر رکورد وارد کنم این کار شدنیه - اما نمی خوام این کارو انجام بدم. ممنون

فایل پیوست برای مثال ارائه شده

Abbas Amiri
شنبه 22 تیر 1392, 18:24 عصر
با سلام خدمت دوستای خوبم
من یه جدول اطلاعات دارم که مبلغ فروش و تاریخ فروش در آن ثبت شده
حالا می خوام گزارشی تهیه کنم که در هر ماه چقدر فروش داشتم (یعنی فروش بر اساس ماه)
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه

البته می دونم که اگه یه فیلد درست کنم و اونجا شماره ماه را برای هر رکورد وارد کنم این کار شدنیه - اما نمی خوام این کارو انجام بدم. ممنون

فایل پیوست برای مثال ارائه شده

احتیاجی به فیلد ماه نیست . از فیلد تاریخ میتوانید ماه مربوط به آنرا استخراج کنید .

در کوئری مربوط به گزارش از یکی از توابع ماه تاریخ فارسی استفاده کنید .

در نمونه خودتان خیلی ساده اعمال شد.

smhd79
یک شنبه 23 تیر 1392, 10:52 صبح
بسیار ممنون از پاسخ شما. مشکل منو برطرف کردید

البته با توجه به اینکه برنامه نویسی بلد نیستم و قبلا از توابع آماده که دیگران نوشته اند استفاده نکردم یه مقدار ارتباط با اون برام مشکله . معمولا از راهکارهای خود اکسس استفاده می کنم
برام جالبه که چطور بدون اینکه جدول و فیلد تاریخ من تغییر کنه این تابع تاریخ شمسی جواب داد

موفق باشید

master13111
یک شنبه 23 تیر 1392, 13:04 عصر
اگه بخواي بدون استفاده از تابع خاصي و فقط با استفاده از راهكارهاي اكسس استفاده كني
از اين كوئري استفاده كن
SELECT Left(Right([TransactionDate],4),2) AS mah, Sum(Transactions.WithdrawalBEDAmount) AS SumOfWithdrawalBEDAmount
FROM Transactions
GROUP BY Left(Right([TransactionDate],4),2);

توضيح: براي بدست آوردن ماه، اول چهار كاراكتر سمت راست فيلد تاريخ رو گرفتم ( از اونجايي كه شما از ماسك استفاده كردين كاراكتر اسلش محاسبه نميشه) بعد از اون چهار كاراكتر دو كاراكتر سمت چپ رو گرفتم.

smhd79
یک شنبه 23 تیر 1392, 14:09 عصر
خیلی جالب و مفید بود . فکر می کنم باید بیشتر در مورد توابع داخلی اکسس مطالعه کنم

اگر مرجع خوبی معرفی کنید که واقعا عالی میشه

از شما ممنونم

master13111
یک شنبه 23 تیر 1392, 16:12 عصر
اینا توابع داخل اکسس نیستن. زبان استاندارد اسکیوال هست که توی همه پایگاه داده ها مشترکه و کاربرد داره. برای یادگیریش بهتره به منابع اسکیوال مراجعه کنید.
استفاده از این فرامین این امکان رو به شما میده که در برنامه نویسیهاتون از دیتابیس پروگرامینگ یا برنامه نویسی دیتابیس گرا استفاده کنید به مراتب پشتیبانیش راحتتر و مطمئن تره. مضاف بر اینکه شما اکثر کنترلها و خیلی از تراکنشها رو بدست خود دیتابیس میدین بجای اینکه کد بنویسن.
موفق باشید