PDA

View Full Version : ویندوز 8 یا ویندوز 7 (خواهش میکنم این تاپیک رو حذف نکنید)

mahdi.a.v
شنبه 22 تیر 1392, 16:48 عصر
سلام دوستان
بازم میگم جایی پیدا نکردم که سوالمو بپرسم و خواهشن جواب بدید
من میخواستم ویندوز 8 رو نصب کنم اما با همه ی نظرات و مطالبی که تو سایت ها دیدم ویندوز 8 رو نصب نکردم و راستش یکم ترسیدم ...
میخواستم از شما سوال کنم :
1 - آیا اینی که یکی از دوستام میگه یه بار برای آپدیت و اینا 200 مگم کلا رفت (که برای من حجم ترافیک مهمه)
2 - یا نصب نشدن بیشتر نرم افزار ها
3 - یا منوی کاملا مزخرف و خیلی دشوار و خسته کننده و پیچیده
یا هزار تا چیز دیگه آیا واقعا واقعیت داره ؟؟؟
و الان ویندوز 8.1 نسخه ی نهاییش توی ایران موجوده و کرک شده ؟
تو رو خدا جواب بدید - ممنون

hamidhws
یک شنبه 23 تیر 1392, 07:59 صبح
داداش من الان چندین ماهه از ویندوز ۸ استفاده میکنم و راضیم (به نسبت ۷)
در ضمن شما میتونی همزمان هم ۷ رو داشته باشی هم ۸
در کل من از وقتی ۸ نصب کردم دیگه طرف ۷ نرفتم (با اینکه اوریجینال بود)

موفق باشید

mahdi.a.v
یک شنبه 23 تیر 1392, 09:07 صبح
با نسخه ی کرک شدش هم میتونی از app store استفاده کنی ؟
مشکل منوی استارتشم که با نرم افزار حل میشه دیگه ؟
میشه بگی تنظیمات و منو هاش آیا خیلی خیلی پیچیدست یا نه ؟
در ضمن اگه من وقتی میخوام ویندوز 8 رو نصب کنم یک درایو جداگانه با ویندوز 7 رو انتخاب کنم 2 تاش نصب می مونن ؟
یا کار دیگه ای داره ؟
ممنون و ممنون و ممنون

hamidhws
یک شنبه 23 تیر 1392, 09:38 صبح
داداش نترس هیچ پیچیدگی خاصی نداره. محیط دسکتاپش تقریبا شبیه همون 7 هست

با نسخه ی کرک شدش هم میتونی از app store استفاده کنی ؟
app store فقط برای نرم افزارهای مترو استایل هست . برای نرم افزار های کلاسیک (مثل محیط 7) نیازی به app store نداری (اگرچه برای دسترسی به اونم راه هست)

مشکل منوی استارتشم که با نرم افزار حل میشه دیگه ؟
استارت جدید (با طراحی مترو) به نظرم مزیت محسوب میشه نه عیب!
شاید در نگاه اول استارتش کمی سردرگمت کنه اما یکی 2 روز باهاش کار کنی میفهمی خیلی از اون استارت کلاسیک بهتره!
برای مثال برای اجرای نرم افزار خاص فقط کافی دکمه استارت رو بزنی اسمش رو تایپ کنی! سرعت کار توی 8 به مراتب از 7 بهتره

در ضمن اگه من وقتی میخوام ویندوز 8 رو نصب کنم یک درایو جداگانه با ویندوز 7 رو انتخاب کنم 2 تاش نصب می مونن ؟
اره داداش شما اگه الان 7 رو نصب داری فقط کافیه توی یه درایو جداگانه 8 رو نصب کنی و براحتی از هر دو استفاده کنی
فقط یه چیزی که هست اینه که سعی کن درایوی که بهش اختصاص میدی بالای 60 گیگ باشه (ترجیحا 70)

================
نصب کن اگه باز سوالی داشتی بعد از نصب در خدمتیم

Killer2013
یک شنبه 23 تیر 1392, 12:25 عصر
8 رو بی خیال شو خودت رو درگیر نکن 7 رو استفاده کن

8 مترو داره تا بیای عادت کنی طول میکشه

شاید هم همه نرم افزارا نخوره بهش

هنوز کاربراش زیاد نیستن

توصیه من میگم بی خیال شو برو

alireza11041
یک شنبه 23 تیر 1392, 13:40 عصر
اگه کارت یه مدلی که لازم نرم افزارهای قدیمی نصب کنی بهتره که سون نصب کنی.
من خودم هشت نصب کرده بودم یه برنامه که داشتم که برای اجرا دات نت فریم ورک 2 میخواست.وقتی می خواستم برنامه رو اجرا کنم اجرا نمیشد و می گفت دات نت فرم ورک 2 رو نداری وقتی هم که میخواستم دات نت فریم ورک دو رو نصب کنم ویندوز نمیذاشت نصب بشه میگفت نسخه بالاترش تو سیستمت نصب هستش.

IamOverlord
یک شنبه 23 تیر 1392, 15:02 عصر
سلام دوستان
بازم میگم جایی پیدا نکردم که سوالمو بپرسم و خواهشن جواب بدید
من میخواستم ویندوز 8 رو نصب کنم اما با همه ی نظرات و مطالبی که تو سایت ها دیدم ویندوز 8 رو نصب نکردم و راستش یکم ترسیدم ...
میخواستم از شما سوال کنم :
1 - آیا اینی که یکی از دوستام میگه یه بار برای آپدیت و اینا 200 مگم کلا رفت (که برای من حجم ترافیک مهمه)
2 - یا نصب نشدن بیشتر نرم افزار ها
3 - یا منوی کاملا مزخرف و خیلی دشوار و خسته کننده و پیچیده
یا هزار تا چیز دیگه آیا واقعا واقعیت داره ؟؟؟
و الان ویندوز 8.1 نسخه ی نهاییش توی ایران موجوده و کرک شده ؟
تو رو خدا جواب بدید - ممنون

1. خوب Update رو می تونی غیر فعال کنی... البته Update داریم تا Update!
2. من که شخصا به همچین مشکلی برنخورده بودم یا یادم نمی آد... حتی برنامه های VB6 هم اجرا می شدن!
3. با این که اغراق بود، ولی تا حدودی اینو قبول دارم! راستش شاید برای PC مناسب نباشه این ساختار... ایده ی جالبی بوده ولی فکر می کنم بد کارشو انجام داده... یه قسمت هاییش اذیت می کنه دیگه! باید عادت کنی...
خودم برگشتم رفتم Windows 7 نصب کردم! چون هم به Windows 7 عادت داشتم، هم Windows 8 به کارم نمی اومد!

mahdi.a.v
یک شنبه 23 تیر 1392, 15:31 عصر
یه سوال دیگه ...
وقتی ویندوز رو نصب کردم نیازی به نصب CD های مادربورد و گرافیک و غیره نیست ؟

hamidhws
یک شنبه 23 تیر 1392, 16:56 عصر
نه نیازی نیست

mahdi.a.v
دوشنبه 24 تیر 1392, 21:26 عصر
ممنون
نصب کردم اما چند تا سوال دارم ...
نسخه ی من از دریاسافت هست و با اینکه رو جلدش چیزی ننوشته توی نصب برنامه نوشته ویندوز 8 پرو , نسخه ی پرو چه فرقی با نسخه ی معمولی میکنه ؟
مای کامپیوتر از کجا باید بیارم ؟
و مثلا وقتی یه برنامه رو اجرا میکنی , حالا مثلا internet explorer چه جوری ببندیش ؟ (من راهی جز alt + F4 ندیدم)
من ویندوز 7 و 8 رو با هم دارم و وقتی که سیستمو روشن میکنم (فضای محیط , محیط 8 هست) و میخوام ویندوز 7 رو اجرا کنم باز سیستم ریست میشه ! (میخواستم بدونم در حالت طبیعی اینجوریه؟)
و همچنین وقتی میخوا باشه یا 4 گزینه داره مه یکش ویندوز 7 هست و 3 تاش 8 !!! (با این تفاوت که ولوم هاش با هم فرق داره)

خیلی خیلی ممنونتون میشم جواب بدید :بوس:

davidrobert
دوشنبه 24 تیر 1392, 23:00 عصر
با سلام
من از ویندوز 8 نتوانستم استفاده کنیم ولی ویندوز 8 خیلی بهتر و راحتر هستش نثبت به 7 ولی چند تا عیب داره . اول اینکه حتما احتیاج به برنامه های سخت افزاری داری بی قید و شرط نمیشه گفت نداری درست سیستم اجرا میکنه برنامه ها رو بدون مشکل ولی باز نیاز داره مثل مادر برد و گرافیک صدا و غیره به سیستم ها حساس و حرفه ای ولی یه عیب داره وقتی ویندوز رو نصب میکنی و میاد بالا و ریست میکنی سی دریاو نا پدید میشه که شما از تنظیمات ریجیستری می تونید برید و بیارید درایور سی دی رو و خیلی راهت تر شده ولی بعضی از برنامه های که با ویندوز 7 سازگارن رو نمیاره مثل برنامه موذن برای اذان . ولی مترو که برای ویندوز 8 قرار دادن خیلی خوب و سری هستش و کار رو بهتر راه میندازه و سرعت عمل بسیار بالای داری . و اگه کسی میخواد با مشکلی بر خورد نکنه باید ببینه سیستم سخت افزاری اون رو پشتیبانی میکنه یا نه چون مادر برد های هستن و فقط سیستم عاملی که تعریف کردن رو پشتیبانی میکنه و از سیستم عامل خود پایین تر رو قبول نیمکنه و با بالا تر از خودش رو عذت میکنه. و بعضی موقع کار رو سخت میکنه اول باید ببینه از لحاظ سخت افزاری سیتمت قبول میکنه یا نه. تا با مشکل بر خورد نکنی.

hamidhws
سه شنبه 25 تیر 1392, 00:32 صبح
نسخه ی پرو چه فرقی با نسخه ی معمولی میکنه ؟
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8_editions

مای کامپیوتر از کجا باید بیارم ؟
start رو بزن computer رو تایپ کن وقتی پیداش کردی روش راست کلیک کن pin to start بزن (بعدش هر وقت start رو بزنی همونجاست)

و مثلا وقتی یه برنامه رو اجرا میکنی , حالا مثلا internet explorer چه جوری ببندیش ؟ (من راهی جز alt + F4 ندیدم)
منظورتون محیط مترو ویندوز 8 هست. توی این محیط به 2 روش میشه برنامه های مترو رو بست یکیش همون که خودتون گفتید یکی دیگش اینه که بالای صفحه رو با چپ کلیک بگیری بکشی پایین تا بسته شه
(محیط دسکتاپ ویندوز 8 مثل 7 هست)

من ویندوز 7 و 8 رو با هم دارم و وقتی که سیستمو روشن میکنم (فضای محیط , محیط 8 هست) و میخوام ویندوز 7 رو اجرا کنم باز سیستم ریست میشه ! (میخواستم بدونم در حالت طبیعی اینجوریه؟)

و همچنین وقتی میخوا باشه یا 4 گزینه داره مه یکش ویندوز 7 هست و 3 تاش 8 !!! (با این تفاوت که ولوم هاش با هم فرق داره)
اره داداش مشکلی نیست . در حالت طبیعی بوت روی ویندوز جدیدتر میاد (در اینجا 8)

---------------------
موفق باشید

mahdi.a.v
سه شنبه 25 تیر 1392, 02:38 صبح
خیلی خیلی ممنون
ولی میشه خودتونیه توضیح از نسخه ی پرو بدید ؟

hamidhws
سه شنبه 25 تیر 1392, 03:11 صبح
خیلی خیلی ممنون
ولی میشه خودتونیه توضیح از نسخه ی پرو بدید ؟

دوست گلم توی همون لینکی که دادم میتونید توی قسمت Comparison chart تفاوت رو بصورت کامل ببینید
( فرق زیادی برای یه کاربر خانگی نداره - ولی در کل نسخه Enterprise از همش کاملتره )

Atypical
پنج شنبه 03 مرداد 1392, 12:08 عصر
پیشنهاد من ویندوز 7 هست .
اول اینکه مقداری طول میکشه به محیط ویندوز 8 عادت کنی ؛ چند تا مشکل هم هست مثل درایور های سخت افزاری و بعضی از نرم افزار های شاید در اجرا یا نصب با مشکل مواجه بشه ...

شهرام فرخنده
جمعه 18 مرداد 1392, 19:41 عصر
با سلام ویندوز 7 و8 دوتاشون باهم خوبن اما به نظرم تنها مشکلی که ویندوز 8 داره نصب framework هستش که اگه نصبش کنی فک نکنم مشکلی دیگه داشته باشه.

شهرام فرخنده
جمعه 18 مرداد 1392, 19:43 عصر
با سلام ویندوز 7 و8 دوتاشون باهم خوبن اما به نظرم تنها مشکلی که ویندوز 8 داره نصب framework هستش که اگه نصبش کنی فک نکنم مشکلی دیگه نداشته باشه.

HAMRAHSOFT.IR
جمعه 18 مرداد 1392, 21:29 عصر
در کل من از وقتی ۸ نصب کردم دیگه طرف ۷ نرفتم
ویندز 8 برای برنامه نویسی عالی وبی نقص
البته چند مورد کوچک داره که میشه حل کرد