ورود

View Full Version : سوال: Gridview در وب

saman_hm
شنبه 22 تیر 1392, 23:59 عصر
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان . من در مورد سوالم زیاد گشتم اما چیزی که به درد بخورده و کار کنه پیدا نکردم .

سوال :

من چند کنترل Textbox در صفحه وب دارم و یک Datagrid . حالا میخوام زمانی که روی دکمه ثبت موقت کلیلک شد اطلاعات داخل Textbox بره توی گرید .هر کلیک روی دکمه یک سطر ایجاد میکنه، تا زمانی که کار user به پایان برسه و بعد با زدن دکمه ثبت نهایی کلیه اطلاعات گرید به دیتابیس منتقل میشه .
هر کدی استفاده میکنم نمیشه . از Datatable و dataset و dataview استفاده کردم نشد. شاید من اشتباه استفاده میکنم . خواهش میکنم راهنمایی کنید . خیلی حیاتیه. مرسی

afshin9032
یک شنبه 23 تیر 1392, 14:47 عصر
از پلاگین ها استفاده کنی بهتره

afshin9032
یک شنبه 23 تیر 1392, 14:47 عصر
http://datatables.net/

parsboy
یک شنبه 23 تیر 1392, 15:07 عصر
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان . من در مورد سوالم زیاد گشتم اما چیزی که به درد بخورده و کار کنه پیدا نکردم .

سوال :

من چند کنترل Textbox در صفحه وب دارم و یک Datagrid . حالا میخوام زمانی که روی دکمه ثبت موقت کلیلک شد اطلاعات داخل Textbox بره توی گرید .هر کلیک روی دکمه یک سطر ایجاد میکنه، تا زمانی که کار user به پایان برسه و بعد با زدن دکمه ثبت نهایی کلیه اطلاعات گرید به دیتابیس منتقل میشه .
هر کدی استفاده میکنم نمیشه . از Datatable و dataset و dataview استفاده کردم نشد. شاید من اشتباه استفاده میکنم . خواهش میکنم راهنمایی کنید . خیلی حیاتیه. مرسی
باسلام دوست عزیزسوالتو درتالارphp مطرح کنید.
موفق باشید.

mohammad kafiyan
یک شنبه 23 تیر 1392, 17:15 عصر
برادر گل فقط تنها راه شما این است که زمانی که کاربر بروی رگمه موقت کلیک کرد رکورد مورد نظر را در datatabel اضافه کرده و در gridview اضافه کنی و در نهایت دگمه نهایی را کلیک کرد تمام اطلاعات موجود در datatable ذخیره بشه واین تمام کارها در زمانی انجام گیرد که صفحه رفرش نشه وگرنه تمام اطلاعات از بین میره البته تست نکردم اطلاعات موجود در datatable در زمان refresh از بین میره یا نه
و ای نکار باستفاده از روش های ajax انجام می گیرد

saman_hm
یک شنبه 23 تیر 1392, 17:28 عصر
برادر گل فقط تنها راه شما این است که زمانی که کاربر بروی رگمه موقت کلیک کرد رکورد مورد نظر را در datatabel اضافه کرده و در gridview اضافه کنی و در نهایت دگمه نهایی را کلیک کرد تمام اطلاعات موجود در datatable ذخیره بشه واین تمام کارها در زمانی انجام گیرد که صفحه رفرش نشه وگرنه تمام اطلاعات از بین میره البته تست نکردم اطلاعات موجود در datatable در زمان refresh از بین میره یا نه
و ای نکار باستفاده از روش های ajax انجام می گیرد
از پاسخ شما متشکرم اما این کار رو کردم ولی توی دیتا گرید هیچی نشون نمیده

mohammad kafiyan
یک شنبه 23 تیر 1392, 17:52 عصر
این کار رو کردم ولی توی دیتا گرید هیچی نشون نمیده
چی کار کردی که نشان نمی دهد؟؟؟؟
اصلا با چه زبانی سمت سرور کد می زنی؟؟؟؟

saman_hm
یک شنبه 23 تیر 1392, 18:03 عصر
چی کار کردی که نشان نمی دهد؟؟؟؟
اصلا با چه زبانی سمت سرور کد می زنی؟؟؟؟
من با c# مینویسم . همانطور که گفتید بعد از کلیلک روی دگمه و رفرش شدن صفحه اطلاعات datatable یا dataset پاک میشه.

H:Shojaei
یک شنبه 23 تیر 1392, 18:21 عصر
سلام
من نميدونم چكار كرديد ولي يه راهكار دارم كه نياز به datagride و dataset ,... نداره (البته اگر الزام به استفاه از اونها نيستيد) شما اگه مثل الگوريتم يه سبد خريد كار كنيد مشكل حل ميشه به اين صورت كه هر بار كه يه دكمه زده ميشه اطلاعات تو يه آرايه كه از نوع سشن هست اضافه ميشه و در آخر كه ثبت نهايي شد محتويات سشن رو درج كنيد در بانك درضمن هر بار كه اطلاعات وارد ميشه اول به سشن اضافه ميشه بعد در يك تيبل معمولي يا يك ديو محتواي سشن به كاربر نشان داده ميشه.

saman_hm
یک شنبه 23 تیر 1392, 19:27 عصر
سلام
من نميدونم چكار كرديد ولي يه راهكار دارم كه نياز به datagride و dataset ,... نداره (البته اگر الزام به استفاه از اونها نيستيد) شما اگه مثل الگوريتم يه سبد خريد كار كنيد مشكل حل ميشه به اين صورت كه هر بار كه يه دكمه زده ميشه اطلاعات تو يه آرايه كه از نوع سشن هست اضافه ميشه و در آخر كه ثبت نهايي شد محتويات سشن رو درج كنيد در بانك درضمن هر بار كه اطلاعات وارد ميشه اول به سشن اضافه ميشه بعد در يك تيبل معمولي يا يك ديو محتواي سشن به كاربر نشان داده ميشه.

با تشکر از شما دوست عزیز اگر میشه یه کم بیشتر در مورد سشن توضیح بدید

mohammad kafiyan
دوشنبه 24 تیر 1392, 00:30 صبح
برادر گل اگر تعداد کاربران بازدید کننده زیاد باشه اصلا این کار خوب نیست که ما برای هر کاری بیایم از session استفاده کنیم به دلیل اینکه با اضافی بر روی سرور متحمل می کنه
به شما گفتم تنها راه شما استفاده jquery.ajax,webservice یا updatepanel و استفاده از datatable