ورود

View Full Version : سوال: مشاوره طراحی سایت

torkidatir
یک شنبه 23 تیر 1392, 15:22 عصر
سلام دوستان

مشاوره

بنده حقیر 3 سال پیش با دنیای طراحی وب آشنا شدم منظورم HTML است ولی دیگه رشد نکردم

وبلاگ نویسی و وبگردی رو زیاد انجام دادم ولی آموزش نوچ

من میخوام سایتی طراحی کنم که خیلی سبک باشه و قشنگ

استایلش مثل این باشه یا نه بهتر:)
www.saba (http://www.%3Cb%3Esaba%3C/b%3E)-e.com
سایتی ایده گرفته از ویکی پدیا و فیس بوک
می خوام ثبت نام و عضویت داشته باشه
که مدارکشو نو واسم بفرستند تا در گروه خاصه جاشون بدم
در باره خودشون بنویسند
یه نوع وبلاگ باشه
نه حرفه ها مثل فیس بوک

فیلد هاش اینطوری باشه

فعالیت ها:
نام و نام خانودگی
عکس:
درباره
آفر ویژه
و یک پست ثابت
و شماره تماسو غیره
و ....
بعد یه قسمتم می خوام که کلیک کنی بره خونشو رو نقشه نشون بده
از گوگل ارث استفاده کنه بد نیست

و چیز های مهمش اینه که

نقشه ی یه شهر رو مثلا شیراز رو در سایتم که از مثلا گوگل گرفتم رو بتونند مثل سایت های مختلف ادیت کنند
یعنی نقشه رو سایتم باز کنند بعد جاشنو تعیین کنند و پرچسب بزنند

و پنل اس ام اس هم داشته باشه یعنی با گوشی پیام ارسال کنند در صفحه ی خوشون اون پیام نمایش داده بشه

مثلا اینجوری
200000000
USER:1
PASS:1
ABOUT:ALI
در مثالی که زدم دوستان با با گوشی خودشون با شما 2000000 اس ام با محتوایی که دیدید میزنند و فیلید ABOUT میشه َALI
و از سایت هم بتونند اس ام اس کنند پول بدند اکانتوشون شارژ بشه
و در ضمن سایتم می خوام همیشه بک آپ ازش گرفته شه
می خوام بدوم خودم باید این کار ها رو بکنم یا نه هاستیگ

اگه بخوام خودم سرور بگیرم آیا من که سواد ندارم میتونم باهاش کار کنم یا ته

و در زمینه امینت چون این سایت واسه هر کسی نیست امنیتش باید بسیار بالا باشه یعنی بالا

مثل فیس بوک که هیچ وقت هک نمیشه

و فرضا که یک هکر نابغه اونو هک کرد چطور میشه؟
و قسمت مهم

اینه که مثلا اون شخصی که اطلاعات خودشو گذاشته بخواد در صفحه اصلی باشه خوب حالا همین طوزی که نمیشه باید پولی باشه نه؟
خوب خودشون این کار ها رو بکنند و پول رو واریز کنند
او ویکی هم که گفتم خودم چیزایی می خوام میرزم اونقت و فقط کسایی خودم بهشون اجازه دادم رو بتونند
اون ویکی سایتم رو ویرایش کنند

خوب این از ایده

ولی حالا سئوال ها

1- طراحی این سایت اگه خودم بخام انجام بدم چطوری یه یه چیز هایی باید یاد بگیرم؟
چه تکنولوژی هایی؟
(دوستان سهل وصول ترین و بهترین راه ها رو پیشنهاد بدید مثلا برم آموزشکده کجا؟
چه کتابی از چه ناشری بخونم ؟
2-اگه بخوام بدم طراحی کنند چقدر در می آد ؟
حتما چند جا رو معرفی کنید
3- هاستیگ بهترین در ایران کجاست؟دیتا سنتر بگید نه نمایندگی
در خارج؟
سرور امن چگونه؟
و ....
4- در زمیته امنیت و هک(خوتون اطلاعات تکمیلی بدید که حالیم شه)
5-چه طوری اون قابلیت اس ام اس رو فعال کنم که اینترنتی نباشه یعنی دستگاشو داشته باشم یا بخرم در محل خودم نصب کنم و بعد به اینترنت هم وصل باشه
لطفا اطلاعات تکمیلی
6- آیا سیستم رایگان وجود دارد؟
7-میخوام شرکتم رو ثبت کنم چجوری؟

storm_saeed
یک شنبه 23 تیر 1392, 17:19 عصر
اولا فیس بوک بلاگ نیست که اگه منظورتون میکروبلاگ باشه که اسکریپت های رایگانش تو اینترنت هست .شما باید html/css/javascript/jquery رو بلد باشید برای طراحیش و php وmysql برای هسته سایت یعنی برنامه نویسیش.
این همه کارو نمیتونید تکی انجام بدید کلاس هم مجتمع فنی هست و آموزشگاه برنامه نویس هم هست
اینطورکه شما میخواین امن باشه و این همه قابلیت داشته باشه با هاستینگ خوب و پنل اس ام اس شاید حداقلش4-5میلیون هزینش میشه حالا اگه بخاید پنل اس ام اس هم خودتون داشته باشید که بالا تر ازاین حرفاس
ببینید یه سرور خوب مثلا در ایران بخواید اجاره کنید با هارد و رم بالا ماهی 150-200 پولشه که یک سالش میشه چیزی تقریبا1.8 میلیون و خود راه اندازیشم 200 تومن میشه . طراحی این سیستم هم اگه بخواید بدید یکی که ازپایه بنویسه که فکرنکنم کسی این کاروبکنه!! با پنل اس ام اس و طراحی سایت تقریبا 3.5-5 میلیون حالا هزینه خود سرور اس ام اس جدا چون اطلاعی ندارم خود پنل اس ام اس هم بعضی سایتا میدن که اونم هزینش بالاس
هاستینگ خوب در ایران بنظر من "هاست ایران هست " بعدشم ایران هنوز دیتاسنتر نداره ولی تبیان و پارس آنلاین مینی دیتاسنتری دارن
بعدشم شما لااقل 1 سال الی 2 سال زمان میبره که بتونید علم خودتونو تو برنامه نویسی بالا ببرید و امنیت و ایناهم که خیلی زمان بره(اگه بخواید کسی بشید که امنیت سایتو درحد خوبی بالا ببره)

گذشته ازاین حرفا پیشنهاد میکنم دنبال زدن سایت بلاگ دهی یا شبکه اجتماعی نرید چون اولا چیزی که تو ایران پره از اینجور سایتاس که با اسکریپت هایی مثلphpfox و شیرترانیکس هرکسی برنامه نویسیم بلد نبوده پاشده سایت زده توصیه من اینه که علم خودتونو بالاببرید بعد یه ایده خوب بزنید و روش کارکنید

torkidatir
دوشنبه 24 تیر 1392, 14:15 عصر
سلام

بسیار ممنونم دوست عزیز از راهنمایی نسبتا جامع تون

فقط یه چیز

من چند تا کتاب پی دی اف آموزش برنامه نویسی دانلود کردم اصلا جامع نیست یعنی 0 تا 100 نیست

لطفا اگه میشه چتد تا کتاب کاغذی جامع که واسه کار من خوب باشه رو معرفی کنید

خیلی ممنون

storm_saeed
دوشنبه 24 تیر 1392, 14:32 عصر
آموزش php و mysql انتشارات ناقوس نویسنده:محمد مصدری تقریبا جامع هستش 2 جلدی هم هست
html و cssکه با pdf هم میشه یاد گرفت تو نت یکم بیشتر بگردید
ولی مثلا انقلاب پره از این کتابا خودشون خوبشو بهتون معرفی میکنن
یه کتابم هست به اسم مقدمه ای بر الگوریتم ها بهتون توصیه میکنم اینو تهیه کنید و بخونید

mikhak001
شنبه 21 تیر 1393, 23:09 عصر
برای لود کردن همه نقشه های آنلاین درون نرم افزار گوگل ارث به این سایت برید
http://booken.xzn.ir/%D9%84%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C/

webdesigner_pro
یک شنبه 22 تیر 1393, 01:49 صبح
شما هنوز خیلی کار داری خیلی مونده راه بری هنوززززززززززززززز.....

__________________________________________________ _________________
طراحی سایت (http://novindesigners.ir)

refugee
دوشنبه 23 تیر 1393, 09:30 صبح
اینکه شما فقط اچ تی ام ال کار کردین و میخواهین همچین جامعه مجازی ای درست کنید فکر نمیکنم شدنی باشه مگرم برید یاد بگیرید و یه دو سالی وقت بذارید . یا بدین کسی دیگه بنویسه . که شامل کلی هزینه گزاف خواهد شد .

اما در مورد هاستینگ : هیچوقت نمیتونیم بگیم امنیت 100 درصد است . ولی چون براتون مهم است و خودتون تخصص کافی ندارید میتونید سرور تهیه کنید و مدیریت آن را به گروه های معروف پشتیبانی امنیتی مثل هاشیانه بسپارید . ماهانه فکر میکنم پول میگرین .

در ضمن کار با سرور خیلی سخته و یک اشتباه کوچیک منجر به حذف کل سرور خواهد شد . ( مسلما اگر میخواهید با زبان php کار کنید باید سرور لینوکس تهیه کنید . و برای استفاده از سرور لینوکس مجبورید دستورات لینوکس رو یاد بیگرید . چون محیط گرافیکی مثل ویندوز نداره . البته داره ولی کسی نصب نمیکنه چون سنگین میشه )

موفق باشید

احسان!
دوشنبه 23 تیر 1393, 15:02 عصر
اما در مورد هاستینگ : هیچوقت نمیتونیم بگیم امنیت 100 درصد است . ولی چون براتون مهم است و خودتون تخصص کافی ندارید میتونید سرور تهیه کنید و مدیریت آن را به گروه های معروف پشتیبانی امنیتی مثل هاشیانه بسپارید . ماهانه فکر میکنم پول میگرین .

در ضمن کار با سرور خیلی سخته و یک اشتباه کوچیک منجر به حذف کل سرور خواهد شد . ( مسلما اگر میخواهید با زبان php کار کنید باید سرور لینوکس تهیه کنید . و برای استفاده از سرور لینوکس مجبورید دستورات لینوکس رو یاد بیگرید . چون محیط گرافیکی مثل ویندوز نداره . البته داره ولی کسی نصب نمیکنه چون سنگین میشه )
موفق باشید
منظورتون از حذف سرور چیه؟
راجع به گرفتن سرور لینوکس که هیچ بایدی در کار نیست.ولی خوب قطعا اگه لینوکس بگیرند بهتره.
راستش با یاد گرفتن دستورات نمیشه مدیر سیستم شد و بیشتر از این ها کار داره.علت نصب نکردن محیط گرافیکی هم دلیل اصلی چیز دیگه ای هستش.(امنیت)
فکر میکنم اگه از یه هاستینگ معتبر سرویس بگیرند بهتر خواهد بود. :چشمک:

vimax23
دوشنبه 23 تیر 1393, 20:01 عصر
سلام

بسیار ممنونم دوست عزیز از راهنمایی نسبتا جامع تون

فقط یه چیز

من چند تا کتاب پی دی اف آموزش برنامه نویسی دانلود کردم اصلا جامع نیست یعنی 0 تا 100 نیست

لطفا اگه میشه چتد تا کتاب کاغذی جامع که واسه کار من خوب باشه رو معرفی کنید

خیلی ممنون

اگر تصمیم داری سوشیال نتورک بزنی اتفاقا تصمیم درستی گرفتی
کلوب و فیس نما مثلا سایت های پر جمعیت جامعه مجازی ایران هستن اولی اختصاصی هست ولی ضعف ساختاری داری روابط توش به درست تعریف شده نیست و باید یکی بیاد براشون تحلیل کنه که چیا زیاده چیا کم و چه چیزایی باید کلا عوض بشن!
اما دومی یه اسکریپت آماده هست شگردش هم استفاده از تبلیغات آزار دهنده پاپ آپ بوده هر چی هزینه بوده روی همین انجام داد تا ریفر بگیره برای بالا رفتن رتبش تو الکسا یعنی خرکی به معنای کامل تونست تبلیغات الان به اندازه کافی بگیره و درآمد خوبی هم داره ، اما ساختارشو بررسی کنی شما میبینی پر از ضعف هست
ایران بیست هم هست که اول سوشیال انجین بوده بعد اختصاصی نوشتن براش
من خودم یه همچین سیستمی رو نوشتم و هم مطالعه کامل در مورد سوشیال نتورک ها انجام دادم منتهی مشتری من با بودجه ای محدود یه چیزی خواست در همون حد و اندازه وگرنه اینکه بخوایی یه چیز خوب بسازی باید برنامه نویس مناسب داشته باشی کسی که قدرت تحلیل رو داشته باشه
اینجور سیستم ها به خاطر جمع کردن عده زیادی از دختر پسرهای علاف ایرانی منبع جذب مشتری خوبی برای شرکت های مختلف ایرانی هست از این طریق و تبلیغاتی که سفارش میدن منبع درآمد میشن
اگر مالکین سایت دید بازاری داشته باشن هم میتونن کنارش کلی فعالیت تجاری راه بندازن
برنامه نویسی شما باید php یا .net و دیتابیسی مثل sql بلد باشین
طراحی هم جی اس و سی اس اس و اچ تی ام ال بلد باشین
با کتاب هم خیالت راحت درست حسابی یاد نمیگیری کتاب بسته کمکی هست یه چیز ثابت هست در صورتی که برنامه نویسی ثابت نیست خلاقیت نیاز داره و بسته به شرایط تغییر میکنه بهترین راهکار برای یادگیری هر زبان برنامه نویسی اینه به عنوان کارآموز پول بدی به شرکت های برنامه نویسی و بری توش با مشکلات مستقیم درگیر بشی و یاد بگیری کم کم اصلا هم نگران نباش اینقدر هم که میگن سخته سخت نیست و باید وقت بزاری براش
فیلم هم خوبه دنلود کن از یوتیوب همراه کتاب ولی حتما برو زیر دست یکی که کار تجاری میکنه ، برای اینجور کارها هم حتما در مورد الگوریتم ژنتینک مخصوصا DA مطالعه کن حتما به درد میخوره
سیستم سوشیال بسته به حجم کدنویسیش از 3 میلیون تا 30 40 میلیون متغیر هست قیمتش
برای سرور هم به نظرم مستقیم از دیتاسنتر خام سرور بگیر و بسپر به بندهای معتبر امریکایی برات هزینه ستاپ اولیه میگیرن کامل کانفیگ میکنن البته مستلزم این هست که شما زبان انگلیسی خوب باشه نه ضعیف یا متوسط چون مشکل برمیخوری ولی مستقیم خیلی بهتر از خریده از دلال هست