View Full Version : رنگ بندی
jamejam123
دوشنبه 24 تیر 1392, 07:38 صبح
سلام به همه ی دوستان عزیز
من تو اکثر وبسایت هایی که کار می کنم رنگ بندی خوبی ندارن.
چه طوری می تونم با رنگ ها آشنا شم و از اونا به طوری درست در وبسایتم استفاده کنم.باتشکر.
هزاره سوم
دوشنبه 24 تیر 1392, 09:32 صبح
خب این یه سلیقه شخصی هستش...به نظرم برید یه لیست از سایت هایی که به نظرتون از نظر طراحی و زیبایی جالب به نظر میان رو ببینید
شبیه رنگ بندی های شما هستن؟؟ اگه آره که خب بحث سلیقه اس.توی اون نمونه طراحی ک من از شما دیدم اکثرا همه رنگ ها تیره بود...البته با رنگ های تیره میشه خیلی طرح های عالی زد ها...رنگ های شا منو یاد کتاب های کاهی خشک انداخت که چند سالی توی زیرزمین انگاری بوده :لبخند:
اگر هم که اون سایت ها شبیه به رنگ بندی های شما نیست خب اونها رو الگو قرار بدید و رنگ ها رو انتخاب کنین
من خودم اکثرا همه میگن خیلی فانتزی کار میکنم...یادم موقع برنامه نویسی به زبان سی شارپ موقع تحویل پروژه حل تمرین کپ کرده بود...خیلی طرح زیبایی شده بود...شاید اون قدر که واسه زیبایی وقت گذاشته بودم واسه کد ها وقت نذاشته بودم
شما هم توی سایت های مختلف بگردید و مثلا اگر ک میخواید منو بالای صفحه رو بسازید بگردید توی سایت های مختلف و اونی که به نظرتون بهترین هست رو انتخاب کنین...اگه واسه هر قسمت این کارو کنین و اون ها رو خوب ترکیب کنین (چل تیکه :دی) یه طرح خوب در میاد...
afshin9032
دوشنبه 24 تیر 1392, 13:56 عصر
کتاب روانشناسی رنگ ها رو بخون خیلی کمکت می کنه .
IamOverlord
دوشنبه 24 تیر 1392, 14:55 عصر
سلام!
با afshin9032 (http://barnamenevis.org/member.php?125263-afshin9032) موافقم... من کتاب "روان شناسی کاربردی رنگ ها پنتون" رو دارم... آخر کتاب یه لیست خوبی از ترکیب های مختلف داره... کتاب جامع و خوبی هست... البته حیف که الان در دسترسم نیست...
mohamad_torabi
دوشنبه 24 تیر 1392, 15:03 عصر
سلام
به نظر من در رنگبندی دو یا سه رنگ قشنگ میشه مثلا ترکیب صورتی سیاه و سفید به نظر من قشنگه چرا گفتم به نظر من؟ چون بستگی به نظرم داره ادمی هست از رنگ روشن بدش میاد و تیره استفاده میکنه و برعکس
tamafi6
دوشنبه 24 تیر 1392, 16:47 عصر
دوست عزیز-یک جدول که همه رنگهابه صورت هگزادسیمل وجودداره باکدهای اون قرارمیدم شایدبه دردت خورد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.