View Full Version : مبتدی: اشكال در اصلاح اطلاعات در فرم
masoud1345
دوشنبه 24 تیر 1392, 11:17 صبح
من در فرم ورود كد كالا در كنترل كد كالا كدي نوشتم كه اگر كد تكراري باشد كد ثبت نگردد حال در اين فرم يك دكمه گذاشته ام براي اصلاح يك كد ونام كالا وقتي يك كد را ميخواهم تغيير بدهم مثلا بر روي كد 1000 ميخواهم نام كالا را عوض كنم پيغام ميده كه اين كد قبلا وارد شده راهنمايي كنييد كه چطوري من يك كد را اصلاح كنم
EBRAHIM_BANIHOSEINI
دوشنبه 24 تیر 1392, 15:13 عصر
لابد سرچ گذاشتی و همین رکورد را پیدا کرده و اون پیام رو میده. یه شرط اضافه کن که علاوه بر فیلد کد recnomber رو هم چک کنه. هر رکوردی یه شماره رکورد داره که منحصر به فرده. رکوردی که داری اصلاحات روش انجام میدی موقع جستجو یه متغیر معرفی کن و برابر () recn قرار بده.
()cd=recn
loca for code=thisform.txt_code.value and recn() <>cd
masoud1345
سه شنبه 25 تیر 1392, 09:57 صبح
سلام من دستور فوق را بايستي در دكمه اصلاح بنويسم واگر اين طور باشد نوشتم ولي باز هم همان پيغام را ميدهد لطفا اگر وقت داريد تمام دستورات اصلاح كد را برايم بنوس فيلد كد كالا =kodk وفيلد نام كالا=namk همانطور كه فرموديد من دستور سرچ را گذاشته ام اگر امكان دارد دستور سرچ را برايم بنويس وهمچني دستورات اصلاح يككد را در يك دكمه جداگانه متشكرم
EBRAHIM_BANIHOSEINI
یک شنبه 30 تیر 1392, 11:01 صبح
تو فرم لودت یه متغیر عددی به هر نامی دلت میخواد تعریف کن. مثلا(rec_nom). مقدار اون رو صفر بده. وقتی دکمه اصلاح رو زدی مقدار اون متغیر رو
مساوی () recnomber بکن. ممکنه رکوردی که میخواهی اصلاح کنی recn اون 125 باشه. حالا وقتی کد رو وارد کردی تو دستور جستجوت بده:
Loca for allt(kodk)= allt(thisform.نام تکست باکست.text) and recn() <>rec_nom
Loca for kodk= val(thisform.نام تکست باکست.text) and recn() <>rec_nom
دستور اول اگه فیلد کدت از نوع رشته است و دستور دوم اگه عددیه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.