PDA

View Full Version : خطاي frm-92100:your connection to the server was interrupted

hodaeian
دوشنبه 24 تیر 1392, 12:37 عصر
دوستان سلام

من در هنگام اجراي فرمم در form builder خطاي زير را دريافت ميكنم
frm-92100:your connection to the server was interrupted
this may be the result of a network error, or a failure on the server
you will need to reestablish your session.

لطفا راهنماييم كنيد تو اينترنت هم سرچ كردم يكسري كارهايي مثل زير انجام دادم ولي بازم نشد
در فايل formsweb.cfg
separateFrame="True"
networkRetries=0 به networkRetries=30

در رجيستري هم مقدار NLS_LANG را برابر AMERICAN_AMERICA.we8iso8859p1 قرار دادم

JInitiator 1.3.1.22 را هم نصب كردم
developer suite 10 نصبه
oracle database 10 نصبه
ويندوزم 7 و 64 بيتي
IE 8

خواهشا راهنماييم كنيد الان 13 روزه دارم فقط يه اوراكل نصب ميكنم و با انواع و اقسام خطاها مواجه شدم كه يكي يكي رفع كردم ولي اين يكي را هنوز نتونستم.

ممنون

hodaeian
جمعه 28 تیر 1392, 12:00 عصر
ممنون از اين همه راهنمايي !!! :افسرده:

بابا يعني هيچكس هيچوقت به اين مشكل بر نخورده كه بتونه من رو راهنمايي كنه؟؟؟؟؟؟

omidfive
یک شنبه 30 تیر 1392, 11:21 صبح
https://forums.oracle.com/thread/262283

hodaeian
یک شنبه 30 تیر 1392, 17:39 عصر
ممنون از شما

راتش اين مورد را خواندم و بازم مشكلم حل نشد

hodaeian
سه شنبه 08 مرداد 1392, 11:44 صبح
سلام

بالاخره بعد از كلي تلاش تونستم مشكلم را حل كنم و روي ويندوز 7 اونم 64 بيتي اوراكل را نصب كنم گفتم اينجا هم مطرح كنم اگه كسي مثل من به مشكل خورد شايد براش چاره ساز باشه:

اما مشكل من از چي بود؟ من در رجيستري NLS_LANG را تنظيم ميكردم ولي در واقع در بخش اوراكل در رجيستري فقط يك NLS_LANG وجود نداره و چند تا است (البته بسته به اينكه چه نرم افزارهايي از اوراكل را نصب كرده باشيد مثلا ديتابيس ، suite , ...) در اصل شما بايد NLS_LANG مربوط به dev suite كه در مسير hkey_local_machine/software/oracle/key-devsuitehome1 در رجيستري مي باشد را تنظيم كنيد تا خطا رفع شود كه مقدار پيش فرضش AMERICAN.AL32UTF8 هست و بايد به يكي از مقادير زير تغيير بدهيد
AMERICAN_AMERICA.WE8MSWIN1252
يا
AMERICAN_AMERICA.AR8MSWIN1256
البته گاهي مشكل از IE ميباشد (وقتي ىنجره IEباز ميشود ولي چيزي نمايش داده نميشود) در اين حالت مي توانيد از نرم افزارهايي كه چند IE را همزمان پشتيباني ميكنند استفاده كنيد كه معمولا IE 5.5 بهتر جواب ميده .دونمونه از اين نرم افزار هاي رايگان عبارتند از IETester , IECollection كه پيشنهاد من IETester‌مي باشد.

موفق باشيد