View Full Version : سوال: سرعت دسترسی به اطلاعات
morika
سه شنبه 25 تیر 1392, 00:58 صبح
سلام
من اصل اطلاعاتم که باهاش کار می کنم تو سات روی بانک sql هست ولی بعضی جاها که کار خاصی نداره اما باید یه مقادیری و نگه داره میریزم توی فایل
حالا این سوال برام پیش اومده که سرعت کدوم یکی بیشتره؟
sql یا txt یا xml
و سوال دیگه اینکه استفاده از کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ البته فقط واسه همین مقادیر ریزیکه باید ثبت بشه می پرسم چون اصل بانک توی sql هست
البته با توجه به اینکه خب استفاده کردن از sql به نظرم آسون تر از بقیه هست
ممنون
Abbas Naghdi
سه شنبه 25 تیر 1392, 01:28 صبح
سلام
من اصل اطلاعاتم که باهاش کار می کنم تو سات روی بانک sql هست ولی بعضی جاها که کار خاصی نداره اما باید یه مقادیری و نگه داره میریزم توی فایل
حالا این سوال برام پیش اومده که سرعت کدوم یکی بیشتره؟
sql یا txt یا xml
و سوال دیگه اینکه استفاده از کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ البته فقط واسه همین مقادیر ریزیکه باید ثبت بشه می پرسم چون اصل بانک توی sql هست
البته با توجه به اینکه خب استفاده کردن از sql به نظرم آسون تر از بقیه هست
ممنون
از چه بانک SQl استفاده میکنید ؟
اگر My SQl هست که همون خیلی بهتره ...
morika
سه شنبه 25 تیر 1392, 03:31 صبح
SQl Server 2008
powerdangerouseb
سه شنبه 25 تیر 1392, 04:52 صبح
با دورد
از نظر لود اطلاعات خود اول فایل txt و پس از ان xml و پس ان sql است
ولی دوست گرامی دقت کنید بستگی داره که چه اطلاعاتی رو می خواهید برای این کار استفاده کنی
منظورم اینه که اگر اطلاعات مهمی باشه اصلا توصیه نمی شه که از txt استفاده کنی چون امنیت نداره و ختی xml هم همینطور البته xml دارای امنیت خیلی بالاتری است ولی از sql نسبتا کم تر است.
من خودم از txt در سایتم فقط برای ثبت اطلاعات ادرس قالب سایتم استفاده می کنم .
وای این نظر منه از فایل txt برای کار های مهم استفاده نکن برو تو کار xml و sql خیلی بهتره
خصوصا برای ایتم های منوی سایت اگر از xml استفاده کنی خیلی سرعت بالایی داره نسبت به sql
morika
سه شنبه 25 تیر 1392, 09:49 صبح
من بیشتر محتویات dropdownlist هام رو الان دارم توی فایل ذخیره می کنم. مثلا اسامی استانها و مناطق. چون می خوام از قسمت مدیریت سابت روش کنترل داشته باشم و به راحتی تغییرش بدم بخاطر همین توی فایل txt ذخیره کردم و لودش می کنم تو dropdown و البته با عوض کردم استان هم با دوباره شهرهای مورد نظر از روی یه فایل txt لود میشه. از نظر امنیت که اصلا مهم نیست چون چیز خاصی نداره. می فقط می خوام ببینم چجوری می تونم سرعت این لود شدن رو کمی بالا ببرم.
mohammad kafiyan
سه شنبه 25 تیر 1392, 10:33 صبح
برای این کار فقط با فایل متنی کار می کنی که سرعت بالاست در ضمن فقط هم یک نفر داره مدیریت می کنه
ولی باز هم برای این کار می تونی از httphandler, jquery.ajax استفاده کنی
Progman.ir
سه شنبه 25 تیر 1392, 11:08 صبح
مطمئنا XML.هم سرهت بیشتری داره هم بخاطر بحث COnfig امنیت بالاتری داره و هیچ اطلاعات غیر مجازی رو مانند Sql Injection به user تحویل نمیده.پسوندشون رو اگه Config بزاری برای کاربر سرو نمیشه و امنیت فوق العاده بالایی رو در کنار سرعت داره.اینجوری با یه سرور هم کار میکنی و Manage هم ساده تر میشه و سریعتر.
my sql و sql server و sql lite رو براحتی میتونی با یاد گرفتن اطلاعات سایت آشیانه Inject کنی که هر روز روشهای جدیدتری براش ساخته میشه و هر روز هم با پر رویی بیشتر برای utility های جدید تری مینویسن که هر کسی با هر سطح اطلاعاتی بتونه بره اونا رو inject کنه.
من طبق تجربم به هیچ عنوان ، به هیچ عنوان ، به هیچ عنوان حتی در صورت Encrypt بودن اطلاعات ، دیتابیس های رده sql رو پیشنهاد نمیکنم
mohammad kafiyan
سه شنبه 25 تیر 1392, 12:20 عصر
من طبق تجربم به هیچ عنوان ، به هیچ عنوان ، به هیچ عنوان حتی در صورت Encrypt بودن اطلاعات ، دیتابیس های رده sql رو پیشنهاد نمیکنم
ببیخشید این با این توضیحیک خطه کل sql و به خصوص ms sql رد می کنید این نشانه ی کم تجربه بودن شماست و داشتن اطلاعات کم
شما برای کار sql و بحث امنیتی admin بد نیست یکسری دوره ها را پشت سر بگذارنید و با بررسی یک سری از سایت های مرجع ، تا بتوانید با دید بازتر به این مورد نگاه کنید
کسانی که موارد و اصول امنیتی را به سادگی به هر دلیلی رد می کنند و اصلا توجهی نمی کنند باید انتظار آن هم داشته باشند سایت ها مورد هک و حمله قرار بگیرد
Progman.ir
سه شنبه 25 تیر 1392, 12:30 عصر
ببیخشید این با این توضیحیک خطه کل sql و به خصوص ms sql رد می کنید این نشانه ی کم تجربه بودن شماست و داشتن اطلاعات کم
شما برای کار sql و بحث امنیتی admin بد نیست یکسری دوره ها را پشت سر بگذارنید و با بررسی یک سری از سایت های مرجع ، تا بتوانید با دید بازتر به این مورد نگاه کنید
کسانی که موارد و اصول امنیتی را به سادگی به هر دلیلی رد می کنند و اصلا توجهی نمی کنند باید انتظار آن هم داشته باشند سایت ها مورد هک و حمله قرار بگیرد
با تشکر از انتقاد شما.حتما مطالعاتم رو افزایش میدم.و اما در جواب شما
موارد و اصول امنیتی چیا هستن؟ از کجا تصور کردین که من اونا رو به سادگی رد میکنم؟ من سایت دارم و طبیعتا مورد بررسی دیگران و در نهایت حمله اونها قرار گرفتم و لاگر هایی که طراحی کردم از عملکرد اون اشخاص یا روبوت ها اطلاعاتی به من دادن که به این نتایج رسیدم.این حرف ها از تجربیات به قول شما ناقص من بود.امیدوارم نشنیده بگیرید و امنیت رو بدون استفاده از اطلاعات ناقص من تجربه کنبد.....
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.