ورود

View Full Version : سوال: استفاده از چند فایل css در یه صفحه

هزاره سوم
سه شنبه 25 تیر 1392, 09:38 صبح
-برای اینکه اطلاعات خاص مثل لوگو،هدر و... رو توی صفحات مختلف داشته باشیم چه کار میکنید؟اون ها رو به صورت فایل css در میارید و صدا میزنید یا راه دیگه ای میرید؟
میشه از چند فایل css در یک صفحه استفاده کرد؟

mehbod.rayaneh
سه شنبه 25 تیر 1392, 13:04 عصر
سلام
من کلا ترجیح میدم 1 فایل استایل داشته باشم! ولی اگه اراده کنید تا هزاران فایل css هم میتونید ب صفحه اضافه کنید!

mohamad_torabi
سه شنبه 25 تیر 1392, 13:18 عصر
میتونید صدتا فایل css داشته باشین و هرقسمت از استایل رو بهش بدید ولی وقتی میشه این کارو تو یه صفحه کرد پس چرا صدتا استفاده کنیم:لبخند:

qartalonline
سه شنبه 25 تیر 1392, 13:42 عصر
با افزایش تعداد فایلهای js , css تعداد درخواست به سرور زیاد میشه و باعث افت سرعت سایت میشود.

IamOverlord
سه شنبه 25 تیر 1392, 14:20 عصر
فایل های CSS مربوط به پلاگین های مختلفتون رو جدا بذارید بمونه... اما فایل CSS اصلی سایت رو می تونید همون یه دونه در نظر بگیرید...

هزاره سوم
سه شنبه 25 تیر 1392, 17:45 عصر
من ایده ام این بود که یه سری چیزای خاص رو که مربوط به استایل کلی سایت هست...که توی همه صفحات سایت باید یکی باشه بزارم توی یه فایل css و هر صفحه صداش بزنم
بعد دیدم این یه استایل کلی هست و مسلما توی هرپیجی باز یه سری تغییرات وجود داره و ممکنه یه css file دیگه باشه...گفتم بپرسم ببینم عملی هست یا نه
و دلیل دیگه که پرسیدم این بود میخواست ببینم شما واسه طرح هاتون همین کار رو میکنید؟

IamOverlord
سه شنبه 25 تیر 1392, 19:06 عصر
من که این کارو می کنم...
ضمنا شما اگه یه تغییر کوجولویی هم بعدا در style یه عنصری بخوای بدی می تونی از یه class دیگه هم در کنار class قبلی اش استفاده کنی که قواعد قبلی رو منسوخ کنه و قواعد جدید و تغییر یافته رو بیان کنه برای اون عنصر...
http://webdesign.about.com/od/css/qt/tipcssmulticlas.htm