PDA

View Full Version : افزودن ستون ردیف به Cross-Tab در stimulsoft

sara_orkide
سه شنبه 25 تیر 1392, 10:51 صبح
من میخواهم یه ستون ردیف به گزارش Cross-Tab در Stimulsoft اضافه کنم ولی نمی دونم چه طور یه ستون به این نوع گزارش باید اضافه کنم کسی میدونه ؟؟::متفکر:

Leila-2011
سه شنبه 01 مرداد 1392, 10:41 صبح
منم همین مشکل رو دارم البته من یه فیلد اضافه کردم و مقدار value و Display value اون رو به {Line} یا {Line Through} تغییر میدم ولی متاسفانه برای تمام سطر ها عدد 1 نشون میده
اگه کسی اینکارو انجام داده لطفا کمک کنه

aslan
چهارشنبه 02 مرداد 1392, 20:17 عصر
سلام
لینک زیر را ببینید
http://forum.stimulsoft.com/viewtopic.php?f=13&t=1757&p=7219&hilit=cross+tab+Line#p7219

sara_orkide
چهارشنبه 02 مرداد 1392, 22:44 عصر
EnumeratorType property راه حل مناسبی نیست چون ستونی به عنوان ردیف اضافه نمی کنه (1.اسم فیلد افقی ) من راه حل را پیدا کردم :
کوئری گزارش را به صورت زیر تغییر می دهیم :
select DENSE_RANK() Over (Order By FldName) as Radif

FldName می بایست اولین فیلدی باشد که در قسمت row در Cross-tab اضافه کردید در ادامه هم مابقی کوئری را می نویسیم

سپس در قسمت Row از Cross-tab ابتدا فیلد ردیف را اضافه می کنیم سپس هر آنچه که می خواهیم را اضافه می کنیم حتما باید فیلد ردیف اولین فیلدی باشد که در قسمت Row اضافه می کنید

امیدوارم شما هم مثل من مشکلتان رفع شود :لبخندساده:

Leila-2011
شنبه 05 مرداد 1392, 10:28 صبح
هیچ راه دیگه ای نیست که توی خود استیمول بشه اینکارو انجام داد نه سمت database ؟؟؟؟
من یه دیتاست فرستادم به استیمول ، دستور DENSE RANK هم توی دیتاست ج نمیده ، امیدوارم راه دیگه ای وجود داشته باشه

aslan
شنبه 05 مرداد 1392, 16:03 عصر
هیچ راه دیگه ای نیست که توی خود استیمول بشه اینکارو انجام داد نه سمت database ؟؟؟؟
من یه دیتاست فرستادم به استیمول ، دستور DENSE RANK هم توی دیتاست ج نمیده ، امیدوارم راه دیگه ای وجود داشته باشه
سلام
پست دوم تاپیک زیر را ببینید
http://forum.stimulsoft.com/viewtopic.php?f=13&t=1757&p=7219&hilit=cross+tab+Line#p7219
شرح :
یکی از فیلدهای دیتاسورس رابه ردیف گزارش اضافه کنید
با فرض اینکه نام دیتاسورس MyDataSource باشد
در value فیلدی که اضافه کردین اینجوری بنویسید :
{MyDataSource.Position+1}

Leila-2011
دوشنبه 07 مرداد 1392, 10:50 صبح
مشکل سطر با این راه حلی که دادین حل شد ولی یه مشکل دیگه پیش اومد اونم اینکه مقادیری که pivot میشن رو تو یه سطر نشون نمیده ، هر کدوم رو تو یه سطر مجزا نشون میده و به ازای بقیه مقادیر null میذاره اینجوری :
108084

Heat input و visual check مقادیری بودند که pivot شدن و میبینید که چطوری نمایش داده شدن ، چیکار کنم که مشکل حل شه ؟؟؟