View Full Version : چگونگی رفع ارور داپلیکید، در sql وc#
contona
سه شنبه 25 تیر 1392, 13:04 عصر
سلام دوستان عزیز. من میخوام تو یه جدول دیتا بیس که کلید اصلیشم مسخصه داده رو از طریق سی شارپ وارد کنم .چون داده ام در کلید اصلی تکراریه ارور داپلیکید میده ..طبییه..میخواستم ببینم چکار کنم کلید اصلی رو داشته باشم و بتونم داده رو با این شرایط وارد کنم و ارور نده. ممنون.
misagh1370
سه شنبه 25 تیر 1392, 13:15 عصر
کلید اصلی همواره باید یکتا باشه و نمیتونه تکراری باشه.شما میتونید این فیلدی که ممکنه تکراری باشه رو از حالت کلید بودن خارج کنید و یک کلید اصلی تعریف کنید که بانک خودش به طور تصادفی عدد واسش تولید کنه و اون رو کلید اصلی بذارید.مثلا فیلد idرو تو بانک بذارید و خاصیت identity اون رو yesکنید.
contona
سه شنبه 25 تیر 1392, 19:11 عصر
کلید اصلی همواره باید یکتا باشه و نمیتونه تکراری باشه.شما میتونید این فیلدی که ممکنه تکراری باشه رو از حالت کلید بودن خارج کنید و یک کلید اصلی تعریف کنید که بانک خودش به طور تصادفی عدد واسش تولید کنه و اون رو کلید اصلی بذارید.مثلا فیلد idرو تو بانک بذارید و خاصیت identity اون رو yesکنید.
خیلی ممنون از لطفت دوست عزیز واسه پیشنهاد...ولی مشکل اینجاست که کلید نباید عوض بشه تویه روابط sql کلی دردسر پیش میاد و برای query گرفتن بیت جداولم باید کلید اصلی همینی باشه که الان هست.اگه دیدم چاره ای دیگه نیست همون کارو میکنم.بازم ممنون.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.