ورود

View Full Version : مهاجرت از d7 به ex - آپگريد كامپوننتها

joker
سه شنبه 25 تیر 1392, 19:10 عصر
همونطور كه ميدونيد كامپوننتها بسيار كاربردي براي دلفي 7 وجود داره با اين حال مشكل unicode در اپليكيشن ها كمي اذيتم كرد و تصميم گرفتم سوئيچ كنم به دلفي جديد ( با tntcomponent هم حل نشد )
جداي بحث يونيكد مشكلي كه الان دارم كامپوننتهاي ديگري هستند كه براي دلفي7 ساخته شده اند و بعضا بدون سورس ( يا حتي با سورس ) ولي بر روي دلفي جديد خب سازگاري براي نصب شدن ظاهرا ندارند
دوستان چه پيشنهاد يا روشي كه خودشون را سازگار كردند با اين مشكل ارائه ميدهند ؟

nice boy
سه شنبه 25 تیر 1392, 20:55 عصر
من چندتا از برنامه های شرکتمون رو که با دلفی 7 بودند به خاطر همین مشکلات به دلفی 2010 انتقال دادم.
اکثر کامپوننت های استفاده شده هم پولی بودند و مجبور شدم خودم تغییرشون بدم. یکمی وقت می بره ولی قابله انجامه.
البته اکثر کامپوننت ها با سورس بودن به نظرم اگه سورس ها رو داری خودت تغییر بدی زودتر به نتیجه می رسی

یوسف زالی
سه شنبه 25 تیر 1392, 22:11 عصر
سلام جوکر جان.
می شه نمونه یا اسم بدی؟
مثلا کدوم کامپوننت نصب تشد وقتی سورس داشتی؟
البته من یک بار به این مساله برخوردم که کامپوننتی که نوشته بودم روی سیستم جناب Gold نصب شد ولی کارایی ای رو که انتظار داشتم نشون نداد. بعد از بررسی فهمیدم که ظاهرا تعداد و ترتیب مسیج هایی که توسط اشیا هندل می شه در این دو ورژن با هم تفاوت داره.

joker
چهارشنبه 26 تیر 1392, 15:11 عصر
جداي از بحث سورس كامپوننتهاي تجاري زيادي هستند كه كاربردي هستند و در دلفي 7 به راحتي كار ميكنند ولي نسخه دلفي xe ندارند
مثلا من از تقويم فارسي KAPDatePackD7Version استفاده ميكردم خب حالا ميخوام سوئچ كنم روي دلفي جديد ، ميرم دنبالش ميبينم مثلا نيست ، ميرم دنبال يه نسخه مشابه مثلا GBg Shamsi Date XE2 را توي همين سايت پيدا ميكنم . بعد از نصب اررور ميده پيگيري ميكنم ميبينم چون سيستم من ويندوز2012 و 64 بيتي هست ظاهرا بقيه دوستان 64بيتي هم مشكل داشتند ... اين يك مثال ساده بود

عمده سوالم اينه كه آيا روش يونيورسالي هست كه بشه اين مشكلات ناسازگاري را يجوري حل كرد ؟ يا حتما بايد گشت دنبال نسخه مخصوص xe ( اگه باشه )

BORHAN TEC
چهارشنبه 26 تیر 1392, 16:25 عصر
سلام بر استاد ژیانی عزیز (البته اگه اشتباه نگفته باشم!:خجالت: )

عمده سوالم اينه كه آيا روش يونيورسالي هست كه بشه اين مشكلات ناسازگاري را يجوري حل كرد ؟ يا حتما بايد گشت دنبال نسخه مخصوص xe ( اگه باشه )
تا اونجایی که یادمه GBG برای کامپایل برای برنامه های 64 بیتی مشکل داره و نه ویندوز 64 بیتی! ولی از اونجایی که برای برنامه های پایگاه داده ای(قسمت کلاینتها) نیازی به استفاده از کامپایلر 64 بیتی نیست نباید مشکلی وجود داشته باشه. از طرفی هم کامپوننت های مشابه دیگری هستند که هم با 32 بیتی و هم با 64 بیتی سازگار هستند مثل i18n و نمونه های دیگر:
http://www.delphiarea.com/downloads/
در هر صورت اگر کامپوننت مربوطه برای نسخه های جدید عرضه نشده باشد باید کمی سختی را تحمل کنید. ولی اگر از کامپوننت های معروف استفاده کرده باشید معمولاً با استفاده از نسخه های جدیدتر مشکلی پیش نمی آید. البته در برخی از موارد مشکلاتی پیش می آید، مثلاً موقعی که از نسخه های قدیمی Indy استفاده کرده باشید که حل مشکلاتی از این دست هم کار سختی نیست.
موفق باشید...

joker
چهارشنبه 26 تیر 1392, 17:42 عصر
خب پس ظاهرا بايد سوخت و ساخت :) چون از كامپوننتهاي زيادي اين مدت استفاده ميكردم كه فكر كنم 90%شون براي اين نسخه جديد چيزي بيرون نداده باشند.

و يك سوال ديگه :
سايت يا لينكي كه يك آموزش سريع و بدردبخور كاربردي از IDE اين دلفي جديده بده سراغ داريد ، غير از هلپ خودش.
يه آموزش تجربي. تصويري و ساده و روان.

BORHAN TEC
چهارشنبه 26 تیر 1392, 18:05 عصر
سايت يا لينكي كه يك آموزش سريع و بدردبخور كاربردي از IDE اين دلفي جديده بده سراغ داريد ، غير از هلپ خودش.
يه آموزش تجربي. تصويري و ساده و روان.
خودم یکسری فیلم در این رابطه درست کردم که توی امضام هست. یکسری هم فیلم خارجی هست (مثلاً در کنفرانسهای Code Rage و ...).