View Full Version : راه های جذب پروژه وب
davoodi
سه شنبه 25 تیر 1392, 22:50 عصر
سلام.
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید که چطور میتونم پروژه وب بگیرم.
آیا باید با شرکت های تبلیغاتی همکاری کنم؟
آیا باید بازار یاب استخدام کنم و تمام شرکت های شهرم (اصفهان) رو پیگیری کنم؟
آیا باید در وب تبلیغات کنم و پروژه هام رو از وب بگیرم ؟
اصلا بزرگی این بازار چقدره ؟ کسی میدونه سالیانه چندتا سایت و فروشگاه ساخته میشه ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
موفق تر باشید.
storm_saeed
چهارشنبه 26 تیر 1392, 00:01 صبح
یکی از راهاش اینه بری تو سایت پونیشا عضو شی و برای پروژه ها درخواست بدی
یکی دیگش اینه تو فروم های مرتبط با مسایل سایتو هاستینگو وبرنامه نویسی زیاد سر بزنی توشون کسایی هستن که نیاز به طراح وب دارن
بری یه شرکت استخدام شی که توش طراحی وب هم بکنن
یا یه سایت بزنی برای خدمات وب و تبلیغ کنی
تعداد سایت های ساخته شده هم چندتاشو نشموردم ولی تعداد زیادی هست
بزرگیش بستگی داره کارتون چطوربگیره (در کل طراحی وب کار سختی هست ولی کسی ارزش برای این کار نمیزاره و پول زیاد بابتش نمیدن مثلا بعضیا حاضر با 30 تومن قالب طراحی کنن)
ولی بهترین کار اینه تو یه شرکت معروف بری و استخدام شی
davoodi
چهارشنبه 26 تیر 1392, 00:17 صبح
ممنون از پاسختون.
اینکه ما تاآخر عمر برای دیگران کار کنیم به نظر ایده خوبی نیست.
چون هرچقدر هم شرکتی که براش کار میکنیم خوب باشه بلاخره 1 روز میزان حقوق درخواستی ما از نظر اونا خیلی زیاد میشه و ادامه همکاری باهاشون ممکن نیست. ( با استثناها کاری ندارم)
اما اینکه خودمون بتونیم پروژه بگیریم و برای خودمون منبع درآمد داشته باشیم خیلی بهتره.
ما خیلی کار درست باشیم ماهی 800000 تا 2000000 تومن حقوق میگیریم. تازه دردسرهای تمدید قرار داد و چونه زدم سر افزایش حقوق هم هست...
اما اگه کار از خودمون باشه از یک پروژه چند میلیونی خیلی بیشتر از اینها گیرمون میاد. این خیلی بهتره ( نه به حرف بلکه در عمل هم من دیدم که عنوان میکنم)
storm_saeed
چهارشنبه 26 تیر 1392, 00:39 صبح
من منظورم همیشه برای یه شرکت کار کنید
ولی اینو در نظر بگیرید خیلی راحت میتونید سابقه کار داشته باشید یعنی اول اگه تو شرکتی کار کنید هم تجربه تون زیاد میشه هم سابقه کار و هم نمونه کار دارید خودتونم میتونید موقعی که دارین برای شرکت کارمیکنید یه سایت برای خودتون بزنید و تو اینترنت بچرخید و تو فروم ها تبلیغ کنید و کار از این ور اونور بگیرید تا کم کم چا بیفتید
درضمن پروژه چند میلیونی از نظر برنامه نویسیه شما اگه برنامه نویسیتونم قوی باشه بیشتر درمیارید وگرنه فوقش طراحی سایت 2-3 میلیون یا شاید 5 میلیون بشه که خیلللللللللی کم پیدا میشه ولی پروژه های چند میلیونی ازنظر برنامه نویسی زیاد داریم
maktoom
چهارشنبه 26 تیر 1392, 11:48 صبح
سلام
شنا رو از استخر 4 متری شروع نمی کنن که.
مدتی باید شاگردی کنید تا کار یاد بگیرید.
شرکت زدن هم همچین لقمه چربی نیست. چی ازین بهتر که سرمایه از یکی دیگست اون باید کلی مخارج رو بده و شما یه حرفه ای باشید که با حقوق خوب براش کار می کنید؟
جدا فک کردید شرکت داشتن و کارفرما بودن خیلی خوبه؟؟؟
برید اینقدر کار یاد بگیرید که توی شرکت آیندتون هرکدومشون 4 روز نبود کار مهمی پیش اومد خودتون بتونید انجام بدید کار لنگ نمونه.
چند سالی باید خاک بخورید.
davoodi
چهارشنبه 26 تیر 1392, 12:38 عصر
سلام
شنا رو از استخر 4 متری شروع نمی کنن که.
مدتی باید شاگردی کنید تا کار یاد بگیرید.
شرکت زدن هم همچین لقمه چربی نیست. چی ازین بهتر که سرمایه از یکی دیگست اون باید کلی مخارج رو بده و شما یه حرفه ای باشید که با حقوق خوب براش کار می کنید؟
جدا فک کردید شرکت داشتن و کارفرما بودن خیلی خوبه؟؟؟
برید اینقدر کار یاد بگیرید که توی شرکت آیندتون هرکدومشون 4 روز نبود کار مهمی پیش اومد خودتون بتونید انجام بدید کار لنگ نمونه.
چند سالی باید خاک بخورید.
سلام.
ممنون از پاسختون.
من نزدیک به 3 سال هست که دارم کار میکنم و خاک میخورم. و فکر میکنم الان وقته مستقل شدن هست.
لطفا پاسخ سوال مطرح شده را بفرمایید.
به نظر شما کدام روش بهتر است ؟
maktoom
چهارشنبه 26 تیر 1392, 20:42 عصر
من نزدیک به 3 سال هست که دارم کار میکنم و خاک میخورممام دستمون توکاره! گرچه هنوزم فکر می کنم شرکت نرم افزاری زدن چیزی جز دردسر نداره. اولاش سخته بعدش یه خورده اوج میگیری بعدش دو حالته یا میری بالا یا ... بدجور زمین میخوری.
نمودارهای استارت آپ ها اینو میگه. ضمن اینکه اگه درصدی که اوج میگیرن رو حساب کنی واقعا متوجه ریسک قضیه میشی.
خب بگذریم... راه درستش اینه:
یکی دوتا پروژه مهم در ارتباط با آدمای مهم دست بگیر. فوق العاده انجام بده... قیمت مناسب یا حتی پایین بده. اونوقت می افتی توی مسیر.
این کاری بود که ما انجام دادیم.
اما از قبل باید زیر ساختهات درست باشه. که جوابگوی پروژه های بزرگ باشی.
با چارتا سایت زدن درآمدایی که میگی در نمیاد. پروژت باید حداقل استانی باشه. یا از چندین شرکت بزرگ ایران سفارش بگیری.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.