View Full Version : گفتگو: ایا این قالب قشنگه
mohamad_torabi
چهارشنبه 26 تیر 1392, 02:11 صبح
سلام دوستان
من چند وقت پیش قالبی ساختم ولی یکم بچگونه و مبتدی هست در ضمن این فقط قالبه و فرم ها ارسال نمیشه ممنون میشم نظراتتون رو بدونم
http://m-torabi.ir/
محسن=0
چهارشنبه 26 تیر 1392, 03:04 صبح
یله . جالب بود.
reza_edu
چهارشنبه 26 تیر 1392, 08:27 صبح
سلام زیبا بود . فقط یه سوال این کارکتر رو خودتون طراحی کردید یا آماده بود ؟
r4hgozar
چهارشنبه 26 تیر 1392, 10:28 صبح
سلام.
به نظر من بیش از حد سادش. اونم برای یک سایت طراحی وب
اگه از کد های جاوا اسکریپت استفاده کنید خیلی بهتر میشه.
s2/mri
چهارشنبه 26 تیر 1392, 12:48 عصر
سلام
منم موافقم. انصافا بیش از حد ساده گرفتین . ولی نمیدونم چرا به نظرم جالب اومد!
رنگها هم خوانی نسبتا مناسبی با هم دارن. ولی برای یک سایت بیش از حد از عکس استفاده شده. اینا رو خیلی راحت میتونستی با CSS طراحی کنی
یه چیز دیگه هم هست. سایت درمورد چیه!! تو نگاه اول نمیشه فهمید شما برای چه منظوری سایت زدین. سایت اون هویت باید رو نداره. فقط Title سایته که این منظورو می رسونه
موفق باشی
pary_daryayi
چهارشنبه 26 تیر 1392, 13:11 عصر
قسمت نمونه کارش , خیلی بانمکه . ایده ی این قسمت رو دوست داشتم .
Abbas Naghdi
چهارشنبه 26 تیر 1392, 13:26 عصر
جالب و زیباست ... مثل کاشی های ویندوز 8 طراحیش کردی :)
مخصوا اون بخش نمونه کارش .... خوشم اومد ...
فقط یه چیزایی کم داره ... تغریبا شبیه یه سایت کامل نیست ... منو و .... نداره ...
یکم باید شلوغ تر و استاندارد تر باشه ...
IamOverlord
چهارشنبه 26 تیر 1392, 15:10 عصر
سلام!
این که سبک و سادس ایده ی خوبیه! و خودم از این ایده خوشم می آد ولی همین طراحی ساده و سبک باید با دقت و احتیاط لازم پیاده بشه تا زیباتر هم باشه... شلوغ پلوغش نکن الکی...
فونت صفحهاتت رو هماهنگ کن: order.html
خیلی از کارهارو می شه با css انجام بدی پس سعی کن کم تر از عکس استفاده کنی... مثلا این صفحه رو ببین: about.html
محتوات رو از حاشیه ها فاصله بده... مخصوصا برای همچین طراحی سبکی اشکال نداره فاصله ها زیاد باشه...
رنگ بندی صفحات سایتت رو با هم هماهنگ کن... همچنین چند تا رنگ مناسب که با هم جور در می آن رو انتخاب کن و تو سایتت استفاده کن...
نوشته هات رو در کل برای چی تو عکس می ذاری؟ البته گاهی اشکال نداره ها ولی به نظرم بهتره فونت هایی که در سایتت استفاده می کنی رو تو CSS معرفی کنی و بعد ازشون استفاده کنی...
به نظرم از عکس های خاصت یه Save با فرمت PNG بگیر و بقیه ی چیزا رو تا جایی که امکانش هست تو CSS درست کن... بعدش می تونی یه سری Effect های خاص از طریق CSS بدی و سایتت رو پویاتر کنی...
موفق باشی!
mohamad_torabi
چهارشنبه 26 تیر 1392, 16:59 عصر
من فکر می کردم قالب خوبی نیست و بچه گونست ولی حرفای شما بهم امید داد
mohamad_torabi
چهارشنبه 26 تیر 1392, 17:01 عصر
سلام
منم موافقم. انصافا بیش از حد ساده گرفتین . ولی نمیدونم چرا به نظرم جالب اومد!
رنگها هم خوانی نسبتا مناسبی با هم دارن. ولی برای یک سایت بیش از حد از عکس استفاده شده. اینا رو خیلی راحت میتونستی با CSS طراحی کنی
یه چیز دیگه هم هست. سایت درمورد چیه!! تو نگاه اول نمیشه فهمید شما برای چه منظوری سایت زدین. سایت اون هویت باید رو نداره. فقط Title سایته که این منظورو می رسونه
موفق باشی
ممنون سایت یک سایت شخصی در رابطه با طراحیه قالبه که من خواستم از ویندوز 8 ایده بگیرم و پیادش کنم
mohamad_torabi
چهارشنبه 26 تیر 1392, 17:03 عصر
جالب و زیباست ... مثل کاشی های ویندوز 8 طراحیش کردی :)
مخصوا اون بخش نمونه کارش .... خوشم اومد ...
فقط یه چیزایی کم داره ... تغریبا شبیه یه سایت کامل نیست ... منو و .... نداره ...
یکم باید شلوغ تر و استاندارد تر باشه ...
منو نداره یعنی چی شما میری تو سایت منو به شما نمایش داده میشه دیگه
mohamad_torabi
چهارشنبه 26 تیر 1392, 17:04 عصر
سلام زیبا بود . فقط یه سوال این کارکتر رو خودتون طراحی کردید یا آماده بود ؟
کار خودم نیست ولی کارمتر خودمه
parsboy
چهارشنبه 26 تیر 1392, 17:35 عصر
سلام دوستان
من چند وقت پیش قالبی ساختم ولی یکم بچگونه و مبتدی هست در ضمن این فقط قالبه و فرم ها ارسال نمیشه ممنون میشم نظراتتون رو بدونم
http://m-torabi.ir/
باسلام جالبه هیچ وقت خودتون رو دست کم نگیرید اعتمادبه نفس داشته باشید.
موفق باشید.
سعید کشاورز
چهارشنبه 26 تیر 1392, 18:08 عصر
این چقدر شبیه قالب من شده:لبخند:
mohamad_torabi
چهارشنبه 26 تیر 1392, 18:13 عصر
این چقدر شبیه قالب من شده:لبخند:
نه قالب شما شبیه مال منه:لبخند:
سعید کشاورز
چهارشنبه 26 تیر 1392, 18:26 عصر
نه قالب شما شبیه مال منه:لبخند:
ای دل غافل:لبخند:
دو روز نبودم ببین بچه ها چقدر پیشرفت کردن..
یادمه چند هفته پیش بهم پ خ داده بودی که چجوری این تم رو ساختم..خوشحالم که تونستی پیاده سازی کنی...دیدی سخت نبود:تشویق:
mohamad_torabi
چهارشنبه 26 تیر 1392, 18:30 عصر
ای دل غافل:لبخند:
دو روز نبودم ببین بچه ها چقدر پیشرفت کردن..
یادمه چند هفته پیش بهم پ خ داده بودی که چجوری این تم رو ساختم..خوشحالم که تونستی پیاده سازی کنی...دیدی سخت نبود:تشویق:
وقتی ادم راهنمایی مثل شما داشته باشه هیچی سخت نیست
jamejam123
چهارشنبه 26 تیر 1392, 18:36 عصر
سلام
در حد خودت عالیه
ایشااله بهترم میشه
IamOverlord
چهارشنبه 26 تیر 1392, 21:12 عصر
سلام...
می گم چه طوره عکس ها شو بذاری اگه PNG و Transparent هستن تا دوباره همینو بسازیم و بعد پیشرفتش بدیم ولی این دفعه بیش تر با CSS... تنم می خاره واسه این جور کارا!
mohamad_torabi
چهارشنبه 26 تیر 1392, 21:15 عصر
سلام...
می گم چه طوره عکس ها شو بذاری اگه PNG و Transparent هستن تا دوباره همینو بسازیم و بعد پیشرفتش بدیم ولی این دفعه بیش تر با CSS... تنم می خاره واسه این جور کارا!
به جای اینکار چظور با هم یه قالب جدید بسازیم؟
Abbas Naghdi
چهارشنبه 26 تیر 1392, 21:25 عصر
منو نداره یعنی چی شما میری تو سایت منو به شما نمایش داده میشه دیگه
بله میدونم صفحه ی اول منوشه ... اما منظورم این نبود
بیشتر شبیه یه سایت ایستا هست تا پویا ... با کاربر تعامل نداره ... مثل وبلاگه
منوی کاربری ... نظرات ... آخرین بازدید ها ... آخرین مظالب ... لینک دونی ... آرشیو ... آمار ... و ... نداره ... !
Rss رو که یادت نره ... کلا اگه قراره سایت بشه ... اگه نه و ایده ی جدید داری و اینطوری قراره طراحی بشه که هیچ !
css-man
چهارشنبه 26 تیر 1392, 21:31 عصر
نه واقعیت رو باید گفت
اصلا جالب نیست
همه چیز بیش از حد بزرگه و کلا طراح دید گرافیکی خوبی نداشته
mohamad_torabi
چهارشنبه 26 تیر 1392, 21:35 عصر
نه واقعیت رو باید گفت
اصلا جالب نیست
همه چیز بیش از حد بزرگه و کلا طراح دید گرافیکی خوبی نداشته
شاید نداشته
IamOverlord
چهارشنبه 26 تیر 1392, 21:42 عصر
به جای اینکار چظور با هم یه قالب جدید بسازیم؟
موافقم... خیلی دوست دارم همکاری کنم... اطلاعات آدم طی انجام پروژه به صورت نمایی می ره بالا!
mohamad_torabi
چهارشنبه 26 تیر 1392, 21:54 عصر
موافقم... خیلی دوست دارم همکاری کنم... اطلاعات آدم طی انجام پروژه به صورت نمایی می ره بالا!
خب الان چیکار کنیم؟:لبخند:
sahel65
چهارشنبه 26 تیر 1392, 22:07 عصر
من هم خیلی دوست دارم کار طراحی رو یاد بگیرم و چند تا کار کوچولو هم انجام دادم؛ میشه من هم باشم؟
mohamad_torabi
چهارشنبه 26 تیر 1392, 22:11 عصر
من هم خیلی دوست دارم کار طراحی رو یاد بگیرم و چند تا کار کوچولو هم انجام دادم؛ میشه من هم باشم؟
شما هم باش ولی اول کارهای کوچیکتون رو قرار بدید
mohamad_torabi
چهارشنبه 26 تیر 1392, 22:12 عصر
اقای pro_man شما هم بیاید تا ما از شما چیز یاد بگیریم
sahel65
چهارشنبه 26 تیر 1392, 22:17 عصر
شما هم باش ولی اول کارهای کوچیکتون رو قرار بدید
ممنونم؛ چشم؛ سعی می کنم در اسرع وقت از تو هاردم پیداشون کرده و بذارم.
من میگم میخواین یک طرح ساده رو یکی از دوستانی که بهتر یاددارن بذارن و ما که مبتدی هستیم سعی کنیم انجامش بدیم؛ هرجاش رو که سوال داشتیم بپرسیم و بعدش به محض آماده شدن طرح اونو بذاریم همینجا.
mohamad_torabi
چهارشنبه 26 تیر 1392, 22:19 عصر
ممنونم؛ چشم؛ سعی می کنم در اسرع وقت از تو هاردم پیداشون کرده و بذارم.
من میگم میخواین یک طرح ساده رو یکی از دوستانی که بهتر یاددارن بذارن و ما که مبتدی هستیم سعی کنیم انجامش بدیم؛ هرجاش رو که سوال داشتیم بپرسیم و بعدش به محض آماده شدن طرح اونو بذاریم همینجا.
فکر خوبیه نیازی نیست نمونه کارهاتون رو بزارید
na_des
چهارشنبه 26 تیر 1392, 22:33 عصر
سلام از دو هفته دیگه میتونید رو منم حساب کنید
رسما خودم دعوت کردم :لبخند:
sahel65
چهارشنبه 26 تیر 1392, 23:35 عصر
با اینکه صاحبخونه نیستم ولی خوش آمدی! برای شروع من فردا یه طرح میذارم و سعی میکنم PSDش رو هم که لایه باز باشه بذارم، برای اینکه سختمون نباشه مثلا اول از Header شروع می کنیم و مرحله به مرحله میریم جلو. من حتما سعی می کنم فردا طرح رو بذارم.
css-man
پنج شنبه 27 تیر 1392, 00:13 صبح
به نظرم بهتره قبل از شروع طراحی کمی در مورد
کاربرد رنگها
همنشینی رنگها
تاثیر رنگها در کابر
تحقیق کنید
بعد شروع کنید به نگاه کردن طرح های دیگه خارجی
مبحث CTA هم مهم و کاربردیه
css-man
پنج شنبه 27 تیر 1392, 00:16 صبح
یه مورد دیگه هم در باره این قالب بگم
تجربه نشون داده فونت فارسی در سایز های بزرگ به هیچ وجه زیبا نمیشه
کلا سخته استفادهع از فونتهای فارسی به شکلی که زیبا بشه
معمولا سعی کنید از سایز کوچک و متوسط استفاده کنید به هیچ وجه فارسی با سایز بزرگ تو وب قشنگ نمی شه
mohamad_torabi
پنج شنبه 27 تیر 1392, 00:31 صبح
سلام از دو هفته دیگه میتونید رو منم حساب کنید
رسما خودم دعوت کردم :لبخند:
کی به کیه شما هم بیا
mohamad_torabi
پنج شنبه 27 تیر 1392, 00:33 صبح
دوستان اول تعین کنید قالب درمورد چی هست
IamOverlord
پنج شنبه 27 تیر 1392, 00:52 صبح
سلام دوست عزیز!
به نظرم بهتره قبل از شروع طراحی کمی در مورد
کاربرد رنگها
همنشینی رنگها
تاثیر رنگها در کابر
تحقیق کنید
بعد شروع کنید به نگاه کردن طرح های دیگه خارجی
مبحث CTA هم مهم و کاربردیه
می شه در مورد CTA یه کم توضیح بدید؟
IamOverlord
پنج شنبه 27 تیر 1392, 00:54 صبح
یه مورد دیگه هم در باره این قالب بگم
تجربه نشون داده فونت فارسی در سایز های بزرگ به هیچ وجه زیبا نمیشه
کلا سخته استفادهع از فونتهای فارسی به شکلی که زیبا بشه
معمولا سعی کنید از سایز کوچک و متوسط استفاده کنید به هیچ وجه فارسی با سایز بزرگ تو وب قشنگ نمی شه
ولی یه استثنایی سراغ دارم...! :لبخند:
(BBCNassim... البته نظر منه...)
css-man
پنج شنبه 27 تیر 1392, 08:14 صبح
ولی یه استثنایی سراغ دارم...! :لبخند:
(BBCNassim... البته نظر منه...)
اون فونت هم باز به زیبایی فونتهای لاتین نیست ولی حرفت رو قبلو دارم بهتر از گزینه های دیگس
سعید کشاورز
پنج شنبه 27 تیر 1392, 09:36 صبح
اقای pro_man شما هم بیاید تا ما از شما چیز یاد بگیریم
دوست عزیز از دعوت شما بسیار ممنونم..خیلی دوست دارم من هم همکاری کنم اما اگه دقت کرده باشی من فقط آخر هفته ها میتونم بیام انجمن..اون هم شانسیه که بتونم بیام یا نه.
در رابطه با تیم تشکیل دادن یه نکته بگم:
اول از همه نیاز به یه رهبر خوب دارین تا تیم رو هدایت کنه..اینجوری نباشه که هر کسی یه سازی بزنه.
دوم: نیاز به کسی دارین که فتوشاپ رو خوب بلد باشه و همچنین بتونه یه قالب خوشگل رو طراحی کنه
یک نفر هم باشه تا اون رو به Html تبدیل کنه(به صورت استاندارد)
یک نفر هم که جی کوئری کار کرده نیاز دارین تا اون صفحات Html رو یکم زیباتر کنه تا از حالت خشکی در بیاد.
یک نفر هم واسه سئو سایت نیاز هست(البته شخصی که تبدیل به html میکنه میتونه این کار رو انجام بده)
اگر یه برنامه نویس وب هم گیر بیارین که سایت رو داینامیک کنید خیلی خوب میشه.
--------------------------
SianiD
پنج شنبه 27 تیر 1392, 15:15 عصر
سلام دوست عزیز
خوب بود اما خیلی جای کار داره خیلی
ساده کار کردن رو دوست دارم اما سادگیش میزنه تو چشم آماتورش کرده
IamOverlord
پنج شنبه 27 تیر 1392, 15:31 عصر
دوست عزیز از دعوت شما بسیار ممنونم..خیلی دوست دارم من هم همکاری کنم اما اگه دقت کرده باشی من فقط آخر هفته ها میتونم بیام انجمن..اون هم شانسیه که بتونم بیام یا نه.
در رابطه با تیم تشکیل دادن یه نکته بگم:
اول از همه نیاز به یه رهبر خوب دارین تا تیم رو هدایت کنه..اینجوری نباشه که هر کسی یه سازی بزنه.
دوم: نیاز به کسی دارین که فتوشاپ رو خوب بلد باشه و همچنین بتونه یه قالب خوشگل رو طراحی کنه
یک نفر هم باشه تا اون رو به Html تبدیل کنه(به صورت استاندارد)
یک نفر هم که جی کوئری کار کرده نیاز دارین تا اون صفحات Html رو یکم زیباتر کنه تا از حالت خشکی در بیاد.
یک نفر هم واسه سئو سایت نیاز هست(البته شخصی که تبدیل به html میکنه میتونه این کار رو انجام بده)
اگر یه برنامه نویس وب هم گیر بیارین که سایت رو داینامیک کنید خیلی خوب میشه.
--------------------------
می گم یه فکری دارم... می تونیم کلا سعی کنیم از CSS استفاده کنیم... :متفکر: بازم خیلی کارهای جالبی می شه انجام داد...
mohamad_torabi
پنج شنبه 27 تیر 1392, 16:19 عصر
اول از همه سرگروه رو انتخاب کنید
sahel65
پنج شنبه 27 تیر 1392, 19:01 عصر
سلام دوباره به دوستان عزیزم؛
میدونید دوستان من ایده م چی بود؟ ایده م این بود که به عنوان مثال یک طرح رو بذاریم بعدش از قسمت Header شروع کنیم به طراحی، مثلا بگیم این Header رنگ بندیش خوبه و میشه با همون رنگ بندی خودش ادامه داد. بعد هر کدوم از ما ایده تشکیل اون Header رو بده، مثلا بگه چند تا Div داره، بهتره کدوم slice بعنوان background باشه، نحوه برش PSD هاش چجوری باشه.
برای نظر دادن در مورد رنگ بندی یک روز مهلت داده بشه!
برای اسکلتش دو روز
و برای تبدیل Psd هاش به Html و css بین 2 تا 3 روز
البته وقتهای بالا فقط برای مثلا بخش Header بود؛ ممکنه زیاد باشه که خوب دوستان میتونن نظرات خودشون رو بدن.
mohamad_torabi
پنج شنبه 27 تیر 1392, 19:12 عصر
سلام دوباره به دوستان عزیزم؛
میدونید دوستان من ایده م چی بود؟ ایده م این بود که به عنوان مثال یک طرح رو بذاریم بعدش از قسمت Header شروع کنیم به طراحی، مثلا بگیم این Header رنگ بندیش خوبه و میشه با همون رنگ بندی خودش ادامه داد. بعد هر کدوم از ما ایده تشکیل اون Header رو بده، مثلا بگه چند تا Div داره، بهتره کدوم slice بعنوان background باشه، نحوه برش PSD هاش چجوری باشه.
برای نظر دادن در مورد رنگ بندی یک روز مهلت داده بشه!
برای اسکلتش دو روز
و برای تبدیل Psd هاش به Html و css بین 2 تا 3 روز
البته وقتهای بالا فقط برای مثلا بخش Header بود؛ ممکنه زیاد باشه که خوب دوستان میتونن نظرات خودشون رو بدن.
دوستان ما اول باید سرگروه رو انتخاب کنید اگه خواستید من سرگروه بشم چون تشکیل دهنده گروه هم من بودم
H:Shojaei
پنج شنبه 27 تیر 1392, 19:12 عصر
دوستان با اجازه من هم هستم و ميشم سر گروه :قهقهه: :لبخند:
شوخي كردم ولي من هم تو اين پروژه يا آموزش يا هر چي هست با اجازه هستم.
mohamad_torabi
پنج شنبه 27 تیر 1392, 19:18 عصر
دوستان با اجازه من هم هستم و ميشم سر گروه :قهقهه: :لبخند:
شوخي كردم ولي من هم تو اين پروژه يا آموزش يا هر چي هست با اجازه هستم.
دوستان من از الان سرگرهم و شما چه چیزهایی رو بلدی؟
پنج شنبه 27 تیر 1392, 19:27 عصر
من css3 , html5 رو كامل بلدم كه همه هم بلدن فتوشاپ هم بلدم ولي نميدونم چقدر چون تا حالا خودمو نسنجيدم javascript هم 70% بلدم و PHP و mysql هم بلدم
IamOverlord
پنج شنبه 27 تیر 1392, 21:10 عصر
من CSS و HTML و jQuery بلدم... PHP هم بلدم ولی به MySQL مسلط نیستم... طراحی سایت هام رو با Photoshop نکردم ولی Photoshop رو هم تا حدودی بلدم و قبلا کار می کردم...
سعید کشاورز
پنج شنبه 27 تیر 1392, 21:20 عصر
می گم یه فکری دارم... می تونیم کلا سعی کنیم از CSS استفاده کنیم... :متفکر: بازم خیلی کارهای جالبی می شه انجام داد...
آره خوب میشه..ولی اگه جی کوئری بیاد توی کار خیلی خوشگلتر میشه..میتونید از پلاگین های آماده هم استفاده کنید..حالا نیازی نیست که حتما از اول کدنویسی کنید..از کدهای آماده استفاده کنید بهتره
پنج شنبه 27 تیر 1392, 21:25 عصر
به نظر من اصلا از كدهاي آماده استفاده نكنيم اگه قراره اينطوري باشه كه ديگه ما كاري قرار نيست انجام بديم يه نفر طرحو بزنه يكي هم كپي پست كنه ديگه.
بيايد از اول اول اول يه پروژه رو با كمك هم انجام بديم تا از تجربه ي همديگه هم استفاده كنيم و از هيچي توش دريغ نكنيم.
css-man
پنج شنبه 27 تیر 1392, 21:38 عصر
این کار بیشت راز بحث و گفتگو نیاز به عمل کردن داره
کلی سایت وجود داره که psd برای دانلود قرار میدن
یک psd دانلود کنید و شروع کنید به طراحی و همه بعد از اتمام طرح خودشونواینجا قرار بدن تا روش بحث و گفتگو بشه تا به بهترین روش برسید
فعلا نیازی هم به سر گروه یا مدیر پروژه نیست
mohamad_torabi
پنج شنبه 27 تیر 1392, 21:43 عصر
این کار بیشت راز بحث و گفتگو نیاز به عمل کردن داره
کلی سایت وجود داره که psd برای دانلود قرار میدن
یک psd دانلود کنید و شروع کنید به طراحی و همه بعد از اتمام طرح خودشونواینجا قرار بدن تا روش بحث و گفتگو بشه تا به بهترین روش برسید
فعلا نیازی هم به سر گروه یا مدیر پروژه نیست
الان ما داریم یک کنترل پنل هم میسازیم پس نیاز به گروه هست
IamOverlord
پنج شنبه 27 تیر 1392, 22:05 عصر
به نظرم Photoshop رو فعلا بی خیال شیم... فعلا jQuery - CSS3 - HTML5...
به نظر من طرح رو مشخص کنیم... یکی شروع کنه اون طرح رو خیلی ساده پیاده کنه بذاره این جا... بعد هر کسی هر طور بلده اونو توسعه بده بذاره این جا... از ایده های هم استفاده کنیم یه طرح رو دوباره انتخاب کنیم و به همین ترتیب بریم جلو... چون همزمان که نمی شه هممون مثلا خط دهم رو بنویسیم که!
mohamad_torabi
پنج شنبه 27 تیر 1392, 22:09 عصر
یه موضوع انتخاب کنید و دربارش قالب بسازید
mohamad_torabi
پنج شنبه 27 تیر 1392, 22:17 عصر
دوستان من میکشم کنار کلا ولی اگه سوالی بود بپرسید در خدمتم
پنج شنبه 27 تیر 1392, 23:36 عصر
:متفکر:
همينه ديگه هميشه همين بوده و هست بعد ميگن چرا تو ايران نميشه گروهي كار كرد. :لبخند:
IamOverlord
جمعه 28 تیر 1392, 00:14 صبح
خوب پس یکی دیگه بکشه وسط! :لبخند:
موضوع رو هم انتخاب کنید دوستان...
mohamad_torabi
جمعه 28 تیر 1392, 00:38 صبح
:متفکر:
همينه ديگه هميشه همين بوده و هست بعد ميگن چرا تو ايران نميشه گروهي كار كرد. :لبخند:
برای اینکه نمیشه خیلی ها با این که تو کار نیستن خودشونو میندازن وسط البته منظور با شما نیست
mohamad_torabi
جمعه 28 تیر 1392, 00:39 صبح
من هستم بچها کی گفته نیستم به عنوان مدیر نیستم
mohamad_torabi
جمعه 28 تیر 1392, 00:40 صبح
خوب پس یکی دیگه بکشه وسط! :لبخند:
موضوع رو هم انتخاب کنید دوستان...
املاک چطوره؟
sahel65
جمعه 28 تیر 1392, 00:41 صبح
سلام دوستان؛
شبتون بخیر؛ امیدوارم حالتون خوب خوب باشه.
اولا از دیدن این پیغام واقعا ناراحت شدم.
دوستان من میکشم کنار کلا ولی اگه سوالی بود بپرسید در خدمتم
چرا به همین زودی؟ اولا یه مقدار قدرت تحمل مخالف رو داشته باشین(که خودم شاید نداشته باشم) و آستانه تحملم کم شده ؛ ثانیا من نظر رو قبول ندارم:
به نظرم Photoshop رو فعلا بی خیال شیم... فعلا jQuery - CSS3 - HTML5...
آقا IamOverlord فعلا ما مبتدی هستیم؛ میخوایم از ابتدا یا شاید هم متوسط شروع کنیم؛ پس اجازه بدین گام به گام میریم جلو. :تشویق::تشویق::تشویق:
فقط من اگه بتونم حتما روزی یک ساعت میام اینجا؛ خیلی دوست دارم یاد بگیرم ولی روزی ده ساعت کار بیرون از خونه + سایر دغدغه های زندگی ما ایرانیها ممکنه گاهی روزها انرژیم رو بگیره؛ هرچند سعی می کنم حتما حتما بیام و از شما دوستان عزیزم مطالب زیادی یاد بگیرم.
میگم من مبتدی هستم و زیاد وارد نیستم ولی خب تا جایی که بتونم میام و اگه کمکی از دستم بربیاد حتما انجام میدم.
تا چند دقیقه دیگه یه قالب قرار میدم و میگم چیکار کنیم.
ضمنا با سرگروهی آقای mohamad_torabi من مخالفتی ندارم؛ چون دوست داره باشه و آغاز کننده این تاپیک هم بوده؛ ولی بهرحال هدفمون یکی هست و تا جایی که شما باشین من هم هستم.
mohamad_torabi
جمعه 28 تیر 1392, 00:43 صبح
دوستان اول کامل همه نظر بدید که می خواهید من سرگروه باشم یا نه؟
storm_saeed
جمعه 28 تیر 1392, 00:53 صبح
درود به همه بهتره از bootstrap برای css استفاده کنید
اولین کار موضوع رو پیدا کنید .
نمیدونم میخواید فقط قالب بسازید یا اینکه یه سیستم مدیریت محتوا با php ؟
املاک نظری جالبی نیست یه چیزی باشه که دیگران هم توش بتونن ایده بدن و اشنا باشن بهش
mohamad_torabi
جمعه 28 تیر 1392, 00:55 صبح
درود به همه بهتره از bootstrap برای css استفاده کنید
اولین کار موضوع رو پیدا کنید .
نمیدونم میخواید فقط قالب بسازید یا اینکه یه سیستم مدیریت محتوا با php ؟
املاک نظری جالبی نیست یه چیزی باشه که دیگران هم توش بتونن ایده بدن و اشنا باشن بهش
مشکل اینجاست که خیلی ها گفتن ما هم هستیم ولی هیچ کاری نمیکنن
جمعه 28 تیر 1392, 00:55 صبح
بالا خره يه نفر واسه زدن حرف آخر لازمه ديگه آره شما باشيد چه بهتر.
راستي شما كه از ما پرسيديد چي بلديم اجازه بدين ما هم از شما بپرسيم ديگه. يعني همه ي دوستاني كه موافقن با اين كار بگن كه شروع كنيم ديگه.
storm_saeed
جمعه 28 تیر 1392, 00:56 صبح
نیازی به سرگروه نیست چون اخرش دعوا میشه بعدشم کار نوشتن یه سیستم خفن نیست که یه قالبه
حرف آخرو با نظر سنجی بزنید تا بتونید یکم هماهنگی کارگروهیتون بالا بره
sahel65
جمعه 28 تیر 1392, 00:56 صبح
دوستان این شکل رو که برش خورده بالا یا همون Header تمپلت نمونه هستش ببینید:
107505
این Template رو هم قرار دادم تا دانلودش کنید ولی با اجازتون فایل css ش رو برداشتم تا اول خودمون بریم جلو و بعدش ببینیم خودشون چجوری کار کردن.
اگه خواستید بگید تا بذارم؛ ضمنا چون اولین کاری هست که میخوایم شروع کنیم عکس زیادی نداره که بخوایم تکه تکه ش کنیم ؛ شامل 3 تا عکس بیشتر نیست که خب از همونا میشه برای طراحی استفاده کرد.
-------
خب حالا میشه بگید به چه صورتی header بالا رو طراحی کنیم؟ شامل چند تا DIV میشه؟ و نحوه ایجادش به چه شکلی بهتره؟
از نظر رنگ فکر کنم خودش خوب انتخاب کرده و نیازی به تغییر رنگش نیست.
بازهم اساتید نظر بدن.
mohamad_torabi
جمعه 28 تیر 1392, 00:59 صبح
107505
این Template رو هم قرار دادم تا دانلودش کنید ولی با اجازتون فایل css ش رو برداشتم تا اول خودمون بریم جلو و بعدش ببینیم خودشون چجوری کار کردن.
اگه خواستید بگید تا بذارم؛ ضمنا چون اولین کاری هست که میخوایم شروع کنیم عکس زیادی نداره که بخوایم تکه تکه ش کنیم ؛ شامل 3 تا عکس بیشتر نیست که خب از همونا میشه برای طراحی استفاده کرد.
-------
خب حالا میشه بگید به چه صورتی header بالا رو طراحی کنیم؟ شامل چند تا DIV میشه؟ و نحوه ایجادش به چه شکلی بهتره؟
بازهم اساتید نظر بدن.
یه عکس از کل قالب بزارید بدونیم باید چیکار کنیم
mohamad_torabi
جمعه 28 تیر 1392, 01:01 صبح
در ضمن قرار شد یه موضوع انتخاب کنیم و خودمون از پایه کد بنویسیم
جمعه 28 تیر 1392, 01:01 صبح
نیازی به سرگروه نیست چون اخرش دعوا میشه بعدشم کار نوشتن یه سیستم خفن نیست که یه قالبه
پس سر يه قالب هم كسي نمياد دعوا كنه ديگه ميكنه منفعتي كه تو اين كار نيست كه بگيم كي باشه و بعد واسش دعوا بشه.
mohamad_torabi
جمعه 28 تیر 1392, 01:02 صبح
بالا خره يه نفر واسه زدن حرف آخر لازمه ديگه آره شما باشيد چه بهتر.
راستي شما كه از ما پرسيديد چي بلديم اجازه بدين ما هم از شما بپرسيم ديگه. يعني همه ي دوستاني كه موافقن با اين كار بگن كه شروع كنيم ديگه.
من html و css و jQuery و فتوشاب بلدم
mohamad_torabi
جمعه 28 تیر 1392, 01:04 صبح
حرف آخرو با نظر سنجی بزنید تا بتونید یکم هماهنگی کارگروهیتون بالا بره
یعنی ماها کارمون به جایی میرسه که سر یه قالب دعوا کنیم
جمعه 28 تیر 1392, 01:07 صبح
107505
-------
بازهم اساتید نظر بدن.
به نظر من هم كاملا از پايه باشه بهتره يعني ايدش هم مال خودمون باشه از 0.
storm_saeed
جمعه 28 تیر 1392, 01:09 صبح
منظور از دعوا کل کل بود
حالا میخواید سر چه موضوعی باشه ؟ روی کدوم سیستم مدیریت محتواست؟
درضمن اونی که sahel65 داده فک نکنم جالب باشه
mohamad_torabi
جمعه 28 تیر 1392, 01:11 صبح
یه ایده و موضوع بدبد که از 0 بنویسیم نه اینکه قالب اماده رو css هاشو بنویسیم
storm_saeed
جمعه 28 تیر 1392, 01:15 صبح
آموزش طراحی وب چطوره؟
یا یک شرکت طراحی وب
mohamad_torabi
جمعه 28 تیر 1392, 01:16 صبح
آموزش طراحی وب چطوره؟
یا یک شرکت طراحی وب
موافقم نظر بقیه چیه؟
sahel65
جمعه 28 تیر 1392, 01:21 صبح
درضمن اونی که sahel65 داده فک نکنم جالب باشه
دوست عزیز storm_saeed ازت ممنونم که نظر دادی. میدونی هدفم این بود که ببینیم چجوری میشه یک قالب رو طراحیش کرد.
اینجوری که همه مون رو یه طرح کار کنیم باعث میشه که یواش یواش با ایده های مختلف آشنا شده و بهترینش رو انتخاب کنیم ؛ که خوب اینجوری استانداردترین هم انتخاب میشه و طی چند مرحله به همدیگه نزدیکتر میشه ایده هامون.
ولی هر جور که دوستان می پسندن ؛ ما هم تابع جمعیم.
mohamad_torabi
جمعه 28 تیر 1392, 01:24 صبح
دوست عزیز storm_saeed ازت ممنونم که نظر دادی. میدونی هدفم این بود که ببینیم چجوری میشه یک قالب رو طراحیش کرد.
اینجوری که همه مون رو یه طرح کار کنیم باعث میشه که یواش یواش با ایده های مختلف آشنا شده و بهترینش رو انتخاب کنیم ؛ که خوب اینجوری استانداردترین هم انتخاب میشه و طی چند مرحله به همدیگه نزدیکتر میشه ایده هامون.
ولی هر جور که دوستان می پسندن ؛ ما هم تابع جمعیم.
شما یه وقت ناراحت نشده باشی دوستان فقط گفتن از صفر بنویسیم بهتره
sahel65
جمعه 28 تیر 1392, 01:26 صبح
یه عکس از کل قالب بزارید بدونیم باید چیکار کنیم
خدمت شما:
107509
storm_saeed
جمعه 28 تیر 1392, 01:31 صبح
ببینید اول باید همه ایده هاشونو به شکل تصویر بدن بعد چندنفر بشینن بهترین قالب ممکن رو به شکل psd در بیارن بعد شروع به کد زدنش کنن ولی اگه اینطور نشد بهتره روی یه قالب آماده کد بزنید
storm_saeed
جمعه 28 تیر 1392, 01:47 صبح
این قالب هم برای شروع بد نیست
عکس (http://dl.persianscript.ir/img/fullmoon.jpg)
mohamad_torabi
جمعه 28 تیر 1392, 01:54 صبح
این قالب هم برای شروع بد نیست
عکس (http://dl.persianscript.ir/img/fullmoon.jpg)
دوستان رفتید مرخصی
IamOverlord
جمعه 28 تیر 1392, 02:15 صبح
باشه... یکی قالبشو بذاره... فقط طرح اولیشو... چند تا div و یه رنگ بندی اولیه...
اگه نشد من می ذارم بالاخره کار شروع شه...
یه طرح خلاقانه... حالا در مورد هر چی که شد!!!
یادتون باشه solid کار کنید! حالا فعلا...
mohamad_torabi
جمعه 28 تیر 1392, 04:08 صبح
دوستان من همیشه یه مشکل داشتم و اینم اینه که چه طور کاری کنم که وقتی کاربر فرم رو پر کرد فرم به ایمیل ارسال شه و مشکل دوم وقتی کاربر مطلبی رو میخونه زیرش یه جا باری دیدگا باشه و وقتی کاربر دیدگاه رو ارسال کرد زیر مطلب نمایش داده شه اینها حتما تو کار میاد اگه کسی میدونه بگه هر دو مشکل رو هر زبانی که این کار امکان پذیره بگید
هزاره سوم
جمعه 28 تیر 1392, 08:20 صبح
دوستان من همیشه یه مشکل داشتم و اینم اینه که چه طور کاری کنم که وقتی کاربر فرم رو پر کرد فرم به ایمیل ارسال شه و مشکل دوم وقتی کاربر مطلبی رو میخونه زیرش یه جا باری دیدگا باشه و وقتی کاربر دیدگاه رو ارسال کرد زیر مطلب نمایش داده شه اینها حتما تو کار میاد اگه کسی میدونه بگه هر دو مشکل رو هر زبانی که این کار امکان پذیره بگید
دوست عزیز این ها یعنی داینامیک بودن سایت
یعنی سایت جوون داره
سایتی که فقط با html و css طراحی بشه یعنی یه مرده
وقتی میخواید قسمت نظر دهی داشته باشه سایت یعنی باید به پایگاه داده متصل بشید
واسه ارسال اطلاعات به ایمیل هم کاری نداره...اونم با یه زبان برنامه نویسی هست php or asp
css-man
جمعه 28 تیر 1392, 11:01 صبح
دوست عزیز این ها یعنی داینامیک بودن سایت
یعنی سایت جوون داره
سایتی که فقط با html و css طراحی بشه یعنی یه مرده
وقتی میخواید قسمت نظر دهی داشته باشه سایت یعنی باید به پایگاه داده متصل بشید
واسه ارسال اطلاعات به ایمیل هم کاری نداره...اونم با یه زبان برنامه نویسی هست php or asp
طرحی که با استاتیک باشه 50 تا 100 تومن آب میخوره ولی سایتی که داینامیک باشه 200 تا 300 میشه
کار داینامیکی که الان داریم روش کار میکنیم حدود 9 میلیون قیمتشه
با 200 300 تومن که کار نمی کنن :متعجب:
s2/mri
جمعه 28 تیر 1392, 11:05 صبح
یه سر به اینجا (http://barnamenevis.org/showthread.php?407936-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7) بزن ، این میتونه برا ارسال فرم به ایمیل کمک کنه ولی برای بقیه چیزها باید دنبال یادگیری زبان سمت سرور باشی
200 -300 هزار تومن! یه خورده برا کار دینامیک کم نیست!
storm_saeed
جمعه 28 تیر 1392, 11:06 صبح
200-300 فقط قالب طراحی می کنن
آقای ترابی بهتره روی یه سیستم مدیریت محتوا قالب بزنی که همه ی این هارو مثل فرم تماش فرم ورد فرم نظر دهی ,بازدید و... داره بعد کم کمک شروع به یادگیری php کن تا بتونی خودت این کارارو انجام بدی
mohamad_torabi
جمعه 28 تیر 1392, 15:57 عصر
من از امروز شروع کردم به یادگیریه php و تو گروه هم فعالیت میکنم
جمعه 28 تیر 1392, 16:17 عصر
خب دوستان چي شد يه طرح بذاريد تا شروع كنيم ديگه من مد نظرم چيزي نيست اگه طرح باحال در حدي كه 7-8 نفر طراح بخوان روش كار كنن در نظر داريد بگيد تا شروع كنيم خدا رو شكر همه جور تخصصي اينجا داريم هر طرحي هم باشه توش هيچيش نميمونيم پس يه طرح به قول دوستان شاخ باشه ديگه.
mohamad_torabi
جمعه 28 تیر 1392, 16:40 عصر
دوستان وقتشه شروع کنیم هرکسی تو زمینه های زیر که میتونه کار کنه بگه
1-طراحی قالب تو فتوشاب
2-تبدیل اون به css و html
3-کمی جون دار تر کردن با جی کوئری
4-دینامیک کردن سایت
5-ساخت کنترل پنل
sahel65
جمعه 28 تیر 1392, 17:18 عصر
من با مورد دوم آشنایی دارم ولی مسلط نیستم.
mohamad_torabi
جمعه 28 تیر 1392, 17:24 عصر
من با مورد دوم آشنایی دارم ولی مسلط نیستم.
اشکال نداره یکی دیگه رو میاریم که دوتایی کار کنید
جمعه 28 تیر 1392, 17:58 عصر
1 و 2 (رو راستش هنوز هم نميدونم اين كاري كه مد نظرمه همون تبديل قالب psd به html هست يا نه) و 4 و 5(اين رو هم منظورتون از كنترل پنل چيه؟ اگه هموني كه پ خ كردين باشه كه آره)
mohamad_torabi
جمعه 28 تیر 1392, 18:08 عصر
1 و 2 (رو راستش هنوز هم نميدونم اين كاري كه مد نظرمه همون تبديل قالب psd به html هست يا نه) و 4 و 5(اين رو هم منظورتون از كنترل پنل چيه؟ اگه هموني كه پ خ كردين باشه كه آره)
بله منظورم همونه چه قد طول میکشه بسازیش
هزاره سوم
جمعه 28 تیر 1392, 18:13 عصر
کار داینامیکی که الان داریم روش کار میکنیم حدود 9 میلیون قیمتشه
با 200 300 تومن که کار نمی کنن :متعجب:
من اینو با توجه به پروژه هایی که توی پونیشا میدن گفتم
الان یه سایت که طراحی خوبی داشته باشه و از نظر ارتباط با کاربراش و داینامیک بودنش چقدر میارزه؟
تازه امروز داشتم سایت یه شرکتی رو میدیم ...توی تبلیغاتش زده بود طراحی سایت تنها با 69000 تومان:متعجب:
انقد 0 ها رو نگاه کردم چشام درد گرفت
خب وقتی یکی به خاطر این مقدار پول کار رو واسه خودش کنه دیگه چی واسه بقیه بد میشه
IamOverlord
جمعه 28 تیر 1392, 19:01 عصر
سلام!
من 3 و 4... CSS هم می تونم کمک کنم...
این طرح اولیو رو زدم... بالاخره از یه جایی شروع کنیم دیگه...!
mohamad_torabi
جمعه 28 تیر 1392, 19:07 عصر
اگه یه کوچولو به هم فرصت بدین یه طرح خوب میزنم
mohamad_torabi
جمعه 28 تیر 1392, 19:26 عصر
این چطوره برای طرح اولیه
http://uplod.ir/avs2bo2ht2j6/site.zip.htm
css-man
جمعه 28 تیر 1392, 23:45 عصر
من اینو با توجه به پروژه هایی که توی پونیشا میدن گفتم
الان یه سایت که طراحی خوبی داشته باشه و از نظر ارتباط با کاربراش و داینامیک بودنش چقدر میارزه؟
تازه امروز داشتم سایت یه شرکتی رو میدیم ...توی تبلیغاتش زده بود طراحی سایت تنها با 69000 تومان:متعجب:
انقد 0 ها رو نگاه کردم چشام درد گرفت
خب وقتی یکی به خاطر این مقدار پول کار رو واسه خودش کنه دیگه چی واسه بقیه بد میشه
جواب رو براتون فرستادم ادامه بحث هم اگر کاری داشتید همونجا پیغام بدید
موفق باشید
f_talebi
شنبه 29 تیر 1392, 00:23 صبح
با اجازتون من یه نظر درمورد قالبها میدم. قالب هاتون ظاهرشون شبیه هم هست ولی قشنگ هستن. اونی که پس زمینه طوسی داره کمی با رنگ زرد همخونی نداره وشاید آبی کمرنگ یا سبز یه رنگ اینجوری رنگ بهتری باشه واسه منوهاش. :تشویق:
من تجربه خیلی کمی از ساخت قالب دارم. آیا اجازه میدین سر فرصت اگه درمورد قالب هاتون برام سوالی پیش اومد بپرسم در این تاپیک
mohamad_torabi
شنبه 29 تیر 1392, 00:27 صبح
با اجازتون من یه نظر درمورد قالبها میدم. قالب هاتون ظاهرشون شبیه هم هست ولی قشنگ هستن. اونی که پس زمینه طوسی داره کمی با رنگ زرد همخونی نداره وشاید آبی کمرنگ یا یه رنگ اینجوری رنگ بهتری باشه واسه منوهاش. :تشویق:
من تجربه خیلی کمی از ساخت قالب دارم. آیا اجازه میدین سر فرصت اگه درمورد قالب هاتون برام سوالی پیش اومد بپرسم در این تاپیک
میتونید هم عضو شید هم اگه سوالی پیش اومود بپرسید در ضمن اون طرح اولیست و اگر میخواید عضو شید پ خ بدید
شنبه 29 تیر 1392, 00:33 صبح
يه تاپيك بود درباره ي معرفي وب سايت هايي كه از لحاظ گرافيكي خوب بودن و اونجا يكي از دوستان فكر كنم(فقط حدس ميزنم) جناب pro-man بودن كه يه سايت معرفي كردن يه تيم طراحي زده بودش كه واقعا كلاسيك و زيبا بود يه قالب با رنگ زمينه ي مشكي تا جايي كه خاطرمه روي هدر پنل هاش از برگ درخت به كار برده بود(اينو ميگم شايد دوستان يادشون بياد) هر چي گشتم تاپيكه رو پيداش نكردم اصلا نبود كه نبود اگه دوستان خاطرشون هست و پيدا كردن اونو هم بذارن ببينيم چي ميشه بعد با نظر سنجي يكي رو انتخاب كنيم
شنبه 29 تیر 1392, 00:55 صبح
دوستان اين رو يه نگاه بندازيد:
http://www.dddd.ir/%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D9%84.html
تو اين تاپيك بغلي هموني كه گفتم يكي از دوستان(آقاي ateryad (http://barnamenevis.org/member.php?174793-ateryad) )گذاشته بود يكي از اينا رو انتخاب كنيم بهتر نيست؟؟؟
s2/mri
شنبه 29 تیر 1392, 11:50 صبح
دوستان وقتشه شروع کنیم هرکسی تو زمینه های زیر که میتونه کار کنه بگه
1-طراحی قالب تو فتوشاب
2-تبدیل اون به css و html
3-کمی جون دار تر کردن با جی کوئری
4-دینامیک کردن سایت
5-ساخت کنترل پنل
من هر پنج مورد و کار کردم. ولی اگه بیشتر تخصصی بخواین مورد اول و دوم
کاش عنوان تاپیک رو عوض می کردین، فک نمیکردم از نظر برای طراحی قالب کار به اینجا بکشه
mohamad_torabi
شنبه 29 تیر 1392, 15:30 عصر
من هر پنج مورد و کار کردم. ولی اگه بیشتر تخصصی بخواین مورد اول و دوم
کاش عنوان تاپیک رو عوض می کردین، فک نمیکردم از نظر برای طراحی قالب کار به اینجا بکشه
من هم تاپیک رو برای نظر دهی زدم ولی اینجور شد
دوشنبه 31 تیر 1392, 14:56 عصر
خب چي شد جناب سر گروه يه طرح بدين ديگه منتظريم...
mohamad_torabi
دوشنبه 31 تیر 1392, 18:33 عصر
خب چي شد جناب سر گروه يه طرح بدين ديگه منتظريم...
دوست عزیز ما تا حالا دو طرح داشتیم شما ها رفتید
دوشنبه 31 تیر 1392, 21:48 عصر
والا ما كه نرفتيم ولي خب نميشه كه هميشه on بود كه كار پيش مياد ديگه در ضمن طرح كه زياد داده شده يكيش رو انتخاب كنيد.
و حالا شما كه اين زحمت رو قبول كرديد بايد بگيد چكار كنيم.
مثلا بگيد اول قالب اوليه طراحي بشه بعد هدر و دوستان طرحهايي كه ميزنن رو بزارن يكيش انتخاب شه و كار يواش يواش تكميل بشه.
واقعا اگه اين كار بشه اساتيد هم ميان و تو زدن همين طرحها شركت ميكنن.
mohamad_torabi
دوشنبه 31 تیر 1392, 21:57 عصر
خب دوستان یکی از طرح ها رو انتخاب کنند تا شروع کنیم
IamOverlord
دوشنبه 31 تیر 1392, 22:30 عصر
سلام دوستان!
اون طرحی که گذاشتم رو یه مقدار کامل تر کردم... البته رنگ بندی ها کاملا درست نیست و همچنین محتوا و طرحمون هم قرار نیست دقیقا اینی که گذاشتم باشه...
mohamad_torabi
دوشنبه 31 تیر 1392, 22:41 عصر
طرح خوبیه الان روش مخواهید چیکارا کنید؟
دوشنبه 31 تیر 1392, 23:02 عصر
اين طرح خوبيه من موافقم روش كار كنيم. اول كه اين طرح كلا هم كد نويسيش هم خود طرح بهم ريختس يه كم نظم ميخواد.
چند تا چيز كه همه بايد رعايت كنيم يكي نوشتن توضيحات لازم واسه ي كدها و يا هر كاري كه روش انجام ميديم و بعدي هم اين كه نوشتن هر چيزي سر جاي خودش مثلا كدهاي هدر تو قسمت مربوط به خودش و يا هر كدوم از اجزاي ديگه.
اينايي كه ميگم واقعا لازمه.
مثلا اين طرحي كه آقاي IamOverlord (http://barnamenevis.org/member.php?72921-IamOverlord) لطف كردن زدن رو وقتي كدهاش رو باز كردم خواستم يه تغيير بدم يه ساعت دنبال اون قسمت از كدها كه مثلا مربوط به پنل يا اسليد شو بود ميگشتم.
خلاصه يه نظمو ترتيب بايد از همين اول به كارمون بديم كه بعدن پيچ نخوره.
na_des
دوشنبه 31 تیر 1392, 23:17 عصر
سلام طاعات و عبادات همگی قبول باشه
منم دورادور حواسم به پست ها هست و دوس دارم مشارکت کنم (البته از هفته دیگه )
html , css , photoshop ,corel ... بلدم
البته خیلی در زمینه طراحی وب تجربه ندارم ولی خوشحال میشم بتونم کمکی کنم
IamOverlord
دوشنبه 31 تیر 1392, 23:57 عصر
سلام دوستان!
یه سری توضیحات اضافه کردم... ضمنا اون Slider فایل هاش جدا هست... از این Plugin استفاده کردم: github.com/jcobb/basic-jquery-slider
IamOverlord
سه شنبه 01 مرداد 1392, 00:00 صبح
سلام!
طرح خوبیه الان روش مخواهید چیکارا کنید؟
نمی دونم!!! فقط گفتم کارمون متوقف نشه! نظر دوستان چیه؟ :متفکر:
css-man
سه شنبه 01 مرداد 1392, 00:11 صبح
بچه ها انقدر زمان رو از دست ندید یه پروژه قالبش نهایتا باید 1 روز طول بکشه
عوض این همه بحث و دنبال طرح گشتن شروع کنید یه طرح از ذهن خودتون در بیارید بکشید
خیلی وقت ندارم ولی اگه تا فردابه نتیجه ای نرسیدید من یه طرح میذارم اینجا شروع کنید به طراحی
KinGover
جمعه 03 مرداد 1393, 12:23 عصر
سایتتون که پایینه ؟!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zirend.ir (http://zirend.ir/) بازار کار آنلاین
اگر پروژه ای در دست دارید که برای انجام آن نیاز به کمک دارید یا اگر مهارتی دارید و میخواهید از طریق اینترنت کسب درآمد کنید
پیشنهاد میکنم که به سایت Zirend بزرگترین سایت برون سپاری پروژه سر بزنید.
www.zirend.ir (http://www.zirend.ir/)
دانیال دزفولی
جمعه 03 مرداد 1393, 14:01 عصر
سایتتون که پایینه ؟!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zirend.ir (http://zirend.ir/) بازار کار آنلاین
اگر پروژه ای در دست دارید که برای انجام آن نیاز به کمک دارید یا اگر مهارتی دارید و میخواهید از طریق اینترنت کسب درآمد کنید
پیشنهاد میکنم که به سایت Zirend بزرگترین سایت برون سپاری پروژه سر بزنید.
www.zirend.ir (http://www.zirend.ir/)
بابا دیوونمون کردی جمع کن بساتتو
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.