ورود

View Full Version : کمک برای پورت سریال (RS-232)

St4r-S4t
سه شنبه 23 اسفند 1384, 15:07 عصر
با سلام
من نمونه هایی رو که در سایت بود دیدم ولی به کارم نیومد راستش می دونید من می خوام یه برنامه بنویسم (که قسمتی از یه برنامه دیگس) که فایل softcam.key را به ریسیور منتقل کنه و بیش تر رو استارست کار دارم!!
در ضمن من یه برنامه نمونه گزاشتم(سورس نه به علاوه فایلی که می خوام منتقل کنم!) شاید بتونید کمکی بهم بکنید!
در ضمن در این کابل:
2-3
3-2
5-5
مربوط هست و بعد از اینکه ریسیور رو از کلید پشت روشن کردیم باید انتقال صورت بگیره!
اگر میشه ای به این بنده حقیر کمک کنید....:چشمک:

St4r-S4t
پنج شنبه 25 اسفند 1384, 14:49 عصر
خواهشا کمک کنید!؟!؟

St4r-S4t
پنج شنبه 25 اسفند 1384, 18:20 عصر
کمک..........

St4r-S4t
جمعه 26 اسفند 1384, 08:55 صبح
بابا یکی جواب بده!!

St4r-S4t
شنبه 27 اسفند 1384, 13:06 عصر
.................................یعنی هیچ کس نیست که به من کمک کنه؟!؟

Payman62
شنبه 27 اسفند 1384, 16:17 عصر
بیشـتر توضیح بده که میخوای چی کار کنی. من استارست آپگرید کردم این کابل رو هم که فرمودید دارم ولی خودم استرانگ دارم و اگه بخوام تست کنم رو استرانگ باید تست کنم.

St4r-S4t
یک شنبه 28 اسفند 1384, 09:00 صبح
من می خوام یه برنامه عین Dream Loader که برای ریختن سافت کم کاربرد داره بنویسم!
آیا کسی می تونه به من کمک کنه؟!؟
برنامه رو هم تو پستم گزاشتم!

St4r-S4t
یک شنبه 28 اسفند 1384, 13:20 عصر
خوب حالا چی شد؟

Payman62
یک شنبه 28 اسفند 1384, 15:40 عصر
باید به طرز کار رسیور وارد باشی چون رسیور باید بهت جواب بده. بهتره این سوالو تو سایت های مربوط به ماهواره بپرسی. اینجا فکر نمیکنم در این زمینه کسی تجربه داشته باشه.

St4r-S4t
چهارشنبه 02 فروردین 1385, 10:14 صبح
باید به طرز کار رسیور وارد باشی چون رسیور باید بهت جواب بده. بهتره این سوالو تو سایت های مربوط به ماهواره بپرسی. اینجا فکر نمیکنم در این زمینه کسی تجربه داشته باشه.

من اون درخواست ها رو با گوش دادن به پورت سریال به دست آوردم حالا می تونید به من کمک کنید؟ تمامش رو در فایل زیر گذاشتم:

St4r-S4t
چهارشنبه 02 فروردین 1385, 21:55 عصر
خوب حالا کسی می تونه به من کمک کنه؟

Payman62
پنج شنبه 03 فروردین 1385, 14:01 عصر
من اون درخواست ها رو با گوش دادن به پورت سریال به دست آوردم حالا می تونید به من کمک کنید؟ تمامش رو در فایل زیر گذاشتم:
من در زمینه آپگرید رسیور تجربه دارم ولی در زمینه برنامه نویسی لودر نه . بهتره از سایت های ماهواره ای سوال کنی.

St4r-S4t
پنج شنبه 03 فروردین 1385, 22:20 عصر
بابا من خودم آپگرد کارم و تو سایت های ماهواره ای هم پست دادم ولی اونا همین درخواست هایی رو هم که گذاشتم نمی دوستن!!؟
دیگه باید از فکرش بیام بیرون چون کسی تجربه این کار رو نداره!
ولی اگر کسی تو کار با پورت سریال اوستا باشه با دونستن این درخواست ها می تونه یه کاری بکنه!
باید دنباله این فرد باشم فعلا....

Payman62
پنج شنبه 03 فروردین 1385, 23:02 عصر
آخه این کار یه کار تکیه. کمتر کسی در این زمینه تجربه داره. چون باید بتونه با رسیور ارتباط برقرار کنه و زبون رسیور رو هر کسی نمیفهمه. من که تا حالا از ایرانیا در این زمینه برنامه ندیدم. شاید تو سایت های خارجی به جوابت برسی. همان طور که خودت باید دنبال کسی باشی که این کاره باشه. یاد گرفتی اینجا مطرح کن مام یاد بگیریم.

hjolany
جمعه 04 فروردین 1385, 01:38 صبح
You will use Comm.drv, MSComm.ocx, or MSComm32.ocx, depending on which compiler you are using. For example, in VisualBasic 6.0 Professional or Enterprise editions, first add the MSComm32.ocx to the Toolbox (add the Microsoft Comm Control 6.0 component), then add the control to your form and press F1 (Help).
Visual Basic Programmers Guide to Serial Communications by Richard Grier. Richard's page provides free ActiveX serial components for those that don't have MSComm32.ocx.

VB 6.0 provides VBTerm, a sample terminal emulation application under ..\samples\VB98\MSCOMM.

You can open a port as a file. This example, from comp.lang.basic.visual.misc, opens the printer

Open "LPT1" For Output As #1
Print #1, "Text" & chr$(ascii char)
Close #1
Choose "StandardEXE" option and VB will open the project. Click on the form and name it "frmGPS". In the "Caption" field type "Read GPS". Save the project and the form. Now, you need to add the component that takes care of the communication. This is called Microsoft Communication Control. To add this component, click on "Project" and choose "Components"

Another window will open. Here, look for "Microsoft Communication Control", check it and hit OK.

The control will apear in your project

Click o the small phone icon and put it on your canvas. Click on it and in the "InputLen" field type 128. Now, we are ready to start coding. Double click on your form and the code window will open. In the "Private Sub Form_Load()" type:

txtDisplay.Text = "" 'Enable Port
MSComm1.PortOpen = True 'Open port
MSComm1.Output = "0" + Chr(13) 'Configure Port as Input

When you launch the program, VB will initialize the port. Draw a text box on your canvas and name it txtDisplay. Set the "Multiline" option to TRUE. This is the place where the data comming from serial port is going to be displayed. The next thing you need is a timer. Put a timer on your canvas and name it tmrTimer. In the interval field type 100. Double click on it and in the code window type

txtDisplay.Text = txtDisplay.Text + Chr(13) + MSComm1.Input

The program is ready now. Save everything and make sure that you have some sort of device that sends you some ASCII character through COM1. Here is how data comming from Trimble GPS looks like.

You should not have any problem writing this program. Also, the program can be downloaded from here.

good luck
klo_lord

St4r-S4t
شنبه 05 فروردین 1385, 14:00 عصر
ممنون فکر می کردم کار آسونی اما بعد از اینکه این برنامه رو نوشتم می رم سراغش و اگر موفق شدم می زارم تو همین تاپیک البته امیدم 0 هستش!!