ورود

View Full Version : سوال: چگونگی تنظیماتDNSو Router

usef64
چهارشنبه 26 تیر 1392, 15:28 عصر
با سلام.
دوستان ما در شرکت،سه تاسرور داریم، یکی ایمیل،یکی application و یکی هم AD,...
حالا میخوایم سرورApplicationمون رو،به یک دیتا سنتر ببریم، روی DNS اون دیتا سنتر چه رکوردهایی باید ساخته بشه و چه خط route هایی رو من باید به روترم اضافه کنم؟

hraeissi
چهارشنبه 26 تیر 1392, 15:52 عصر
کافیه پورت برنامه را به سرور شما هدایت کنند و شما هم کاری نکنید و تنها برنامه را با IP مربوطه صدا کنید

usef64
جمعه 28 تیر 1392, 11:12 صبح
قرار شد سرور توی دفتر مرکزی خودمون بمونه و سه تا زیرمجموعه هامون به ما متصل بشن. الان قضیه چه جوری میشه؟ باید حتما valid ip داشته باشم یا با routing میشه؟(البته من با cisco ,... آشنایی ندارم،ببخشید اگه سوالم پرته!)

cybercoder
یک شنبه 30 تیر 1392, 01:38 صبح
قرار شد سرور توی دفتر مرکزی خودمون بمونه و سه تا زیرمجموعه هامون به ما متصل بشن. الان قضیه چه جوری میشه؟ باید حتما valid ip داشته باشم یا با routing میشه؟(البته من با cisco ,... آشنایی ندارم،ببخشید اگه سوالم پرته!)
اگر از اینترنت استفاده کنید برای یک طرف حداقل valid-IP نیاز دارید تا بتوانید یک اتصال جهت ساخت VPN داشته باشید. در این حالت روتینگ ساده کافی هست.
اگر از اینترانت مخابرات استفاده کنید بسته به نوع می توانید به جای routing از switching هم استفاده کنید.
اگر اتصال ها را اترنت تحویل بگیرید من روتربردهای مایکروتیک را در این مورد به جای سیسکو پیشنهاد می کنم. چون تمام امور موردنیاز شما را انجام داده و به نسبت محصولات سیسکو بسیار ارزان تر هستند.

موفق باشید.

usef64
یک شنبه 30 تیر 1392, 17:46 عصر
یعنی اگه روتر بخریم، خط route میخواد یا نه؟ میشه درباره routingو switching یه کم بیشتر توضیح بدید؟

cybercoder
یک شنبه 30 تیر 1392, 21:14 عصر
کلا packet در شبکه هایی که شامل بیش از یک BroadCast Domain هست یا route میشه یا switch
مسیریابی (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B3%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C_% 28%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87%29)
سوئیچینگ
(http://en.wikipedia.org/wiki/Packet_switching)MPLS (http://en.wikipedia.org/wiki/Multiprotocol_Label_Switching)

hraeissi
دوشنبه 31 تیر 1392, 07:22 صبح

با سلام

برای این موضوع پیشنهاد می کنم از یک فایروال استفاده نمائید سپس از ISP خود تعدادی IP درخواست کنید ،یکی از آن IP ها را به فایروال بدهید و سپس به سادگی درخواستهای دریافتی برای سرور فوق را به سرور مربوطه هدایت نمائید
برخی از فایروال ها مانند فورتی گیت محیط ساده ای دارد که شما میتوانید این کار را انجام دهید .

cybercoder
دوشنبه 31 تیر 1392, 13:09 عصر
برای این موضوع پیشنهاد می کنم از یک فایروال استفاده نمائید سپس از ISP خود تعدادی IP درخواست کنید ،یکی از آن IP ها را به فایروال بدهید و سپس به سادگی درخواستهای دریافتی برای سرور فوق را به سرور مربوطه هدایت نمائید
برخی از فایروال ها مانند فورتی گیت محیط ساده ای دارد که شما میتوانید این کار را انجام دهید .
این راه حل بسیار گزاف و ناکارآمد است. اگر از بستر اینترنت استفاده شود نیاز به تعداد validIP نیست. (هر چند هیچ سرویس دهنده ای تا جایی که بتواند به تعداد در اختیار کاربر نمی گذارد) حتی نیاز به یک عدد Valid-IP ثابت هم نیست!
این کار بسادگی با یک PPPTP Server یا یک L2TP Server و ... چه بر روی یک مسیریاب ارزان قیمت و چه بر روی یک ماشین ویندوزی یا لینوکسی امکان پذیر هست و اصلا نیاز به IP ثابت هم ندارد. ( نیاز به استفاده از فایروال های گرانقیمت نطیر Cyberoam یا محصولات FortiNet هم نیست که اساساً فلسفه وجودیشان برای کارهای دیگریست که این مسائل ساده را هم پشتیبانی می کنند!)
البته بر روی سرویس های اینترانت مخابرات که خیلی ساده تر هست به شما IP Invalid میدهند که داخل کشور route اش برقرار هست.