ورود

View Full Version : سوال: کدوم زبانه برنامه نویسی

mohamad_torabi
چهارشنبه 26 تیر 1392, 20:41 عصر
سلام
من تا الان فقط قالب کار کردم و از طراحی قالب هم خوشم میاد میخواستم بدونم طراحی قالب رو همینطور انجام بدم و مهارت کسب کنم یا اینکه برم یک زبان برنامه نویسی رو شرو کنم و شما چه زبانی رو پیشنهاد میکنید

soroush.r70
چهارشنبه 26 تیر 1392, 21:43 عصر
خوب تو ایران برای اینکه بتونی کار کنی باید آچار فرانسه باشی با طراحی قالب هم می تونی درآمد بدست بیاری ولی درآمدی که یک برنامه نویس وب بدست میاره با یک طراح وب قابل مقایسه نیست.

برای انتخاب زبان برنامه نویسی به نظرم آخر خودت باید تصمیم بگیری.

من خودم php کار می کنم php رو بدلیل انعطاف و قابلیت مانور و سرعتی بالایی که داره انتخاب کردم.

s2/mri
چهارشنبه 26 تیر 1392, 23:28 عصر
سلام

به نظر من بچسب به طراحی وب. بیشتر HTML و CSS کار کن. دنبال یادگیری Jquery باش. حتی طراحی قالب با فتوشاپ

من خودم PHP کار میکنم ولی اونقد برام لذت طراحی کردن و نداره.

با نظر دوستمون مخالف نیستم ولی موافق هم نیستم . متاسفانه شرایط کاری تو ایران طوریه که باید همه فن حریف باشی یا به قول دوستمون اچارفرانسه

ولی! این کار باعث میشه کار گروهی به شدت کاهش پیدا کنه

وقتی شما هم PHP یاد داری. هم HTML و CSS و Jquery دیگه چه نیازی به نفر دوم هست...!

اگه هم بخوایم از نظر درامد به قضیه نگاه کنیم که به نظر من وقتی ادم یه کاری رو با علاقه انجام میده. درامدش اصلا واسش مهم نیست

بازم تصمیم با خود شماست. موفق باشی

parsboy
چهارشنبه 26 تیر 1392, 23:37 عصر
سلام
من تا الان فقط قالب کار کردم و از طراحی قالب هم خوشم میاد میخواستم بدونم طراحی قالب رو همینطور انجام بدم و مهارت کسب کنم یا اینکه برم یک زبان برنامه نویسی رو شرو کنم و شما چه زبانی رو پیشنهاد میکنید
باسلام اگرنظربنده رو میخوای تا همین جا که طراحی یادگرفتی بسه میتونی ازپس کارهات بربیای.
به نظربنده بروسراغ php ضررنمیکنی.موفق باشید.

qartalonline
چهارشنبه 26 تیر 1392, 23:42 عصر
هر چقدر میتونید یاد بگیرید چه بهتر .
اگه میخواید طراح بشید چه بهتر کمی هم درباره زبانهای برنامه نویسی بدونید اینجوری کیفیت طراحی شما بیشتر میشه .
اگه میخواید برنامه نوس بشید چه بهتر که در مورد کد نویسی html اطلاعاتی داشته باشید.

خودتون رو محدود نکنید.

سعی کنید حداقل در یک مورد (مثلا طراحی یا برنامه نویسی یا ..) متخصص باشید و بقیه موارد رو در حد متوسط بلد باشید.

r4hgozar
پنج شنبه 27 تیر 1392, 11:45 صبح
به نظر من اول تو طراحی خودت رو به سطح خوبی برسون.
بعد برو سراغ برنامه نویسی وب.