ورود

View Full Version : Warning مربوط به Relative Layout

reza_devel0per
پنج شنبه 27 تیر 1392, 10:58 صبح
با عرض سلام، بنده روی فرم از یک Relative Layout استفاده کردم و دو تا شئ TextView هم روش قرار دادم.
اما علرغم اجرای برنامه، همیشه یک علامت هشدار که شامل متن زیر هستش، توی پروژه وجود داره :

This RelativeLayout layout or its LinearLayout parent is useless
می خواستم بدونم دلیل این هشدار چیه؟ من که دو تا شئ روی Relative قرار دادم!

مرسی

hamid_hr
پنج شنبه 27 تیر 1392, 11:48 صبح
نميدونم دليلش چي هست ولي وقتي relative ميزاريم اين هشدار مياد

hamyd_reza
پنج شنبه 27 تیر 1392, 12:12 عصر
----------

reza_devel0per
پنج شنبه 27 تیر 1392, 14:49 عصر
برای من زمانی این پیام میاد که تو layout اصلی layout دیگه ای هم داشته باشم و حتی ازش استفاده کرده باشم ، اگه شما فقط یک layout دارین نباید این پیام بیاد

فکر کنم مشکل رو متوجه شدم! چون من روی Layout اصلی فرم ، یه Relative Layout دیگه گذاشتم!مشکل از همینه؟!

rubiks.kde
یک شنبه 30 تیر 1392, 01:00 صبح
فکر کنم مشکل رو متوجه شدم! چون من روی Layout اصلی فرم ، یه Relative Layout دیگه گذاشتم!مشکل از همینه؟!

بله دقیقا مشکل همین هست وارنینگ به این خاطر هست که یکی از layout ها هیچ تاثیری نداره

reza_devel0per
چهارشنبه 02 مرداد 1392, 12:08 عصر
میشه یه توضیح کلی در مورد Relative Layout بدید؟
اینکه آیا نمیشه در طراحی یک فرم (روی Relative Layout اصلی) یکی دیگه استفاده کرد؟ اگه میشه چه مواقعی بکار میره و چطوری؟!

darkenerboy
چهارشنبه 02 مرداد 1392, 20:55 عصر
میشه یه توضیح کلی در مورد Relative Layout بدید؟
دوست عزیز Relative Layout یکی از Layout های طراحی هستش
شما اگه قسمت 5 آموزش های آقای کمالان (http://www.kamalan.com/) رو نگاه کنی (زبان : فارسی شیرین)
با همش به خوبی آشنا میشی.

اینکه آیا نمیشه در طراحی یک فرم (روی Relative Layout اصلی) یکی دیگه استفاده کرد؟
"میشه"

برای راحتیه کار طراحی شما بهتر هستش که اول طرحت رو روی یک کاغذ بکشی و بعد اون رو توی xml پیاده سازی کنی !
اینجوری خیلی سریع تر و بدون اشتباه پیش میری

اگه میشه چه مواقعی بکار میره و چطوری؟!
این بستگی داره به همون طراحیه شما دیگه !