View Full Version : کدام زمینه رو انتخاب کنم ؟
Amir 2010a
جمعه 28 تیر 1392, 08:31 صبح
سلام
راستش ماه قبل من موضوعی رو دیدم که حالم از هر چه رشته مهندسی و رشته خودم بود بهم میخوره
طرف برای نصب ویندوز 7 تومن میگرفت تازه مهندس نرم افزار بودش
و یا یکی دیگه یک برنامه با سی شارپ طراحی کرده بود فکر هم نمی کنم بخواد در مقیاس تجاری بفروشه قیمت 15 هزار تومن گرفت
+ مشکلات کپی رایت و وجود نرم افزارهای خارجی
من که در رشته نرم افزار مردد شدم به نظر شما بازار کاری شبکه چه جوریه ؟
storm_saeed
جمعه 28 تیر 1392, 13:04 عصر
خب منم خیلی ها رو میشناسم که نرم افزار خوندن و برنامه هاشونو باقیمت بالا میفروشن ربطی نداره مگه هرکی نرم افزار خونده باشه حتما یه برنامه نویس حرفه ای هست شاید طرف فقط یه مدرک گرفته
مهم علاقه شماست نه اینکه ببینید کدوم بازار کارش خوبه الان شما دارید فقط به این فکر میکنید کدوم بازار کار داره آیا مثلا شما به شبکه علاقه دارید ؟ کشش این کار رو دارید ؟ ازش خسته نمیشید ؟ و...
درمورد شبکه خب اگه واقعا قوی باشید تو این زمینه خیلی چول توش هست همونطور که اگه تو نرم افزار قوی باشید
hamidhws
جمعه 28 تیر 1392, 16:38 عصر
خب منم خیلی ها رو میشناسم که نرم افزار خوندن و برنامه هاشونو باقیمت بالا میفروشن ربطی نداره مگه هرکی نرم افزار خونده باشه حتما یه برنامه نویس حرفه ای هست شاید طرف فقط یه مدرک گرفته
مهم علاقه شماست نه اینکه ببینید کدوم بازار کارش خوبه الان شما دارید فقط به این فکر میکنید کدوم بازار کار داره آیا مثلا شما به شبکه علاقه دارید ؟ کشش این کار رو دارید ؟ ازش خسته نمیشید ؟ و...
درمورد شبکه خب اگه واقعا قوی باشید تو این زمینه خیلی چول توش هست همونطور که اگه تو نرم افزار قوی باشید
گویا دوستان خیلی از مرحله پرتن گفتم یه شفاف سازی کنم,
ببین دوست عزیز توی مملکتی که تولید ارزی محدودی داره یه عده فقط و فقط با گرفتن حق من و تو صاحب جایگاه میشن شک نکن!
ربطی هم به تخصص نداره , شما کلا 2 تا انتخاب بیشتر نداری : 1- کارافرینی 2-کاریابی
توی مورد اول شما به سرمایه اولیه نیاز داری . اگه اونو داشته باشی تقریبا دیگه نیاز زیادی هم به تخصص نداری
مورد دوم که مورد بحث خیل عظیم قشر برنامه نویس و حتی مردم هست به دلیل عوامل کثیفی مثل پارتی بازی , دلالی و خیلی مسائل دیگه مثل موقعیت کم شغلی بدلیل زیر ساخت اشتباه باعث میشه که فقط یه عده خیلی محدود در جایگاه درستشون قرار بگیرن و اکثریت جمیع در جایگاه واقعی خودشون قرار نگیرن و به نوعی احساس هدر رفتگی بهشون دست بده.
--------------------------------------------------------
نمیخوام مثل بقیه همه تقصیرارو گردن دولت و دولتمردان بندازم چون خیلی عوامل دست به دست هم دادن تا این شرایط بر جامعه حاکم بشه.
darknes666
جمعه 28 تیر 1392, 21:37 عصر
به نظر من اصلا درآمد خوبی نداره.
UfnCod3r
جمعه 28 تیر 1392, 22:20 عصر
من خودم شخصاً فردی رو می شناسم که از کاهای نرم افزاری روزی 200 میلیون تومان در آمد داره.
می تونی حرفتو ثابت کنی ؟
R_Rajaee_Rad
شنبه 29 تیر 1392, 02:40 صبح
روزی 200 میلیون؟؟
احتمالا با استیو جابز وطنی طرفیم!:لبخند:
SlowCode
شنبه 29 تیر 1392, 05:28 صبح
به نظر من اصلا درآمد خوبی نداره.
داداش شما کلا افکار و نظراتت Darkness هست!!!
عزیز من شما مگه به صورت تجاری وارد بازار شدی که نظر میدی؟ و میگی که اثلا درآمد خوبی نداره؟
کسانی که تو این زمینه چندین سال کار کردن میگن آدم اگه زرنگ باشه میتونه کلی پول در بیاره!
یه نمونش اقا شاهین هست که خیلی از من و شما بیشتر تجربه داره تو این زمینه!
نمیدونم چه حکمتی داره ولی هرجا سخن از مباحثه است نام جناب darkness می درخشد:قهقهه:
hamidhws
شنبه 29 تیر 1392, 05:55 صبح
والا من خودم هم شرکت هایی میشناسم که با تعداد کمی کارمند (بعضا زیر 10نفر!) قراردادهای کلان میلیاردی میبندن ! (یه نمونه شرکت x بود که از نزدیک میشناختم و 1 ماه پیش یه قرارداد 13 میلیاردی بست (داخلی) )
برای گرفتن این نوع قراردادها شما باید توی مناقصه برنده بشید که کار اسونی هم نیست! و همچنین احتیاج به لابی ونفوذ بالای داره و احتمالا مجبورید سیبیل چند نفر رو هم چرب کنید!اینو گفتم تا پست قبلیمو تایید کرده باشیم که بدون پارتی یا نفوذ یا قدرت خاص شما نمیتونید توی این بازار دووم بیارید!
اگر هم بخوای فروش انبوه انجام بدی (برای مصارف داخلی) معمولا گزینه های زیادی نداری (بدلیل وجود نمونه های متعدد و مجانی خارجی !)
-----------------------
این بحث فروش نرم افزار توی ایران بود.
اما بحث it فقط به نرم افزار محدود نمیشه! شما از طریق وبسایت و تبلیغات (ppc ,..) میتونید درامدی بعضا بیشتر از نرم افزار هم کسب کنید ! اکثر بزرگان و ثروتمندان بزرگ دنیا همین رویه رو پیش گرفتن = زاگربرک , لری پیج و سرگئی برین و..
خوبی این روش اینه که شما احتیاج به فروش فیزیکی محصول خودتون ندارید و همچنین نگرانی بابت کرک و کپی نرم افزارتون نخواهید داشت! تنها چیزی که نیاز دارید خیل عظیم بازدید کننده هست!
اما متاسفانه هیچ سیستم هدفمندی توی ایران برای حمایت و گسترش بهینه این مهم پا به عرصه نگذاشته و اکثر کسانی که سایت های فارسی زبان (منظور برای بازدید داخلی) روبرای کسب درامد انتخاب میکنن در اکثر موارد بار ورشکستگی روبرو میشن (میزان درامد از میزان هزینه کمتر میشه)
--------------------------
این مبحث رو توی تاپیک مجاور هم بازگو کردم و شرکتی مثل گوگل رو مثال زدم که چگونه سیستم مفیدی برای حمایت از این مهم پیاده سازی کرده که سود شما رو تضمین کنه!
------------------------
به طور کلی بخوام نتیجه گیری کنم : کسانی که به هر نحوی توی این مملکت بخوان از راه تولید صرفا داخلی به درامد قابل قبولی برسن اکثرا با شکست روبرو میشن که 2 دلیل عمده داره:1-کشور ما ارز محدودی داره و وقتی شما صرفا روی تولید داخلی سرمایه گذاری میکنید بدلیل اینکه تمام بازگشت سرمایه شما روی ارز داخلی محدود شده بعد از مدتی با کمبود نقدینگی و در نهایت ورشکستگی مواجه میشید .
برای حل این مشکل هم باید سیستم مدیریت مربوطه از اول بازنویسی بشه جون مشکل کار ریشه ایه!
ولی برای کسانی که میخوان توی این بازار اشفته خودشون رو از منجلاب بدبختی بیرون بکشن پیشنهاد میکنم که رو به سیستم غربی بیارن و سعی کنن از اون طریق کسب درامد کنن , که هم ارز وارد مملکت بشه هم مشکلاتی که در بالا بهشون اشاره کردم رو نداشته باشید, (مثالش رو هم در تاپیک مجاور زدم)
موفق باشید
BORHAN TEC
شنبه 29 تیر 1392, 10:35 صبح
می تونی حرفتو ثابت کنی ؟
شک نکن. 100%
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.