View Full Version : انجام پروژه با کتاب MVC آقای بهروز راد
resident
شنبه 29 تیر 1392, 12:53 عصر
سلام.
دوستان من میخوام پروژه ای رو با MVC انجام بدم.
به نظر دوستانی که کتاب MVC4 آقای بهروز راد رو خوندن ، با خوندن این کتاب میشه پروژه رو انجام داد؟ کتاب کاربردی نوشته شده یا نه فقط دستورات و مثالهای ساده توش هست.
سپاس
SianiD
یک شنبه 30 تیر 1392, 11:46 صبح
سلام
راستش من قبل از اینکه این کتاب رو بخونم با MVC پروژه درست کرده بودم اما همیشه به عنوان یه منبع خوب بوده ، یه جورایی قابل فهم نوشته شده نه مثل کتابهایی که فقط ترجمه میشن
kingmech
یک شنبه 30 تیر 1392, 16:00 عصر
ولی بنده برعکس دوستان فکر میکنم و از این کتاب راضی نبودم
چند فصل اول که تمرکز کامل بر روی linq و دستورات غیر رسمی .net به شخصه راضی نبودم
یک کتاب متوسط رو به پایین
alireza6282
یک شنبه 30 تیر 1392, 17:14 عصر
با سلام
من چون خیلی سریع میخواستم mvc یاد بگیرم راه انداز خوبی بود
فقط سرنخ ها رو سریع بهت میده خودت باید عناوین رو مفصل مطالعه کنی
resident
یک شنبه 30 تیر 1392, 23:31 عصر
منم مبخوام خیلی خیلی سریع MVC رو یاد بگیرم.....
meysam99
دوشنبه 31 تیر 1392, 17:18 عصر
سلام
من الان بیشتر کتاب رو خوندم. کتاب کتاب خوبیه اگه بگی بعد از مطالعه کتاب میتونی برنامه نویسی کنی نه نمیشه ولی کلیات و امکانات mvc رو به خوبی میشناسی و در آینده از امکانات میتونی به خوبی استفاده کنید. برای من که asp.net کار میکنم واقعا مفید بود.
forestasphalt
دوشنبه 31 تیر 1392, 21:47 عصر
به نظرم این کتاب یکی از بهترین ترجه و مولف ها هست ولی با متکی به این کتاب نمیشه پروژه رو انجام داد
چون مباحثی که در ساخت پروژه اونم در سطح مبتدی هست رو نمیشه با این کتاب انجام داد بیشتر به درد کسایی میخوره که مطالبی از mvc به صورت پراکنده خوندن و میخوان اطلاعات خودشون رو تکمیل تر کنن
resident
دوشنبه 31 تیر 1392, 22:54 عصر
بله فرمایش شما کاملا صحبحه. من کتابی رو ندیدم که با کمک اون بشه یه پروژه رو کامل انجام داد.
اما اینکه مفاهیم رو واضح گفته باشه و همه زمینه ها رو دربربگیره کافیه.برای توضیحات تکمیلی تر دیگه باید سرچ کرد و نمونه سورس دید و ...
از همه دوستان مجددا تشکر می کنم.
resident
چهارشنبه 02 مرداد 1392, 18:47 عصر
دوستان امروز کتاب رو خریدم.
4 فصل اولشو خوندم.
به نظر میاد برای اونایی که تازه میخوان MVC رو یاد بگیزن خوبه.
سعی می کنم چند هفته آینده هم فید بک بدم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.