View Full Version : مشکل در شماره جدول
pakan20009
شنبه 29 تیر 1392, 15:05 عصر
سلام
من زمانی که در یک جدول اطلاعات درج و حذف می کنم شماره id ئشد بهم میریزد
از( identity(1,1 هم استفاده میکنم برای فیلد id باز همین مشکل را دارم باید چکار کنم که بعد از درج و حذف شماره ها مرتب باشد؟
ممنون میشم در همین تاپیک راهنمایی کنید.
fakhravari
شنبه 29 تیر 1392, 16:33 عصر
شماره ها مرتب باشد يعني چي؟
محمد سلیم آبادی
یک شنبه 30 تیر 1392, 05:35 صبح
سلام
بوجود آمدن Gap بین مقادیر IDENTITY به دلایل مختلف رخ میده که یک از آنها حذف سطرهای میانی است. هیچ کاریش هم نمیشه کرد. تنها مساله ای که مطرح هست استفاده از فضاهای خالی برای درج های بعدی است.
سوالی که من از شما دارم این است که چرا به همچین چیزی نیاز دارید؟ مثلا چیزی شبیه به شماره ردیف؟
pakan20009
یک شنبه 30 تیر 1392, 14:42 عصر
سلام
من میخوام موقع نمایش اطلاعات جدولم اعداد از 1 شروع و به ترتیب باشد(منظور بعد از درج و حذف) . باید چکار کنم؟
parvizwpf
یک شنبه 30 تیر 1392, 15:03 عصر
اگه توی گزارش اینو میخواید که خود گزارش همچین یلدی مهیا میکنه اگ توی گرید میخواید که معمولا نیازی ندارید. یا اینو ببینید
http://www.c-sharpcorner.com/uploadfile/santowebster/how-to-add-an-autonumber-column-in-a-datagridview/
محمد سلیم آبادی
یک شنبه 30 تیر 1392, 15:30 عصر
من میخوام موقع نمایش اطلاعات جدولم اعداد از 1 شروع و به ترتیب باشد(منظور بعد از درج و حذف) . باید چکار کنم؟ شما از ستون identity فقط به این منظور استفاده می کنید؟ این اشتباه هست چرا که عموما از این خصیصه به عنوان کلید اولیه در نظر گرفته می شود و جداول دیگر نیز به این مقادیر ارجاع دارند.
اگر میخواهید این مقدار در query تولید بشه راهش استفاده از تابع row_number است چیزی شبیه به این:
select row_number() over(order by your_column_name) as rank, * from table_name
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.