View Full Version : سوال در مورد App_Start و Filters در MVC
merlin425
شنبه 29 تیر 1392, 16:23 عصر
سلام دوستان من میخواستم اگه منبعی میشناسید که من بتونم در مورد کلاسهای موجود در پوشه های App_start و Filters در MVC اطلاعاتی کسب کنم لطف کنید بهم معرفی کنید در این حد که من بتونم بفهمم اینا چی هستن و اگه Error داشتن برطرف کنم مخصوصآ متد SimpleMembershipInitializer از کلاس InitializeSimpleMembershipAttribute توی پوشه ی Filters که خیلی واسم دردسر ایجاد کرده
merlin425
شنبه 29 تیر 1392, 23:24 عصر
دوستان کسی منبعی رو نمیشناسه
parvizwpf
یک شنبه 30 تیر 1392, 14:32 عصر
منبعی نیاز نیست اگه دقت کرده باشید اونها کلاسهای تنظیمات اولیه برنامه هستند. مثل تنظیمات روتینگ ، باندلینگ، فیلترها، و یا تنظیمات مربوط به استفاده از وب سرویسها. اون فایلی که اشاره میکنید مربوط به سیستم authentication پیش فرض خود ویژوال استودیو هست. مشکلتون باهاش چیه؟
merlin425
یک شنبه 30 تیر 1392, 21:55 عصر
بله درست میگید تنظیمات پروژه هست من معمولآ پروژه ها رو از نوع Internet Application ایجاد میکنم بعد قسمت هایی رو که نمی خوام رو پاک می کنم مثل Controller ها و View ها به صورت پیش فرض خودش یک کلاس Context ایجاد کرده و ازش تو متدی که بالا گفتم استفاده کرده ولی من میخوام کلاسای اونو پاک کنم متناسب با پروژه خودم بنویسم وقتی کلاس اونو پاک می کنم Error دارم به طور کل بخوام بگم من از مسایلی که شما در بالا گفتین فقط وب سرویس ها رو میشناسم وباهاش مشکلی ندارم یه منبعی می خواستم که همین موارد و تنظیم کردنشونو توضیح بده
parvizwpf
چهارشنبه 02 مرداد 1392, 01:58 صبح
شما بجای internet app از basic استفاده کنید که اون داستانهای بالا رو نداره کنترلر نداره ویو نداره ممبرشیپ نداره. حالا با خیال راحت بشینید هر کاری میخواهید انجام بدید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.