ورود

View Full Version : ذخیره همزمان چند رکورد

AlfaDlta
شنبه 29 تیر 1392, 16:46 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیزم. من عضو جدید سایت هستم راستش به خاطر سوالی که داشتم عضو شدم خیلی تو سایت گشتم ولی چیز خاصی پیدا نکردم. سوالم اینه تعداد نامشخصی رکورد برای ثبت داریم که کاربر اونارو از طریق Text در فرم وارد کرده حالا برای ثبت همزمان و همچنین تهیه گزارش از این رکوردها چه روشی وجود داره؟
ممنون می شم عضو جدیدتونو تنها نذارین

master13111
شنبه 29 تیر 1392, 21:53 عصر
سلام بر شما دوست عزیز. به جمع برنامه نویس خوش آمدید.
سوالتون نامفهمومه. چجوری از طریق تکست و وارد چه فرمی کرده اید که وارد جدول نشده؟ لطفا کاملتر توضیح دهید و اگه نمونه بذارین که بهتر تر

AlfaDlta
یک شنبه 30 تیر 1392, 08:57 صبح
107643http://barnamenevis.org/Documents and Settings\karimih.AQL\My Documents\My Pictures\Form.bmpببینید من یک فرم که دارای 3 تب است طراحی کردم. بعد در تب دوم که برای ثبت فعالیت های انجام شده کاربر هست 6 تا تکست برای ورود اطلاعات گذاشتم که ممکن کاربر یکی شو پر کنه یا هر شش تاشو حالا چون این اطلاعات باید در جدول همزمان ثبت بشن (هر کاربر یک شماره شناسایی یکتا دارد) مشخص نیست چند تاشو پر میکنه. سوالم اینه من این اطلاعات رو چطوری ثبت و گزارش بگیرم. ممنون میشم دوستان کمک کنن و سریع تر پاسخ بدن

pooria2c
یک شنبه 30 تیر 1392, 09:56 صبح
ببینید من یک فرم که دارای 3 تب است طراحی کردم. بعد در تب دوم که برای ثبت فعالیت های انجام شده کاربر هست 6 تا تکست برای ورود اطلاعات گذاشتم که ممکن کاربر یکی شو پر کنه یا هر شش تاشو حالا چون این اطلاعات باید...
سلام دوست عزیز، شما کافیه یه جدول دیگه واسه پاسخ دادن به این سوال ها طراحی کنید که جواب فرم توی اون ثبت می شه (به همراه فیلدی که به جدول کاربری متصله یعنی کلید خارجی!). حالا بعد از اتمام پر کردن فرم کاربر کافیه روی دکمه ذخیره کلیک کرده، حالا شما توی یه حلقه بررسی می کنی که کاربر کدام فیلدها رو وارد کرده و اون توی جدولت ذخیره می کنی، و موقعی هم که خواستی اطلاعاتت رو نمایش بدی بر اساس کد کاربری این کار و انجام می دی!!!

اگه متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم!

موفق باشی

AlfaDlta
یک شنبه 30 تیر 1392, 10:16 صبح
اینکارو کردم یعنی برای تب اول و سوم یک جدول ایجاد کردم که اطلاعات دراون ذخیره میشه و برای تب دوم یک جدول دیگه که کد شناسایی کاربر کلید خارجی اونه و با جدول اولی ارتباط یک به چند داره حالا مشکل من همین کد نویسی VBA هستش که ممنون میشم راهنمایی کنین

com12151337
یک شنبه 30 تیر 1392, 12:17 عصر
سلام
از طریق یک ساب فرم اقدام کن یعنی فایل دوم که بی نهایت هست تبدیل به یک ساب فرم بشه بصورت خودکار کدهای یکی میشه و ذخیره میشن اگر بصورت تب میخواهی انجام بدی باید دومی تب را در تب اولی بیاری که بشکل یک ساب فرم بشه

AlfaDlta
یک شنبه 30 تیر 1392, 12:36 عصر
سلام
متوجه توضیح شما نشدم. همینطوری و با همین شکل راهی نداره. چون اینطوری کاربر راحت تر میتونه اطلاعات وارد کنه. فکر میکنم چند خط کد برای ذخیره فعالیت ها کافی باشه که اونو من موندم. بازم ممنون از راهنمایی دوستان منتظرم.

AlfaDlta
دوشنبه 31 تیر 1392, 14:32 عصر
سلام به دوستان. فکر نمی کنم برای اساتید سوال سختی باشه که هیچکدوم جواب نمیدن. بیصبرانه منتظر راهنمایی شما هستم ناامیدم نکنید.

AlfaDlta
سه شنبه 01 مرداد 1392, 12:56 عصر
ظاهرا دوستان فقط خواننده مطالب هستند و کسی زحمت راهنمایی به خودش نمیده. این همه عضو و این مه بازدید کننده واقعا جای تاسف داره. دوستان دریغ نکنن.