PDA

View Full Version : سوال: شرکتهای بزرگ طراحی وب سایت ایران رو معرفی کنید

idocsidocs
یک شنبه 30 تیر 1392, 01:22 صبح
من با چندتا شرکت در ارتباط بودم و بعضی از اونها می گفتن که 30 نفر پرسنل دارن! آیا چنین شرکتهایی توی ایران هست که با این تعداد پرسنل خدمات طراحی وب سایت ارائه بدن؟

لطفا شرکتهای بزرگی که می شناسید رو معرفی کنید و بگید که تعداد پرسنلشون چند نفره.

storm_saeed
یک شنبه 30 تیر 1392, 20:49 عصر
پرسنل 30 نفره بوده ولی صرفا درزمینه طراحی نبوده مثلا یک عده بخش برنامه نویسی و یک عده بخش طراحی یک عده بخش پشتیبانی و یک عده هم در زمینه خدمات اینترنتی
شرکت بیان تا اونجا که میدونم 35 یا بیشتر پرسنل داشته و پروژه هاشون تو سایت bayan.ir هست شرکت ارمیتس (http://www.armitis.com/) هم شرکت خوبی در زمینه طراحی وب هست

idocsidocs
یک شنبه 27 مرداد 1392, 15:53 عصر
پرسنل 30 نفره بوده ولی صرفا درزمینه طراحی نبوده مثلا یک عده بخش برنامه نویسی و یک عده بخش طراحی یک عده بخش پشتیبانی و یک عده هم در زمینه خدمات اینترنتی
این شرکت فقط طراحی وب سایت انجام می ده یا کارای دیگه ای هم انجام می دن؟

mohamad_torabi
دوشنبه 28 مرداد 1392, 18:38 عصر
من با چندتا شرکت در ارتباط بودم و بعضی از اونها می گفتن که 30 نفر پرسنل دارن! آیا چنین شرکتهایی توی ایران هست که با این تعداد پرسنل خدمات طراحی وب سایت ارائه بدن؟

لطفا شرکتهای بزرگی که می شناسید رو معرفی کنید و بگید که تعداد پرسنلشون چند نفره.
به نظر من مهم نیست 30 نفر باشن یا 1 نفر مهم کیفیت کاره مثلا 1000 نفر باشن ولی کار خوبی ارائه ندن به چه درد میخوره

idocsidocs
دوشنبه 28 مرداد 1392, 19:46 عصر
به نظر من مهم نیست 30 نفر باشن یا 1 نفر مهم کیفیت کاره مثلا 1000 نفر باشن ولی کار خوبی ارائه ندن به چه درد میخوره
30 نفر رو باید بتونن تامین کنن و اگر واقعا 30تا پرسنل داره حتما کارشون رو حرفه ای انجام می دن.