View Full Version : سوال: قیمت گذاری روی قالب
مهسانوروزی
یک شنبه 30 تیر 1392, 15:42 عصر
سلام به همه دوستان
من یک قالب برای یک فروشگاه درست کردم، عکس های سمت چپ قسمت هدر به صورت اسلایدشو هستند و همچنین عکس های تبلیغات(اسلایدشو توسط jquery ساختم)
لطفا روی قالب قیمت گذاری کنید
ممنون
mohamad_torabi
یک شنبه 30 تیر 1392, 16:45 عصر
سفارش گرفتید ساختید یا خودتون ساختید که بعدا بفرو شیدش؟
مهسانوروزی
یک شنبه 30 تیر 1392, 17:01 عصر
سفارش گرفتم
mohamad_torabi
یک شنبه 30 تیر 1392, 17:18 عصر
اگه فقط قالب باشه تو 250 تومن اگه سایت کامل باشه 600 تومن این نظر منه
r4hgozar
یک شنبه 30 تیر 1392, 17:20 عصر
سلام.
به نظر من 300 تا 400.
sepehr2121
یک شنبه 30 تیر 1392, 22:38 عصر
یه سوالم من دارم...!!
اگه همین قالب برای فروش باشه (سفارشی نباشه) قیمتش چنده...!:لبخندساده:
storm_saeed
یک شنبه 30 تیر 1392, 22:49 عصر
چه قیمت های عجیبی میدیدا اینجا ایرانه
همین قالب رو شایدم بهترشو با 100 -150 انجام میدن
اگه سیستم فروشگاهیشم نوشته باشید بستگی داره اگه با سیستم های رایگان باشه با قالب میشه 350-400
اگه از پایه بنویسن قیمتش از 1.5میلیون شروع میشه به بالا
mohamad_torabi
یک شنبه 30 تیر 1392, 23:08 عصر
اگه سیستم فروشگاهیشم نوشته باشید بستگی داره اگه با سیستم های رایگان باشه با قالب میشه 350-400
چرا هرچی میشه میگید اینجا ایرانه بستگی به کار طرف داره نه اینکه چون اینجا ایرانه باید 100 گرفت شاید یکی بتونه اینو 1 ملیون بفروشه یکی 100
storm_saeed
یک شنبه 30 تیر 1392, 23:34 عصر
چرا هرچی میشه میگید اینجا ایرانه بستگی به کار طرف داره نه اینکه چون اینجا ایرانه باید 100 گرفت شاید یکی بتونه اینو 1 ملیون بفروشه یکی 100
دوست عزیزدرسته تو ایران کارهای بزرگ و میلیونی هم انجام میشه ولی تابه حال چند قالب برای شرکت ها یا افراد طراحی کردید توی چندتا سایت رفتید که توشون فعالیت هایی درزمینه طراحی وب بوده؟؟
توبازاری که کسی یک کار مشابه رو با قیمت پایین انجام میده شما برید قیمت میلیونی بدید حتما هم میان میخرن!!
درسته کار طراحی وب ارزشش این قیمت ها نیست ولی بعضی از ما ها کارامون یا کپی برداریه یا کیفیت خوبی نداره همین کپی برداریا باعث شده قیمت طراحی پایین بیاد
درضمن این قالب بالای 200 نمی ارزه که روش دارید 1 میلیون قیمت میدید! بهتره قبل از جبهه گرفتن یکم به فضای ایران آشنا باشید . به عنوان مثال این قالب که دوستمون طراحی کرده موارد مشابه این خیلی تو سایت های ایران وجود داره که خیلی ها این هارودانلود کردن و با تغییر کوچیک به اسم طراحی اختصاصی قالب میفروشن
کاری که قیمتش بالا باشه توش باید ایده جدید برای جذب بازدید کننده پیدا بشه اگه همچین چیزی بود درسته میتونید قیمت بالا براش بزارید
mohamad_torabi
یک شنبه 30 تیر 1392, 23:39 عصر
بله واقعا با حرفتون موافقم درضمن معذرت میخوام به خاطر لحن حرف زدنم اگه ایده باشه پول هم هست دوستان تا حالا شده کسی ایده به ذهنش برسه و عملی نکنه من تا به حال کلا یه ایده داشتم که تکراری بود یعنی ایده هم نمیشه گفت اصلا چه جوری باید ایده بسازیم یا بگیریم؟
storm_saeed
دوشنبه 31 تیر 1392, 00:07 صبح
ایده ساختن روشی براش نیست ولی میشه از راه تجربه و تحقیق به ایده برسیم یا میشه از خیلی از ایده های موفق ایده بگیریم
اگه ایدتون تکراریه اول ببینید تعداد کسایی که این ایده رو داشتن کم بوده یا زیاد اگه زیاد بود بیخیالش شید بهتره اگه کم بود به ایدتون یه سروسامونی بدید تا تو یه چیز نسبت به ایده ای مشابهش شاخص تر بشه
من خودم یه ایده خیلی خوبی دارم که تاحالا کسیم انجامش نداده ولی چون کمیم فعلا روش نمیشه کار کرد زمان بره
storm_saeed
دوشنبه 31 تیر 1392, 00:11 صبح
یکبار دیگه یک نفر از کلمه اینجا ایرانه استفاده کنه با من طرفه !!! افتاد ؟ :عصبانی:
قیمت این قالب 200 تومن (قالب خالی)
بهتره یکم منطقی تر به قضیه نگاه کنید خیلی قالب مشابه و حتی خیلی بهتر از این قالب برای دانلود تو خیلی سایت های خارجی و ایرانی هست و چون ماشاا.. بچه های ما تو زمینه کپی فعالن خب همچین کاری رو حتی با 50 تومن هم انجام میدن برای مثال برید به سایت وب هاستینگ تاک یا پونیشا و پیام بزارید ببینید به چه قیمت هایی حاضرن انجامش بدن
شما تو این قالب چه ایده خاصی میبینید که منه خریدار بابتش به اون 50 تومنیه پول ندم و به این 200 تومن بدم؟؟
مهسانوروزی
دوشنبه 31 تیر 1392, 03:29 صبح
من فقط قالب رو درست کردم اصلا سیستم فروشگاهی نداره
مهسانوروزی
دوشنبه 31 تیر 1392, 03:34 صبح
بچه ها مرسی از همه که نظر دادین
mazaher5723
دوشنبه 31 تیر 1392, 10:33 صبح
نظر اگه قالب باشه 600 تا 1000000 اگه هم کامل 2 میلیون تا 3
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.