ورود

View Full Version : سوال: طراحی صفحه به صورت جدول ؟

h.hermes
یک شنبه 30 تیر 1392, 17:18 عصر
سلام من یک آدم مبتدی در زمینه اینترنت و طراحی وبسایت هستم که یه اطلاعات کمی دارم .
الان می خواهم صفحه ای به صورت مجموعه جداول طراحی کنم ( مانند : این سایت (http://198.23.143.136/reza/price.htm) ) کسی می تونه راهنمایی کنه چه جوری میشه این کار رو کرد ؟
آیا این سایت از اسکریپت خواصی استفاده کرده ؟
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید

parvizwpf
یک شنبه 30 تیر 1392, 17:36 عصر
همش با یه جدول حله. یه جدول کد کالا نام نوع کالا(int). با چی میخوای بنویسی ؟

h.hermes
یک شنبه 30 تیر 1392, 17:49 عصر
ممنون از راهنماییتان .
من زیاد اطلاعاتی در این دو مورد که گفتید ندارم ( سطحم خیلی پایین هست :-) ) . من فقط یک صفحه مانند همین لینکی که دادم لازم دارم که بتونم یک سری خدمات رو به صورت جدولی نمایش بدم و راحت ویرایشش کنم . یک مقدار بیشتر راهنمایی می کنید ؟
ممنون

parvizwpf
یک شنبه 30 تیر 1392, 17:54 عصر
جدولی بساز توی دیتابیس که همون فیلدهایی رو که روی صفحه نوشته توش داشته باشه. بعد بیا حالا ب phpاوکی کن. اگه کلا هیچی نمیدونی خب دست بجنبون .

h.hermes
یک شنبه 30 تیر 1392, 18:01 عصر
من می خوام به زبان css , html به وسیله notepad بنویسم . می گید صفحه رو جدول بندی کنم و هر کدام از خدمات رو توی یک خونه بنوسیم ؟

parvizwpf
یک شنبه 30 تیر 1392, 18:14 عصر
مگه نمیگه بره ویرایش کنه ؟ آیا این سایتی که مینویسی ایستا هست یا مقادیرش توسط کسی نوشته و ویرایش و حذف میشه؟

h.hermes
یک شنبه 30 تیر 1392, 18:32 عصر
نه من هیچ کدی برای ویرایش ندارم . می خواه از پایه بنویسم . شما کدی دارید که بتونم روش کار کنم و ویرایشش کنم ؟

parvizwpf
یک شنبه 30 تیر 1392, 18:52 عصر
ایستا؟ پویا؟ من هنوز جواب نگرفتم. اگه تغییراتی نداره و ایستا هست که دیگه کاری به اون صورت ندارید. با همون html-css تمومه به همت خودتون بستگی داره. دیگه همش یه جدوله تموم.

h.hermes
دوشنبه 31 تیر 1392, 00:54 صبح
در مورد استاتیکش می دونم با html , css بسیار راحت هست .
اگر پویا بخواهم طراحی کنم به چه صورت است ؟