PDA

View Full Version : نحوه ساخت setup که نصب sql هم داشته باشد

hraeissi
یک شنبه 30 تیر 1392, 19:48 عصر
با سلام

من یک برنامه کوچک دفترچه تلفن با sql2008 r2 نوشته ام
حالا می خواهم setup برنامه را بسازم بطوری که کاربر با نصب آن سیستم اتوماتیک علاوه بر نصب sql ،بانک ها هم بر روی آن ساخته شود .
نمیدونم با توجه به اینکه من sql2008 دارم آیا میتوانم کاری کنم که بانک با sql expres کار کند ؟
و برای نصب sql و ساخت بانک نمی دانم بایستی چکار کنم

ممنون

sohil_ww
یک شنبه 30 تیر 1392, 20:32 عصر
داداشم قبل ایجاد 1 سرچ بزن از شما بعیده با این همه ستاره رنگارنگ
سرچ 1 (http://barnamenevis.org/showthread.php?404700-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-InstallShield-2010-%28%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C%29)

سرچ2 (http://barnamenevis.org/showthread.php?409839-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87&highlight=%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA+%D8%B3%D8%AA%D8 %A7%D9%BE)

سرچ 3 (http://barnamenevis.org/showthread.php?408656-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87&highlight=%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA+%D8%B3%D8%AA%D8 %A7%D9%BE)

hraeissi
یک شنبه 30 تیر 1392, 20:44 عصر
متشکرم از شما و اشتباه من بوده که توضیحاتم به ظاهر روشن نبوده .من نحوه ساخت setup را یاد گرفتم و باهاش ساختم ولی با برنامه ای این امتحان را انجام داده ام که بانک نداشته ،الان می خواهم برنامه ای را ازش setup بسازم که بانک داره و فکر می کنم که روشش فرق می کنه

ppp1486
یک شنبه 30 تیر 1392, 20:51 عصر
hraeissi (http://barnamenevis.org/member.php?11761-hraeissi) عزیز ممنونم از سوال شما منم همین مشکل رو دارم

amir200h
یک شنبه 30 تیر 1392, 21:14 عصر
اگه بانکتون sql است حتما باید سرویسی از sql روی سیستم کاربر نصب باشه. مگه اینکه از sqlite استفاده کنین

sahel65
یک شنبه 30 تیر 1392, 21:42 عصر
دوستان کلا راهکار اینکه برنامه مون قابل حمل باشه و بشه رو هر دستگاهی نصبش کرد چیه؟ خب اگه سرویس sql میخواد مگه نمیشه با درست کردن فایل setup اون رو هم بهش اضافه کرد؟
ضمنا آقای رئیسی؛ شما راحت تر نیستین که از access برای اینکار استفاده کنین؟ حجمش اینجور که میگید زیاد نیست.

sohil_ww
یک شنبه 30 تیر 1392, 21:52 عصر
دوستان کلا راهکار اینکه برنامه مون قابل حمل باشه و بشه رو هر دستگاهی نصبش کرد چیه؟ خب اگه سرویس sql میخواد مگه نمیشه با درست کردن فایل setup اون رو هم بهش اضافه کرد؟
ضمنا آقای رئیسی؛ شما راحت تر نیستین که از access برای اینکار استفاده کنین؟ حجمش اینجور که میگید زیاد نیست.

داداش از کجا فهمیدی اسم ایشون رویسی هست !؟
2.عوض کردن بانک زمان بره که من توصیه نمی کنم
3.نمی دونم چرا از اکسس خوشم نمیاد

csharpprogramer88
یک شنبه 30 تیر 1392, 22:15 عصر
اگر کسی یک امروز جامع در این زمینه بزاره خیلی عالیه

مطلب دراین سایت زیاده ازجمله خود من هم چند تاشو پرسیدم ولی نمیدونم چرا هنوز هم در بعضی پروژه ها یکسری مشکلات این دستی پیش بیاد

negar.rafie
یک شنبه 30 تیر 1392, 22:46 عصر
دوستمون راست میگه دیگه
تا حالا هزار تا تاپیک در این مورد ایجاد شده ولی اصلا کسی درست جواب نمیدن
یا اگر هم جواب میدن میگن sqlite استفاده کن
خوب پروژه جوری ستش که حتما باید از sql server کنه نه از sql express یا sqlite
نرم افزار هلو از sql server 2000 استفاده میکنه با نصب یه ستاپ هم همه ی کار های بانک اعم از اتچ و غیره انجام میش
حالا یکی از دوستان بیاد یه اموزش بزاره که چطوری با ساخت یه ستاپ sql server را روی سیستم کاربر نصب کنیم و بانک را اتچ کنیم و کانکش را تنظیم کنیم

amir200h
یک شنبه 30 تیر 1392, 23:22 عصر
دوستمون راست میگه دیگه
تا حالا هزار تا تاپیک در این مورد ایجاد شده ولی اصلا کسی درست جواب نمیدن
یا اگر هم جواب میدن میگن sqlite استفاده کن
خوب پروژه جوری ستش که حتما باید از sql server کنه نه از sql express یا sqlite
نرم افزار هلو از sql server 2000 استفاده میکنه با نصب یه ستاپ هم همه ی کار های بانک اعم از اتچ و غیره انجام میش
حالا یکی از دوستان بیاد یه اموزش بزاره که چطوری با ساخت یه ستاپ sql server را روی سیستم کاربر نصب کنیم و بانک را اتچ کنیم و کانکش را تنظیم کنیم

یسری از بحث ها مثل این بحث شده محرمانه. هرکس بلد باشه رو نمیکنه. کسانی مثه مدیران سایت که حرفه ای هستن میتونن به این سوال پاسخ بدن ولی متاسفانه این مدیران فقط کارشون حذف کردن تاپیک هاست و کار دیگه ای بلد نیستن. من خودم خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.
یسری نرم افزارها قبلا بود که پروژه رو بهش میدادی و همه ی فایل هایی که واسه اجرا نیاز داشتو استخراج میکرد و فایل نصبی رو تولید میکرد. بگردی پیدا میکنی. ولی فکر نکنم در مورد sql جواب بده

alias136790
یک شنبه 30 تیر 1392, 23:22 عصر
این یه واقعیت هست که متناسب با برنامه باید دیتابیس و حتی ورژن دات نت رو انتخاب کرد و گرنه هنگام توزیع برنامه مخصوصا توزیع گسترده با مشکل جدی روبرو میشی.
خیلی خب یه راه حل ساده اما یه جورایی حقه هست تا راه حل اصلی.(هر موقع به راه حل اصلی رسیدی ، این روش رو کنار بذار)
راهکار برای نصب Sql Server همراه برنامه:
1. تو هنگام ساخت SetUp با Visual Sudio، تو قسمت Prerequistes ، تیک Sql Express رو انتخاب کن، سپس یه بار پروژه Setup رو Build کن.
2. تو فایل Setup برنامه، بجای فایل نصب Sql Express، فایل نصب Sql Server رو بذار.
راهکار برای اتصال( Attach) کردن دیتابیس
1.ابتدا تو Setting برنامه یه متغیر بساز به اسم Attach، و مقدار پیش فرض اون رو False بذار.
2. هنگام اجرای برنامه نگاه کن اگه متغییر Attach، مقدار، False رو داشت، دیتابیس رو Attach کنه، پس از Attach کردن موفقیت آمیز دیتابیس، مقدار متغیر
Attach رو True کنه، و پس از اون روند اجرای برنامه ، ادامه پیدا کنه.

راهکار هایی که گفتم یه سری معایب هم داره.

ordebehesht
یک شنبه 30 تیر 1392, 23:31 عصر
مطالب دوستان رو خوندم اما در مورد اکسس اونم مثل sql نیاز به برنامه ای داره که بشه روش اعمالی اعمال کرد در واقع نیاز به برنامه ثانویه ای داره اما نسبت به sql از امنیت بالایی برخوردار نیست و دارای محدودیت دادهای خاص هستش یکیش اگه خواستین برنامتون رو شبکه کنین چه میکنین اما در مورد sqlite که خوردم دارم الان باهاش کار میی کنم بهتره برای برنامه های مثل دیکشنری استفاده بشه برای برنامه های بزرگ بهتره sql server خویبه اما پیشنهاد من به دوست مون اینه که شما یه قابلیت دیگه همراه برنامه بزار برای attach ‌کردن برنامه به sql لازم به توضیح اینکه باید همراه برنات یک موتور Sql باید باشه لازم نیست ssms ‌باشه فقط موتورش باشه کفایت میکنه بعد از برنامه خودت یه installer بساز
اما من یه جا تو یه برنامه دیم این برنامه بعد نصب موتور اومد بانکها رو تولید کرد بروز کرد با داده ای خام خیلی خوشم اومد الان دنبال این کار هستم ولی هنوز به جایی نرسیدم

یادم رفت بگم اگه بگرذی نمونه کد برا اتچ کردن همه جا هست

f.beigirad
دوشنبه 31 تیر 1392, 00:16 صبح
اما من یه جا تو یه برنامه دیم این برنامه بعد نصب موتور اومد بانکها رو تولید کرد بروز کرد با داده ای خام خیلی خوشم اومد الان دنبال این کار هستم ولی هنوز به جایی نرسیدم

به نظرم , میشه این کارو راحت انجام داد.تنها لازمشم اینه قبل از اجرای نرم افزار ما با دستورات T-SQL دیتابیس و جدول هارو بسازیم.زحمتشم اینه که باید برا ساخت دونه دونه ی جدولا کوئری بنویسیم.

در ضمن فکر میکنم تو روش EF Code First این کار انجام میشه.

و طبق مطالبی که قبلا خوندم ستاپ ساز Install Shield قابلیت های زیادی در ضمینه بارگزاری دیتابیس SQL Server داره.
به دوستانی هم که از همه شکایت دارن باید بگم قبل از پست دادن یه نگاهی به قابلیت ای Install Shield بندازن .

در ضمن همه که که ی ترفندارو بلد نبودن.رفتن سرچ کردن.خط به خط ترجمه کردنو تمرین کردن تا یاد گرفتن.
ماهم باید این کارو کنیم تا برنامه نویس شیم.

با آرزوی موفقیت برای شما.

rana-writes
دوشنبه 28 بهمن 1392, 17:12 عصر
سلام.
عذرخواهي از مديران كه اين تاپيك رو ميارم بالا.
ولي واقعا به راهنمايي نياز دارم.

برنامه م قراره رو يه سيستم اجرا بشه، با sql 2000 هم نوشتم. تا حالا خود Sql server رو هم نصب مي كردم و از طريق كدنويسي بانك رو ري استور مي كردم.
ولي با مشتري به مشكل برخوردم و الان بايد يه پكيج كامل داشته باشم، ممنون ميشم هر كي اطلاع دقيقي داره راهنمايي كنه.

sohil_ww
دوشنبه 28 بهمن 1392, 18:20 عصر
سلام.
عذرخواهي از مديران كه اين تاپيك رو ميارم بالا.
ولي واقعا به راهنمايي نياز دارم.

برنامه م قراره رو يه سيستم اجرا بشه، با sql 2000 هم نوشتم. تا حالا خود Sql server رو هم نصب مي كردم و از طريق كدنويسي بانك رو ري استور مي كردم.
ولي با مشتري به مشكل برخوردم و الان بايد يه پكيج كامل داشته باشم، ممنون ميشم هر كي اطلاع دقيقي داره راهنمايي كنه.

دقیقا متوجه نشدم منظورتون چیه و می خواید چی کار کنید !

منظورتون از پکیج کامل چیه ؟

rana-writes
دوشنبه 28 بهمن 1392, 18:49 عصر
منظورم اينه كه وقتي فايل نصبي به كاربر ميدم، اس كيو ال سرور هم خود به خود نصب بشه.
اينكه دقيقا چه نسخه اي بايد باشه و چطوري نميدونم.
تو برنامه با دستورات Tsql، بانك رو ايجاد و ري استور مي كنم و ديتابيسم مياد بالا. مشكلم اينه كه چطوري به موتور اس كيو ال وصل بشم؟

vb341
دوشنبه 28 بهمن 1392, 23:01 عصر
جواب سوال شما رو در پست >> فیلم آموزش ساخت ستاپ با Install Aware 17 با قابلیت نصب Sql Server Express و Crystal Report << در قالب یک فیلم آموزشی گزاشتم