View Full Version : ویندوز اورجینال
mhf693
سه شنبه 01 مرداد 1392, 11:03 صبح
. با سلام از کجا می شه ویندوز اورجینال تهیه کرد؟قیمتش حدودا چنده؟
shervin_agh67
سه شنبه 01 مرداد 1392, 12:26 عصر
پاساژ پایتخت .
mhf693
سه شنبه 01 مرداد 1392, 13:34 عصر
اگه این پاساژ پایتخت سایت چیزی داره معرفی کنین چون من شهرستانی ام امکان خرید حضوری ندارم.
shervin_agh67
سه شنبه 01 مرداد 1392, 19:45 عصر
نه متاسفانه . توی سایتش امکان خرید وجود نداره چون هر مغازه ای مستقل کار می کنه . ولی شما می تونی از تو سایتش شماره فروشنده ها رو پیدا کنی و بهشون زنگ بزنی . اگر داشته باشن می تونی مبلغ رو براشون واریز کنی و اونا با پست برات ارسالش کنن.
joker
سه شنبه 01 مرداد 1392, 20:11 عصر
مگه كركهايي كه براي ويندوز ها هست مشكلي داره كه ميخواي ارز از كشورت خارج كني وقتي همه جوره تحريم اقتصاديت كردند ؟
saied_hacker
سه شنبه 01 مرداد 1392, 21:36 عصر
سایت میهن لایسنس میفروشه قیمتشم حدود 100 تومن هست من برای win8 گرفتم الانم با کلی برنامه کپی و اپدیت مشکلی نداشتم :لبخندساده:
mihanlicense.com
mhf693
سه شنبه 01 مرداد 1392, 22:06 عصر
مگه كركهايي كه براي ويندوز ها هست مشكلي داره كه ميخواي ارز از كشورت خارج كني وقتي همه جوره تحريم اقتصاديت كردند ؟
مشکلشون اینه که از نظر شرعی این کار مشکل داره و نمی خوام از کرک استفاده کنم . خروج ارز از کشور هم دلیل نمی شه که دزدی کنیم!
Nima NT
چهارشنبه 02 مرداد 1392, 03:43 صبح
مشکلشون اینه که از نظر شرعی این کار مشکل داره و نمی خوام از کرک استفاده کنم . خروج ارز از کشور هم دلیل نمی شه که دزدی کنیم!
اگر همه مثل شما فکر میکردن الان وضعیت برنامه نویسی تو ایران خیلی فرق میکرد
joker
چهارشنبه 02 مرداد 1392, 09:20 صبح
شما كه اهل شرعياتي برو بخون ببين اموالتو همسايه ت دزديده باشه مجاز هستي بدون اطلاعش ازش برداري يا نه.
يه سر به حسابهاي بلوكه شده پولهاي ايران توي آمريكا بزن كه حق منو و تو هست بعد يه حرفي از شرعيات بزن.
هركي مجبور نباشه پول بده اونور آب ولي عشقش بكشه ارز خارج كنه خائنه.
Mask
چهارشنبه 02 مرداد 1392, 10:12 صبح
شما كه اهل شرعياتي برو بخون ببين اموالتو همسايه ت دزديده باشه مجاز هستي بدون اطلاعش ازش برداري يا نه.
يه سر به حسابهاي بلوكه شده پولهاي ايران توي آمريكا بزن كه حق منو و تو هست بعد يه حرفي از شرعيات بزن.
درود بر تو و رحمت بر آن شیری که خوردی.
mhf693
چهارشنبه 02 مرداد 1392, 11:16 صبح
اولا دوست عزیز این جا جای بحث روی این مسائل نیست و خواهشا شما هم ادامه ندین! دوما دولت امریکا حسابای ما رو بلوکه کرده نه شرکت مایکروسافت ! سوما تمام نرم افزارایی که ما استفاده می کنیم که امریکایی نیستن! چهارما به فرض من از کپی نرم افزارا استفاده کردم آیا خروج ارز از کشور فقط مربوط به نرم افزاره؟ پس اون جوری که هر محصولی از دارو مواد غذایی سخت افزار و ... رو اگر تونستیم با یه روش غیر قانونی بدون پرداخت پول وارد کنیم اشکالی نباید داشته باشه ! پنجما اونایی که به فکر خروج ارز از مملکت باید باشن و با فرهنگ سازی کاری کنند که ملت رو بیارن به اوپن سرس تا نه ارز خارج بشه نه این مسائل مربوط به استفاده از نرم افزارای کپی شده پیش بیاد که انگار به فکر نیستن! از همه مهمتر رهبر این مملکت مطمئنا از من و شما بیش تر به فکر خروج ارز از مملکته ولی با این حال بازم فتوا می ده که استفاده از نرم افزار قفل شکسته اشکال داره حتی اگه از امریکا باشه !
Mehdi Naderi
چهارشنبه 02 مرداد 1392, 11:26 صبح
احسنت به این میگن دزدی شرعی وقتی هم حکم میدی واژه هر کی رو بکار نبر شاید دوشتان نخوان مثل من و شما دزد باشن
یک شرکت میاد با هزینه خودش از کل دنیا و منجمله کشور خودمون نوابغو جمع میکنه و با برنامه هاش به همه خدمت میکنه انوقت انتظار دادی مجانی کار کنه
یک سرچ بزن تو گوگل ببین دانشگاه شریف چند میلیارد برای فارسی کردن لینوکس از بیت المال پول گرفت اگر سیستم عاملشو پیدا کردی نمیخواد 200 هزار بلکه 1000 تومن هزینه کن برای من هم پستش کن
محسن=0
پنج شنبه 03 مرداد 1392, 02:48 صبح
به هر حال هرکسی یه نظر داره.خب منم اگه نرم افزار ایرانی باشه و بهش احتیاج داشته باشم براش پول میدم تا حمایت کنم.اما ترجیح میدم برای نرم افزارای خارجی هزینه زیادی نکنم.
joker
پنج شنبه 03 مرداد 1392, 14:33 عصر
احسنت به این میگن دزدی شرعی وقتی هم حکم میدی واژه هر کی رو بکار نبر شاید دوشتان نخوان مثل من و شما دزد باشن
یک شرکت میاد با هزینه خودش از کل دنیا و منجمله کشور خودمون نوابغو جمع میکنه و با برنامه هاش به همه خدمت میکنه انوقت انتظار دادی مجانی کار کنه
نه عزيزم انتظار ندارم مجاني كار كنه ، ولي در مقابل انتظار هم ندارم پولمونا مفت بخورن :)
وقتي ميبينم اونا مث آب خوردن پولمو بالا كشيدن گذاشتن تو جيبشون ( دقيقا واژه پولم را بكار ميبرم كه بيشتر متوجه بشي ، اگه هنوز نشدي كه اين پول قسمتيش ماله منه و امثال من ) چرا بايد انتظار داشته باشم يه هموطن بازم پول بده دست اونا ؟
آقا از سهم بر بردارين ويندوز نصب كنيد ، حلالتون باشه
M0TR!X
دوشنبه 07 مرداد 1392, 21:33 عصر
سلام.
من یه سوال ازmhf693 (http://barnamenevis.org/member.php?178704-mhf693) عزیز دارم.
شما همه برنامه هایی که رو ویندوزت داری اورجیناله ؟ یعنی حتی به winrar هم پول دادی ؟
میشه بگی تا الان چقدر خرج کردی ؟
shervin_agh67
دوشنبه 07 مرداد 1392, 23:04 عصر
یه بنده خدایی سوال کرده در مورد نحوه خرید ویندوز اورجینال... اگر جواب سوالشو نمی دونید چه معنی داره بخواید کارشو زیر سوال ببرید ؟ این آقا دوست پولشو بریزه دور به منو شما ربطی نداره . از بعضی کاربران فعال سایت تعجب می کنم که قوانین رو زیر پا میزارن.
hamidhws
سه شنبه 08 مرداد 1392, 18:44 عصر
با joker موافقم
----------------
دوما دولت امریکا حسابای ما رو بلوکه کرده نه شرکت مایکروسافت
داداش من مثل اینکه تو باغ نیستی!همین یه مدت پیش تشت رسوایی جاسوسی امریکا به دست همین شرکت های محترم مایکروسافت گوگل اپل و... رو شد !قبلا کلی توی تاپیک های دیگه رو این موضوعات بحث شد.
سوما تمام نرم افزارایی که ما استفاده می کنیم که امریکایی نیستن!
بیش از 95% نرم افزارهای بین المللی دنیا بدست شرکت های امریکایی یا حامیان این کشوره . فقط اینو بدون از 10 تا شرکت برتر تولید کننده نرم افزار 8 تاش امریکایه!
------------------------------
من خودم اگه میلیاردر هم باشم هیچوقت پولمو تو جیب شرکتایی نمیریزم که خودشون حامی نقض حقوق بشرن!
شما اگه خیلی حس انسان دوستانه داری برو 4 تا بازی اوریجینال یا 4 تا نرم افزار اوریجینال ایرانی بگیر نه اینکه پولتو بریز تو شکم کسی که چاقو بیخ گلوت گذاشته!
mhf693
پنج شنبه 10 مرداد 1392, 21:25 عصر
سلام.
من یه سوال ازmhf693 (http://barnamenevis.org/member.php?178704-mhf693) عزیز دارم.
شما همه برنامه هایی که رو ویندوزت داری اورجیناله ؟ یعنی حتی به winrar هم پول دادی ؟
میشه بگی تا الان چقدر خرج کردی ؟
من دو ساله که لپتاپ خریدم خدا رو شکر تا حالا روش ویندوز نصب نکردم. تمام کارهام رو هم تو لینوکس انجام می دم . الان هم برا کاری احتیاج به ویندوز داشتم که این سوال رو پرسیدم.تو این دو سال هم فقط موارد محدودی که اغلب درسی بوده و مجبور شدم از ویندوز استفاده کردم.
SEZAR.CO
جمعه 11 مرداد 1392, 14:41 عصر
با عرض سلام
به نظر من الان شرع می گه که باید از نرم افزارهای قفل شکسته استفاده کنی
چرا
خب معلومه وقتی که می خوای بری یک کامپیوتر مزخرف یا هر چیز دیگری بخری باید حقوق 1ماهال4و5 ماهت را بدی
نگران نباش عوض پول همه ی نرم افزارها توی همین خرید در میاد
با خیال راحت ویندوز مفت نصب کن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.