View Full Version : GIT یا TFS ؟
saeedgharedaghi
سه شنبه 01 مرداد 1392, 11:37 صبح
سلام دوستان برای مدیریت پروژه های .Net بهتره از GIT استفاده کنیم یا TFS ؟
cups_of_java
سه شنبه 01 مرداد 1392, 16:25 عصر
من با TFS کار نکردم و در مورد جزییات نگهداری و مدیریت dependecyها و ... توی .net خیلی نمی دونم.
اصولن پروژه .net رو git کمه ولی خود من به شخصه خیلی با git راحتم و ازش لذت میبرم
Git یکی از مدرن ترین و پیشرفته ترین مکانیزم های کنترل سورس هستش با امکانات خیلی قوی
توی گوگل در مقایسه این دوتا باهم بگرد خوب
javaphantom
شنبه 05 مرداد 1392, 22:38 عصر
مقایسه tfs با git کلا اشتباه.
TFS فقط یک source control نیست هیچ ربطی هم به پروژهای .net نداره. فقط ماله Microsoft هست و شما باید از یک server ویندوزی استفاده کنی همین.
از من به شما نصحیت، اونیکه می گه ما کار کردیم و راضی هستیم رو گوش نکن. بگو نیازت چیه تا کمکت کنیم.
http://en.wikipedia.org/wiki/Team_Foundation_Server
saeedgharedaghi
یک شنبه 06 مرداد 1392, 08:30 صبح
ممنون
ببین دوست عزیز قراره یک پروژه تحت دات نت شروع کنیم به همراه دوستان ....
من میخوام کنترل روی سورس ها و کنترل روی تولید اون نرم افزار رو داشته باشم و امکاناتی از قبیل merge ,tracking, branch va ...رو بهم بده ، چون TFSمحصول خود مایکروسافت بود اومدم این سوال رو پرسیدم ، آخه دوستان اوپن سورسی با git کار می کنند؟
javaphantom
یک شنبه 06 مرداد 1392, 12:02 عصر
ممنون
ببین دوست عزیز قراره یک پروژه تحت دات نت شروع کنیم به همراه دوستان ....
من میخوام کنترل روی سورس ها و کنترل روی تولید اون نرم افزار رو داشته باشم و امکاناتی از قبیل merge ,tracking, branch va ...رو بهم بده ، چون TFSمحصول خود مایکروسافت بود اومدم این سوال رو پرسیدم ، آخه دوستان اوپن سورسی با git کار می کنند؟
اگر تیم شما همه در یک محیط کنار هم کار می کنند داشتن svn یا همون sub version کار شما رو راه می اندازه و تمام مفاهیمی رو که بالا عنوان کردین رو پشتیبانی می کنه.
استفاده از git زمانی حائز اهمیت و کاملا قابل لمس برای شما خواهد بود که تیم شما بسیار بزرگ و پراکنده باشه و زمان های update کردن سورس تیم بر روی سرور طولانی باشه چون عملیات merge کردن در git بصورت repo به repo هست. ولی بازم تمام مفاهیم بالا رو برای شما پشتیبانی می کنه.
اما شما نیاز به issue tracker و در نهایت یک project build manager هم دارید. بعد مجبور می شید که برای راه اندازی و یکسان سازی همه اینها بصورت تمام وقت آدم بزارید و آموزش بدید.
از اونجایی که شما روی محصولات و تکنولوژیهای microsoft کار می کنید وجود TFS که تمام ابزارهای مورد نیاز شما رو بصورت integrate شده داره بیشتر می تونه کمکتون کنه. همانطور که گفتم TFS فقط soruce control نیست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.