View Full Version : سوال: ایجاد یک پنل مدیریت خیلی ساده
R_Rajaee_Rad
پنج شنبه 03 مرداد 1392, 12:30 عصر
فرم های مدیریت کاربران و مطالب رو ساختم
یک کنترلر جدید هم به نام Admin ساختم که میخوام توی view اش 2 تا لینک باشه برای رفتن به صفحه کاربران و مطالب
مشکلی که دارم نمیدونم چه طوری view های موجود رو توی کنترلر admin فراخوانی کنم؟
parvizwpf
پنج شنبه 03 مرداد 1392, 14:30 عصر
یعنی چی دقیق تر بگید یعنی چطور از اکشن ه کنترلر به اکشن کنترلر دیگر لینک درست کنید؟
R_Rajaee_Rad
پنج شنبه 03 مرداد 1392, 15:46 عصر
یعنی چی دقیق تر بگید یعنی چطور از اکشن ه کنترلر به اکشن کنترلر دیگر لینک درست کنید؟
یه چیزی میخوام تقریبا اینجوری
http://www.shiaupload.ir/images/05727612536895063794.jpg
فقط میخوام بدونم چه طوری میشه view های مدیریت مطالب و مدیریت کاربران رو از طریق یه کنترلر دیگه فراخوانی کنم؟
R_Rajaee_Rad
پنج شنبه 03 مرداد 1392, 17:42 عصر
حل شد :خب توی view صفحه ادمین این اکشن لینک رو گذاشتم.... برای اینکه صفحه دایرکت بشه به کنترلر مدیریت مطالب باید توی پرانتز اینا رونوشن
@Html.ActionLink("مدیریت کاربران","Index","User")
index =اکشنی از کنترلری هست که مایلید اجرا بشه
user = هم کنترلری هست که میخواید اجراش کنید
Sirwan Afifi
پنج شنبه 03 مرداد 1392, 23:11 عصر
بهتره از Area نیز در پروژه تون استفاده کنید.
R_Rajaee_Rad
جمعه 04 مرداد 1392, 08:44 صبح
بهتره از Area نیز در پروژه تون استفاده کنید.
میشه بگید Area چیه و چه کاربردی داره؟
ali_autumnal
شنبه 05 مرداد 1392, 12:47 عصر
روی ریشه وب سایت کلیک راست کنید واز Add گزینه Area رو انتخاب کنید
سپس بر روی Area کلیک راست کنید و از داخل Add دوباره روی Area کلیک کنید یه نامی ازتون میخواد مثلا بزارید Admin
Area ها باعث می شوند که بتونید پروژه رو به بخش هی مختلف تقسیم کنید. و در هر بخش کنترلر ها مدل ها و View های همون بخش قرار داره. البته من بشخصه مدل ها رو در این بخش ها قرار نمی دم. فقط کنترلرها و View ها رو قرار میدم.
مدیریت این بخش ها و همچنین بروزرسانی کدها در این حالت بسیار راحت میشه.
مثلا: شما در بخش ادمین میتونید کلیه امکاناتی که ادمین سایت نیاز داره تا وب سایت رو مدیریت کنه تو این بخش قرار می دید. از قبیل: مدیریت صفحات، کامنت ها، تماس ها، مطالب و ...
موفق باشید
R_Rajaee_Rad
شنبه 05 مرداد 1392, 17:12 عصر
روی ریشه وب سایت کلیک راست کنید واز Add گزینه Area رو انتخاب کنید
سپس بر روی Area کلیک راست کنید و از داخل Add دوباره روی Area کلیک کنید یه نامی ازتون میخواد مثلا بزارید Admin
Area ها باعث می شوند که بتونید پروژه رو به بخش هی مختلف تقسیم کنید. و در هر بخش کنترلر ها مدل ها و View های همون بخش قرار داره. البته من بشخصه مدل ها رو در این بخش ها قرار نمی دم. فقط کنترلرها و View ها رو قرار میدم.
مدیریت این بخش ها و همچنین بروزرسانی کدها در این حالت بسیار راحت میشه.
مثلا: شما در بخش ادمین میتونید کلیه امکاناتی که ادمین سایت نیاز داره تا وب سایت رو مدیریت کنه تو این بخش قرار می دید. از قبیل: مدیریت صفحات، کامنت ها، تماس ها، مطالب و ...
موفق باشید
من بخش هایی از برنامه رو ساختم.چه طوری میتونم اونا رو توی area قرار بدم که توی اجرا به مشکل بر نخورن؟
چون با کپی و پیست کنترل و ویو درست نشد
ali_autumnal
شنبه 05 مرداد 1392, 23:17 عصر
شاید به پروژه include نکردید.
یا شاید در داخل ویندوز این کپی ها رو انجام داده اید.
چون خودمم اولین بار کپی کردم هیچ مشکلی بر نخوردم
parvizwpf
جمعه 11 مرداد 1392, 14:40 عصر
آدرس تو یو آر ال چی میدید؟
به ویو بسازید سپس بقیش مثله حالت معمولیه تموم فقط آدرسها (روت ها)متفاوت هستند . یعنی با ساخت اریا شما همون کنترلر مدل و ویو هارو خواهید داشت.
R_Rajaee_Rad
دوشنبه 14 مرداد 1392, 09:53 صبح
ممنونم
به نظرتون پروفایل کاربری(تغییر ایمیل-رمز ورورد و...) با پنل مدیریت سیستم باید یکی باشه یا جدا؟
چون توی سیستم هم مدیرها میتونن پست بدن هم نویسندگان سایت(البته با یکسری محدودیت ها)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.